Okuldan çıktıktan sonra birlikte vakit geçiyorduk ya da akşam üstü buluşup hava kararana kadar birlikteyiz. Benim eve gitmem için de ıssız ara sokaklardan geçmem gerekiyor ama beni hiç evime kadar bırakmıyor. Korkudan ağlayarak gidiyorum ama umrunda değil. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılSabırlı olman gerekiyor...
O çalıştığı için seninle her gün görüşemez...
Akşam görüşmesini istiyorsun o da akşam o sokaklarda gezemiyordur...
Seni sevmiş o sokağın bir erkeği o sokakta belki de onu tehdit etmiştir...
Erkekler bir çok şeyi söyleyemezler...
Yüzüne baktığın zaman sana güven veriyor ise sabırla bekle...
Bazı soruların cevabı hemen bulunmaz sabırlı olmak gerekir ancak zamanla o soruların cevabı öğrenilir...
Onun müsait olduğu zamanları kolla...
Onun hangi zamanlarda gündüz seninle görüşebileceğini sor...
Sürekli görüşmek gerekmiyor ki yani hergün görüşmek her hafta görüşmek zorunda değilsiniz...
İnsan evli olsa dahi her gün eşiyle birlikte olamaz...
Aylarca eşlerin birbirinden ayrı kaldığı zamanlar olur...
Sabredersen ve beklersen göreceksin ki çok sevineceksin...
Yanlış birisi olabilir düşüncesi aklına geliyordur...
Ama bize kötüyü değil iyiyi düşünmek yakışır...
Kafandan o düşünceyi at zaten kötü birisiyse o sabrı gösteremez çünkü sen sabrettiğin gibi o da sabretmelidir...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
O bir gavatar
130 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılsen onun için o saatlere kalıyosan bir zahmet bıraksın eve :( onun umrunda değilse sen de umursama onu. yanlış adama aşık olmuşsun, sana pek değer vermediğini gösterir :(
20 Yorumla
Ayril tabikide
O nasil erkek oyle
Ben daha iyi korurum seni50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
64Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen buna benzer ama alakasız bir olay anlatcam ve bişey sorcam şimdi benim sevdiğim bir kız vardı ne zaman ona onu sevdiğimi söylesem seni hep arkadaşım olarak sevdim öylede kal derdi bende ona hayır ben seni öyle sevmiyorum eğer öyle sevmiyorsan sevmiyorum de giderim hayatından derdim ama hiç demezdi birgün mesaj attı korkuyorum diye neden diye sordum oda otobüste yanlız başıma karanlıkta gidiyorum dedi geldiği yerde ablası yani hemen karşı apartman hazırlandım filan gitcem baktım sonra seni sevmiyor neden yapıyorsun kızar şimdi dedim bende geri korkma bişey olmaz diye mesaj attım 5dk gelmedin diye trip attı şimdi anlamıyorum sevgilisi değilim neden böyle bişey yapar ki? Derdiniz ne sizin?
09 Yorumla
Soran+1 yılSana güvenmiş beklemiş demek ki. Güvenmek için illa sevgili olmak gerekmiyor
Cevap sahibi+1 yılTmmda bu kişiden önce 3 kişiyle çıkmış onlara hepsine onları sevdiğini söylemiş ama o kişiye gelince arkadaşımsın neden onlardan yardım istemiyorda bu kişiden istiyor?
Soran+1 yılEski sevgiliden yardım mı istenir
Cevap sahibi+1 yıl3 ile tek tekliflerinde çıktı hemde ben çevresinde gezerken 3 ile çıkmadan önce ben teklif etmiştim kabul etmedi hatta her yerden engelledi onlarla eglendi ben orda gözyaşı dökerken halbuki çıktıkları erkeklerin tüm pisliklerini önüne dökünce en iyi arkadaşı oldum böyle bişey var mı? Sen severmisin bunu
Soran+1 yılDeğişik bir kızmış kötü olmuş
Cevap sahibi+1 yılVarya :// üzülüyorum ya valla üzülüyorum ona verdiğim değeri adrianna limaya versem gözü yaşla dolar aşık olur o derece hatta benle konuşurken bigün dedi beni asla kaybetmiyceksin sevincimden uçarken 1 ay sonra gitti amcasının oğluyla nişanlandı
Soran+1 yılOha ya
Cevap sahibi+1 yılBöyle adilik şerefsizlik yok sevmiyorsan ümit vermek nedir? Şuanda çevreme bakıyorum yemile diyorum ki tüm kızlar aynımı korkuyorum birine çıkma teklifi etmekten evlenmekten
Soran+1 yılHayır ya hepsi aynı olur mu hiç.
+1 yılBelki seni zor duruma düşürebileceğini düşündüğü için bırakıyım mi demiyordur yani belki birileri görür ve sen üzülürsün diye. Ama sen nazikçe diyebilirsin eve giderken geçtiğim sokaklar biraz ıssız beni eve bırakabilir misin diye. Hem seni daha çok sahiplenmiş olur böylece
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce bırakıyordu ama sonradan iyice saldı.. Korkuyorum da dedim ama hiiiiiiiçççç umrunda değil
- +1 yıl
Sen de kendini geri çek biraz, ilgilenmiyorsa yine gereğini yaparsın
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. en iyisni yapıyor helal olsun ona. Benım bır kız arkadaşım vardı 7 24 servısını cekıyordum otobuse bındırmezdım sagdan soldan bakmasınlar diye yolda yurutmezdım guzellıgını görüp laf atmasınlar diye. Evden bir yere giderse ben gelip arabayla alır göturr geri getirirdim. Sonra geldi agzıma etti. Ona da tam senın erkek arkadaşın gıbı bırıleri lazım:) allahından buldu. Kusura bakma seni haketmıyor
00 Yorumladostum net soyluyom AYRİL. Bilmiyom sevisme terzi bisilerbyapiyormusunuz ama o yuzden cikiyordur senle bu cok acik hemde ap acik ortada o sokakda cekip bisibyapsalar diye dusunur adam yaninda muştayla bıcakla gelir seni eve birakir cok net diyoru AYRİL
00 YorumlaOha bir erkek sahiplenip kıskanıp korumuyorsa ona adam demem asla!
316 Yorumla- +1 yıl
Bu söylediklerini yapan erkekleri de beni sıkıyorsun diye terk ediyorlar.
- +1 yıl
Normalde de kız dediğin senin gibi olmalı zaten. Madem kıskanmasına korumasına izin vermeyecek o zaman çıkmanın veya evlenmenin be anlamı var ki? Bence de sevmiyor nu kişi. Ve bana karanlıktan korkuyor gibi geldi. Gerçekten seven insanlar kendinden çok karşıdakini düşünen insanlardır.
Soran+1 yılAğlicam yıkıldım ya 😂
- +1 yıl
Aynen haklısın. Kendini koruyamayan sevgilisini de koruyamaz dediğin gibi.
- +1 yıl
Bak mesela benim 1.50 boyum var ama hiçbirşeyden korkmam :D geçen 1.80 lik çocuğa zıplayıp kafa attım ağlayarak gitti :D sonra abisiyle gelmiş i t ben yine zıplayarak kafa atmaya çalıştım ama 1.90 boyu varmış pezevengin yetişemedim o kadar bir güzel dövdüler beni. Ama olsun aşkım için değer :D ama iyi benzettiler helâl olsun :D eskiden Bret Pitt gibiydim şimdi ilyas Salman gibiyim. Baya bir benzettiler :D :D
- +1 yıl
Herşeyi geçtik sevgilim ufacık boyun var türkü türlü huyun var diye o 1.90 lık çocuğa gitti :D Şu sıralar full zıplama antremanı yapıyorum :D Yeteri kadar zorlamayı başarabilirsem o şerefsize de kafa atacam :D hem intikamımı alacam hem de sevgilimi :D senin boyun kaç :D
- +1 yıl
Allâh bozmasın :D ben de şaka yapıyorum zaten. Sevgilim terk etti ama olaylar gerçek değil :D
- +1 yıl
Estağfurullah ne safı :D dünyada o kadar olaylar oluyor ki bu yazdığım da gerçek olabilirdi o yüzden inanmış olmanız gayet normal :D
O zaman seni cinsel obje olarak görüyor. Seven erkek korur, kollar, kıskanır. Aklın varsa terkedersin onu. İki gün sonra seni kafalayıp yatağa atıp işini gördükten sonra tekmeyi de basar o
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl. Seni kıskanmayan koruyup kollamayan erkege hiçbişey yapamazsn. Bn bile evimiz çok ters olmasına karşın. Ne zaman gidicdk olsa. Ya bn bırakırım ysda kardeşme bıraktırırım
40 Yorumla
+1 yılIster sevsin ister sevmesin bir erkeğin bir bayanı evine kadar bırakması gerekir tamamen saçmalamış
40 YorumlaErkek adam deg il ıssız yolda bırakmak komşuya gitmeye bile kızar. Dışarı çıkınca arar değer verir korur kollar. Bu durumsa bir şeyler vardır bence bırak gitsin sende yenisini bul ;)
10 Yorumlaayril gitsin, agaclar ormanda yetisir sehirde degil
40 Yorumla
+1 yılValla bırak bence sen onu süt cocugu gibi sevgili bulmuşsun
20 YorumlaAkşam üstü buluşmayın sizde. Sevgilin ağır öküzmüş.
16 Yorumla
Soran+1 yılBaşka türlü buluşamıyoruz ancak o zaman oluyor
Soran+1 yılEvet babam bekliyor diyor
Soran+1 yılBen daha delikanlıyım ona göre
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. o zaman sevgilim deme.. ben normal kız arkadaşımı bile gündüz vakti evine bırakıyorum
30 YorumlaGece gece bir erkek bir kızı "hem de benim dediği bir kızı" yalnız bırakıyorsa o erkek adam değildir sen de boşuna onunla zaman harcama.
10 Yorumla
+1 yılsevmiyor bence ne kadar saçma ya seven insan bırakırmı benim erkek arkadaşım öğlen bile bırakıyor evlerinden yürüyoruz tekrar yürüyerek evine gidiyor
10 Yorumla
+1 yılSevgilinle gezeceğine annenle gez elini bırakmaz emin ol.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Hava kararmadan evine git. Seni bu halde yalnız bırakan adama da değer verme. Erkek adam sevdiğini korur kollar kapısına kadar bırakır.
40 Yorumla
+1 yılOnun erkekliğinden şüpheederim ben. Ne demek kızı tenha yerlerde tek başına bırakıyor umrunda olmuyor? Bu erkeklık mıdır yahu lutfen bunun farkında ol ve bırak gıtsın.
00 YorumlaUmrunda değilsin başına birşey gelip gelmemesini takmıyor başına birşey gelirse başkasını bulcak iğrenç bence öyle erkek olmaz olsun
00 Yorumla
+1 yılbence ayrıl seni korumayan üstelik bir kızı korumayan kişi erkek değildir anlat sevgiline eğer bırakmazsa ayrıl bırakırsada ayrıl düşünceli değilse gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHava kararmadan eve dön. Korktugunu belirt. Seninle daha cok vakit gecirmek istiyorsa o teklif eder seni eve birakmayi..
00 Yorumla
+1 yılHala sevgilin mi? Adam Dediğin bunu sen söylemeden yapar söylediğin halde bile yapmıyorsa zaten bırak gitsin. sen bide onu eve mi bıraktın? bir kız olarak ondan daha adamsın!
00 Yorumla
+1 yılSende hava karardığı zaman görüşme onunla bu durum zoruna gidiyorsa. Genelde erkeklerin kafası basmaz ama basanlar da yok değil tabi.
00 Yorumla
+1 yılyanın da erkek olunca korkun mu geçiyor veya onunla gitmek mi hoşuna gidiyor. .
Korkuyorsan yanına biber gazı al veya akşam saatlerine kalma. .
Hoşuna gidiyorsa ona bunu söyle. .00 Yorumla
+1 yılyemiyordur biryerleri yanlız seni götürecek dönüşte oda ağlarsa
10 Yorumlabu kadar yorumlardan sonra bu çocuk bu kızın gözünden düşer
13 Yorumla
Soran+1 yılDüştü zaten. Ben onu bırakıyorum o beni bırakmıyor var mı Böyle bişey
Onun demekki senden tek farkı çıkıntısı var sadece. Onunla takılacağına bir dildo al daha az masraflı olur. Sorun falanda çıkarmaz hem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. kalibina tukurim onun erkeklik sadece pipiyle olmuyor iste
30 Yorumla
+1 yıl* et l*n ayrıl öyle erkekmi olur gitsin örgü örsün hıyar
10 YorumlaSende karanlıktan korkutuğunu gittğin yolun nasıl bir yer olduğunu anlat ona geç vakte kadar kalamayacağını söyle belki anlar durumu.
00 YorumlaÖküz yemin ediyorum öküz yha. s
132 Yorumla
Soran+1 yılVallahi öyle ya
+1 yılSende onunla buluşma o zaman ve nedenini sorduğunda da bunu ona söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim gece dışardan ses duyup korkmuştu sabaha kadar arabada camının önünde beklemiştim...
AMMMAAAA bunu ona söyledin mi korkuyorum dedinmi hiç?20 Yorumla
+1 yılBu it kesin izmirli veya egelidir anadolu çocuğu böyle şey yapmaz
00 YorumlaNe bicim erkek o ya erkek dedigin korur kollar kiskanir sahiplenir
10 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten sevmiyor dusunmuyor dusunse zaten yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGece gec vakite kadari durma onunla
Hava aydinken tipis tipis evine git02 Yorumla
Soran+1 yılGece değil ki hem başka buluşamıyoruz
Cevap sahibi+1 yılOndan sana hayir yok
Yalniz eve gitmelisin ona göre önlemini al
Fazla güvenme
+1 yılHava kararmadan eve gitmek için yola koyul ya da geç saatte buluşmak istemediğini söyle. Tavrını koy.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGider böylelerine aşık olur, ince ruhlu erkekleri de incitirsiniz senin gibiler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. mesele yorum yapmak değilde sürekli karşıma çıkıp duruyor... sana hiç bişi demiyorum kendin bul... * .
00 Yorumla
+1 yılayrıl gitsin ben olsam evin kapısna kadar götürürüm ziline basarım eve koyarım ordan öyle gecerim evime
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkaktir belki ama rica et sen elini tut vbirak beni de :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende buluşma akşamları ben tek gidemiyorum kusura bakma de anlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyril senjn. guvenliginden emin olmadan. nasil. gidiyo anlamis degilim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende gece kararmadan evinde ol o zaman, ya da bir koruma tut kendine
00 Yorumlasen onu evine bırak zoruna gitsin eşşeğin
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu bile yaptım
Soran+1 yılHaklısın buluşmicam bir süre
öyle adam mı olurki sevgili olsun
32 Yorumla
Soran+1 yılYaptık bir hata
- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılMk erkekmi l*n mal boku dövün l*n 😠😠😠
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ona bunu söyledin mi?
10 Yorumla
+1 yılOna söyle bunu anlar herhalde laftan
10 Yorumlakorkudan agladigini biliyor mu?
00 Yorumlane yani ikinizi birden mi dövsünler
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılo ne biçim sevgili :/
20 Yorumla
+1 yılO adam değilse biz nabalım yav
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. O nasil bir erkekmis ya
30 Yorumla
+1 yılSeni umursamıyor baya bencilmiş
00 Yorumlao zaman ayrıl huur çocuğundan
20 YorumlaErkekligini sorgulasin soyle ona
10 Yorumla
+1 yılBence en iyisi ayrılmak. Ondan bir book olmaz
00 Yorumla
+1 yılçünkü o sersem ödlek te oralardan korkuyor.
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem