Biz kavga ettik o hatalıydı ve hatanın üzerine bir hata daha yaptı. Ben de biraz zamana ihtiyacım var dedim. Tamam, olur dedi. Dün 17.30dan beri konuşmuyoruz. Normalde her sabah günaydın yazan çocuk artık hiç çabalamıyor. Bu süre içinde çabalaması gerekiyordu. Haliyle ben de eskisi gibi hissedemiyorum. Onun hayatında da çok fazla sorunu var, bipolar ve manik depresif bozukluk, delik bir kalp, aile sorunları, parasal sorunlar. İlişki daha 1 aylık ama çok şey yaptık belki 15 20 kez buluşmuşuzdur. Hep yanında olmaya çalıştım bunları gördüğüm halde hiç kaçmadım ama o yaptığı hatalarla hep itti beni kendinden. Yani yanında ol diyeceksiniz ama ben yaptım. Ve çabalamıyor benim için, benim değerimi bilemedi. Sizce ne yapmalıyım, ayrılmak en güzeli mi? Onun sorunları beni de yoruyor ve üniversite sınavına az kaldı ama kafam sürekli onda?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hatalıysa mücadele etmeli hatasını sana affettirmeli hem hatalı olup hemde üste çıkmaya çalışmak olmaz..
Hem de çok yapmaya çalıştı. Ama barışsak bile onun o kadar sorunlu bir hayatı var ki ben ilk başta onu seviyordum ve ona destek olacak gücüm vardı ama o iki kez hata yaparak beni kendinden uzaklaştırdı artık o gücü bulamıyorum kendimde. O kendisine bile iyi gelemiyorken bana nasıl iyi gelsin? Onu da geçtim geçen sene eski erkek arkadaşım yüzünden sınavı kazanamamıştım son 2 ay kala benden ayrılmıştı. Tabi onu çok seviyordum nerdeyse 1 yıllık ilişkimdi ama şu anda da başkası için kalamam cidden mezuna kalmak çok zor. Sanırım onu da her şeyi de bırakıp sınava çalışmaya devam edeceğim.
Seni önemseyen biri bile olsa sınavın senin geleceğindir.. ilerde kendi ayaklarının üzerinde duramazsan hiçbir şekilde mutlu olamazsın.. zaten okul aşkları genellikle geçici olur bir anlık heves ve sonrası acı çekmek yıpranmak... sen bunu bir kere yaşadın ikinciye izin verme kesinlikle..
Okul aşkı değil. Beni önemsiyor olsaydı bugün buluşmayı teklif ederdi hiç sesi çıkmadı. Beni önemsemeyen biri için geleceğimi yakamam tekrardan. Bugün buluşma teklif etseydi bir çaresine bakardık ama artık baksın başının çaresine
Yine de ondan ayrılacağım için ona üzülüyorum
Geleceğini düşünmek zorundasın şimdi kafayı aşkla meşkle doldurursan sınavlarda sıfırı çekersin onun için önce kendi geleceğin...
Ona üzülmeyi nasıl bırakabilirim?
Benden sonra dağılırsa
Sen belliki duygusal bir yapıya sahipsin ama ne olursa olsun öncelik başkaları değil kendin olmalı... hem sana karşı hataları olan biri... dağılıp üzülecek ama hayatını toparlamak için buna mecbursun birileri dağılacak diye kendini dağıtman manasız...
Ona üzülmeyi bazı şeyleri kabullenerek aşabilirsin... onunla olan anıları silmekle başla en başta...
Onun benden sonra hayatının nasıl kötü gideceğini düşünerek kendimi üzüyorum. Halbuki beni ilgilendirmemeli, zaten çabalamıyor belki de beni gözden çıkardı ama ona bir şey olmasına hala kıyamıyorum, kalp ameliyatına girecek mesela yüzde 40 şansı var, hayatinda bir sürü olumsuzluğu var.. Ben ona ne kadar iyi gelebilirim ki? Bunları görmeme rağmen onun yanında ayakta olma sebebim yanında durma sebebim benim için çabalamasıydı ama şu an onu da yapmıyor. Neyse, belki de bu kadar başkalarını düşüneceğime biraz da kendimi düşünseydim geçen sene sınavı kazanmış şu anda da hayatıma bakıyor olurdum..
Başkalarının hayatının nasıl gideceğini düşünürsen kendi hayatından olursun... onun için en güzeli en doğrusu kendi hayatına bakacaksın... onun içinde güzel temennilerde bulunacaksın gerisi ona ve yaradana kalmış.
Belki de öğrenmem gereken ders fazla verici olmamak değil de her şeyin bir işleyişi olduğuna güvenmektir. Belki de bunu öğrenmeliyim. Teşekkür ederim. Tabiki de güzel temennilerde bulunacağım. En son zaman istedim tamam, olur dedi. Eğer yazarsa kalbini kırmayacak şekilde ama kendimden de ödün vermeyeceğim şekilde bitireceğim.
İnsan zaten yaşadıklarından ne olursa olsun en başta ders çıkarmayı bilmeli... bu ilişki sana birşeyler öğretebildiyse bazı konularda ne mutlu sana... bundan sonraki ilişkilerindede adım atarken bazı şeyleri gözden geçirerek ilişkiye başlarsın en azından... elbette yazarsa ona münasip bir dille anlatmalısın olmayacağını güzellikle ayrılırsanız ikiniz içinde kırıcı ve yıkıcı olmaz...
Merhaba. Kusura bakmayın sizi tekrar rahatsız ediyorum. Bugün ondan ayrıldım yüzyüzeyken. Ya hayat devam ediyor, dedim. Bu lafıma sinirlendi vesikalığımı elime tutuşturup gitti. Onu hep öperdi ben yokken öyle söylerdi. Eve gelince ses kaydı attı herkes ondan ayrılıyormuş sonra da teselli veriyorlarmış onun tüm keyfini bozuyormuşuz, kimsenin tecellisine ihtiyacı yokmuş. Ben de eski sevgililerinle beni kıyaslama dedim, o da, uzatma belki birbirimizin kıymetini anlayıp geri dönücez ama sen hala uzatıyorsun dedi. Tamam sustum deyince de ses kayıtlarında artık beni adım soyadımla kaydettiğini söyledi, seni hala sevdiğimi biliyosun, fazla umut vermeye uzatmaya gerek yok, ben ilerleyen zamanlarda bir şeyler olabileceğini düşünüyorum umarım haksız çıkmam, kendine iyi bak dedi. Ben de dedim ki umarım ameliyatın iyi geçer tek isteğim bu, göstermemeye çalışıyorum çünkü gösterirsem üzülürsün ama sana bir şey olmasından çok korkuyorum dedim sende kendine iyi bak hoşçakal dedim, o da delibalın fazlası zehir:) yazmış. Gireceği ameliyatta yüzde 40 masadan kalkamama ihtimali var kalp ameliyatı olacak. Bugün beni çok ikna etmeye çalıştı ama dönmedim ona sarılmak istedi istemedim sadece ellerimi tuttu yüzümü sevdi. Umarım doğru karar vermişimdir... Çok üzgünüm.
Estagfirullah ne rahatsızlığı... Bir şekilde eninde sonunda bu ilişki zaten bitecekti bitirmen onun içinde senin içinde iyi oldu.. elbette biraz yıkıcı olabiliyor ama ilerde acı çekmenizden iyidir şimdi bitirip yolunca bakmanız.. ameliyatıda umarım iyi geçer ve sağlığına kavuşur onu temenni eder onu söyleriz..
Yıkıcı olmaması için elimden geleni yaptım ama ayrılan taraf olarak ben bile üzülüyorsam onu düşünemiyorum. Gerçi bazen beni suçladığı için benden bile daha çabuk toparlanıyor. Ya ben onun hep yanında olmak istedim ama yaptığı şeylerle beni kendisinden itti artık hep yanında olmaya gücüm kalmamaya başladı. Özellikle de ameliyattan kalkamayacak olması beni kendinden istemsizce itti çünkü vu acıya nasıl dayanırım ya onu kaybedersem birde üstüne mezuna kalırsam.. annemin lafı da kulağıma küpe oldu ayrıca, eğer bu sene de bu çocuk yüzünden mezuna kalırsan benden çekeceğin var tüm ev işlerini sana yaptırırım dedi. Kalbim acıyor şu an
Erkekler bu konuda gamsızdır onun senin kadar üzüleceğini düşünmüyorum.. kadınlar daha fazla duygusal oldukları için daha fazla kafalarına takıp üzüntü oluşturabiliyorlar... onun için ne olursa olsun sen yapman gerekeni yaptın... devam etseydi ilerde birbirinizi çok üzebilirdiniz.. bunu göze almalısın.. burada senin yapabileceğin bir şey yoktu sen tamamen yapman gerekeni yaptın... tek sıkıntı hasta olması ama onuda atlatacak... annen haklı bu arada...
Yedinci boyuta ulaşmak için kabala mı çalışıyorsunuz?
Hayır öylesine koyulmuş bir nicktir çok fazla ciddiye almayın...
yol yakinken sal yoluna gitsin. bir kere kendini degersiz hissettin mi olay bitmistir sevgi emek ister ;)
Ya sanırım en iyisi ayrılmak çünkü üniversite sınavım var ve geçen sene de bir erkek arkadaşım yüzünden kazanamamıştım yine aynı şeyi yaşayamam
bu sorunlar simdiden basladiysa kim bilir ilerde neler olacak. Bence ayrilip ikiniz de kafa dinlemelisiniz
Ama arayı güzel şeyler yazarak düzeltmeye de çalıştı bilmiyorum kafam karışık o konuda. Sadece bir konuda netim, ben üniversite sınavı için mezuna kaldım geçen sene aynı bu dönemler benden eski erkek arkadaşım ayrılmıştı. Tabi onu çok seviyordum nerdeyse 1 senelik ilişkimdi. Ama şimdi de aynı şekilde mezuna kalamam gerçekten o kadar çok bunaldim ki mezuna kalmaktan.