Af edersiniz ama lağım çukurundan farklı değil.
Önceden böyle değildi bir yıldır beraberiz ama son günlerde böyle işte.
Önceden böyle değildi bir yıldır beraberiz ama son günlerde böyle işte.
Kalp rahatsızlıkları dış fircalamamaktan oluyormuş genelde aşkım de. ilerde kalbin ile sıkıntı olmasın dişlerini düzenli fırçala lütfen sana bir şey olmasını istemem de. Hem kalp kırmaz hem onu dusundugunu belli etmiş olursun.
sakız taşı yanında onunla birlikte sende çiğne alışkanlık haline getir, gratise filan götür ağız çalkalama suyu filan al ona da al mesela ben memnunum desene gibisinden
böbrek rahatsızlığı olabilir. güvendiğin ortak arkadaşınıza söyle o söylesin hatta oyun yapsın desin ki l*n oğlum kendine dikkat et kızı soğutursun bu gidişle bakımlı ol biraz.
Diş sorunu vardır bir tane ağız bakım suyu al bir alan bir bedavaymış de hediye et biri bende biri sende ağızını çalkaladıkça beni hatırla dersin.
Cevap
40Cevap
Öpüşmeden önce vivident kullanın 45 dakika yiyin birbirinizi.
Hayır hiç öpüşme olmadı aramızda
Naneli diş macunu ve diş fırçası hediye et belki anlar :)
Kız arkadaşımın yanına giderken değil diş temizliği ağız kokusu çoraplarımı bile değiştiriyordum, bu kişilerin millete mi saygısı yok yoksa kendilerine mi anlayamadım.
hedıye falan et, aynı dıs fırcasını kullanak falan de
Niye kırılsınki söylemelisin bence söylemezsen senin için daha zor bir durum olur en azından dişlerin sararmış dişlerini fırçala diyebilirsin.
dişinde çürük vardır kesin... dişçiye gitmesini öner.. ya da sürekli kullandıgı ilaçvardır oda yapabilir.
Senin dişlerinde çürük mü var, veya miden mi rahatsız gibi sorularla ona hissettir bu durumu. Dişlerine bak fırçalamıyorsa diş fırçalamanın öneminden bahset anlayacaktır.
Kendine dis bakimi icin biseyler alman gerektigini soyleyip beraber girin bir markete falan.. Sonra "aaa bu cok iyiymis." deyip ikiniz icin de al.
Soyke nolacak, opmeye
Niyetlenirse dislerini fircalar misin de, belki de disi curumustur doktora gitmesi gerekir
Söylemeden rahatsız olduğunu belli et. Anlamassa zaten bırak yenisini bul
Söylersen çok utanır, mesela buluşmadan önce sana ne yapıyorsun dediğinde dişlerimi fırçalıyorum filan de ;-)
Ben olsam söyleyemezdim çünkü empati yaptığımda sevgilim bana böyle bişey dese ertesi gün yanına gitmezdim söyliyim aynı durumu yaşayabilirsin söylim
Bence en iyisi deki bugun dişlerimi fırçalamyadım zaman kalmadı agzım kotu kokuyor mu:D
sevgilinin geniz akıntısı problemi var bence lağımdan berbat kokuyorsa nedeni odur
Zor söylenir böyle şeyler. Kendi ağzının farkında değil mi?
Tuvalete sicarken agzinami siçtin mk napion ne yion sen ya 😠😠
Sen hala ona sevgilim mi diyorsun bel olsam coktan birakirdim. Git soyle agzini temizlesin hiccc cekilmez
Dişlerin sararmış, bence dişlerine biraz özen göster, de o anlar anlamazsa anlayacağı dilden söyle utanma çekinme.
Miğdede rahatsızlık oluyor genelde ya da geniz akıntısı vardır. Doktora gitsin.
korkanın cocugu olamz o kokuyu cekmektense soyle duzeltsın
Söyle, ben olsam karşımdakinin söylemesini tercih ederdim. Biraz nazik ol söylerken ama :)
Sarımsak ye holosko de ona o da ağzın kokuyor derse sana ayna tutuorm de
bir şekilde belli et rahatsız olduğunu pek yaklaşmamaya calıs
Saglik sorunlari olabilir ozellikle mideyle ilgili. Doktora gorunmesinde fayda var.
yanında nane şeker taşı arada onun ağzına at anlamadan
hahaha çok iyisn ya çok güldüm söyle kırılsada baksın agzına arkadaş
Yediklerine dikkat etmeli. Dişleri yıkanmalı ve aç aç yanaşma aç insanın ağzı kokar. Birde ağız için naneli su var alsın
Gizli mektup gönder öyle söyle gönderene de bir dost yazarsın 😁
söylemelisin bunda ayıp bişey yok hem onun iyiliği içinde yapmalısın bunu önlemini alsın
beraber dis doktoruna a gidin. orda doktor zaten soyleyecektir muyanede.
ayrıl gitsin
ağzına dikkat etmeyenden sevgili mi olurmuş
İste bu yüzden f*ck, buddy diyorum. Rahatça söyle istediğini
sigara içiyosa onu bahane ett
Söyledim bırakacağım dedi ama umudum yok
Açlıktan olmasın? Ya da diş eti hastalığı vardır.
Dis macunu bitmistir;D
Kibarca diyemezmisinki 😕😕veya şakayla karisik
Diş macunun markası ne de oradan gir konuya ;)
ağız bakım suyu al beleşti dersin verirsin ona
Dişlerini fırçalamasına söyle o hıyara.
dişinde çürük vardır birde fırçalamıyorsa...
Oğlan senin yüzünden açlıktan ağzı kokuyor
Bence soylemesin bikere sakayla karısık uyar
bir b*k yiyo o kesin
Benim ağzım güzel kokuyor ondan ayrıl boşver onu
Söyle tabi öyle insan mı olur
Naneli şeker at ağzına.
çürük dişleri vardır söyle tabi fırçalasın
Uygun bir dille söyle ne olacak ki
aç mı geziyor dişlerini mi fırçalamıyor öğrensene
üşütmüştür belki :)
Deme aşırı kırılır ama boylede devam edemez :D
Baska birine soylettir