Ağzı leş gibi kokuyor çürük diş var sanırım ağzında. Dişlerini fırçalamıyor hep ekmek kırıntılara var ağzında. Ben öpüşmeyi çok seviyorum :( geçen gün öpüşürken ağzıma bir şey geldi kusuyordum :(. Nasıl ona temiz ol diyebilirim?
Cevabın nedir?
Ona dolaylı yoldan anlat mesela deki geçen gün bir kız gördüm kız demeye bin şahit isterdi de o da sorcaktır nasıl diye söyle işte kızın bir dişleri var olmasa daha iyiymiş iğrenç ağzı kokuyo kız dediğin kendine bakar dişini fırçalamayan kızlar iğrenç ya off kusacaktım nefret ederim acaip soğurum dişine ağız bakımına önem vermeyen kızlardan. Onun sevgilisi ne yapıyodur acaba söyleyemez de yazık çocuğa falan de o da farkeder belki :D
09 Yorumla
Soran+1 yılMal gibi kız inceyi anlamaz :((
- +1 yıl
Ben okurken kusuyordum ya bırak allah aşkına o kızı. Hadi ağız kokusu fırçalasa da olabilir çürüğü varsa elinde değildir belki ama ekmek kırıntısı ney öğğ :( bende erkeklerin dişine bakmasına çok önem veriyorum böyle kızlar bile varken dişini fırçalayan erkeği bul başının üstüne koy ya :D
Soran+1 yılOnu bırakamam :(
- +1 yıl
Aman Allahım böyle bir kızdan hala soğumadıysan... Maşallah mı denir ne denir bilemedim ki. Senin bir arkadaşın o kızın arkadaşına ya da direk o kıza şakayla karışık belli etsin dişinde bir ben yokum falan gibi. hoş birşey değil ama başka türlü de anlamaz onu bazı insanlar temiz değildir. ya böyle birisi belli etsin alınırsa fırçalar temizler. Hem sana alınmamış olur.. Eğer yok olmaz dersen katlanacaksın
Soran+1 yılİlişkiye girdik bırakamam onu :( dediğini yapıcam :(
Soran+1 yılHem seviyorum hemde onu bırakamam günahına girdim kızın :(
Soran+1 yıl:((
En İyi Cevaplar
Şimdi o diyor ki sevgilim ne olsa beni seviyor zaten o yüzden kendine bakmamaya başlamış bu kızlarda genel durumdur. .. Halbuki sürekli bakmak lazım. .. yani dolaylı yoldan laf vurabilirsin.. işte aşkım arkadaşımın başına böyle birşey gelmiş ne kadar kötü bir durum gibi o zman eğer akilkiysa düşünür eğer artık dusunmezse doğrudan söyle bunda ayıp yok sağlık sonuçta
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım sağol :((
Sağlık konusunda 752 cevap paylaştı. Ağzını temiz tutmayan hiç bir yerini tutmaz. Ben sigara kullanıyorum diye , millet rahatsız olmasın diye bile sürekli naneli sakız çipniyorum. Kaldı ki sevgilinin yanına gitmek çok daha büyük hazırlık yapmayı gerektirir. Ben böyle bir ilişkiyi sürdürebileceğimi düşünmüyorum şahsen.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım sağol abi :(
Ya bence bir insanin temiz olması öncelikle ağız temizliği sonra ayak ve el parmakları gelir. Ağız temizliği yoksa bakımsız ve düzensiz bir yaşamı vardır. Çok fena aşık deilsen bence ayrılma sebebidir. Dişlerini nasıl fırçalamaz aklım almıyor :S üstelik bide flört ederken..
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum ayrılamam :(
- +1 yıl
vallahi kardeş o zamn bir arkadaşın dediği gibi kızın bir arkadaşına anlatıcan mevzuyu oda onu uyarıcak şöyle böyle olman gerek diye ama sözünü dinlediği bir arkadaşı olması lazım. Fayda etmiyorsa bence gelecek düşünüyorsan büyük sıkıntı yaşarsın. Temiz olmak şart abi hele bu devirde..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
24Cevap
Bu gerçekten çok iğrenç bir durum onu düşünmüyorsan kendini düşün ona bir kız da diş çok önemli bak şu ünlünün dişleri bembeyaz çok güzel filan diye imalarda bulun baktın anlamadı kibar bir dille açık açık ifade et. Emin ol ona iyilik yapmış olursun. Naneli sakızla filan olucak şeyler değil bunlar direkt dişlerini fırçalamalı
12 Yorumla
+1 yılÇok iğrenç yaa kötü bişey bence dersen yanlış anlar ve üzülür face bir hesap aç deki ben senn yakından bir arkdşnm yanına gelmekten iğrenyrm canm arkdşm lütfen dikkat et temizliğine falan bide de sevgiline falan acıyrm biraz başkasnn ağzından konuş sakın pot kırma belki oda dikkate alır yaa bu kız sana değer vermiyo mu dicem ama kendine değer vermiyo aslında verse bakar kendine
12 Yorumla- +1 yıl
ya da ilerdeki kocana acıyrumda diyebilir
Gerçekten çok zor bir durum... Demek ki ben doğru bir şey yapıyorum çok dikkat ederim fırçalamadan asla normal insanların bile yanına gitmem... Ağız kokum olmamasına rağmen birebir görüşmeler de olur ya diye ağız spreyi kullanıyorum.. Ama bu durumu fark etmiyorsa sen de çok güzel bir dillle incitmeden anlatmalısın
00 Yorumla
+1 yılsevgilim bana hergün diş kontrolü yapıyodu hemde kırar mıyım diye hiç çekinmeden :( herkesin içinde bugün dişlerini fırçalamamışsın dedi kıpkırmızı olmuştum sonra sıkıysa bidaha fırçaalama :D sen onun sevgilisisin güzl bir dille söylesen yanlış anlıycağını sanmıyorum
01 Yorumla
söylesene. ben cok dikkat ederim su olaya ya. cantasında naneli seker bulundursn cantasında dahi fırca macun bulundursun. ben ağzım kokuyo mu canım drim :D oda yok benmki der yok derim kokuyosa hadi bir fırcalayalım derim , fırcala falan derm yani bunda utanılacak bsy yok
00 YorumlaGunde tam 5 defa fircaliyorum ya ayip gunah kendine de mi saygisi yok.. bence ayrilmalisin kendine bakmayan insan ileride ne sana ne çocuğuna ne evine bakar
12 Yorumla
Soran+1 yılBir nedenden dolayı ayrılamam :(
- +1 yıl
Çok özür diliyorm, günde 5 defa mı? Oha l*n :D
Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayyy acayip tiksindim okurken bile, bunun açıkça söylemekten başka çaresi yok. Dişinde çürük olduğundan herhalde, bir dişçiye gidelim filan de. Ayyy çok zor durum :/
09 Yorumla
Soran+1 yılDiyemem işte öyle çok yanlış anlayabilir :(
Soran+1 yılKırılır ya :(
Soran+1 yılO zaman öpüşmeye devam :((
Soran+1 yılYok artık o kadar da değil :)
ayyy cok tiksindim. sen dişlerini fırcalarken ben dişlerimi fırcalıyorum hadi sen de fırcala diyebilirsin, ona bu alıskanlıgı kazandırmaya calıs.
01 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olucak?
Ya ne kadar saçma. O bir kız sonucta kendıne bakması lazım. Hadi geçtim senın yerınde olsam ben bu sorunun lınkını ona atar sonrada ayrılırdım :DD:D:ddd
011 Yorumla
Soran+1 yıl:D acımasızsın
Soran+1 yılBen yapamam öyle ya küçücük kız :((
Soran+1 yılben 20 o 18. fiziksel olarak küçük ben 185 80 kiloyum o 152 40 klo :((
Soran+1 yılAyrılamam ondan ilişkiye girdik :((
Soran+1 yılNeden? :(
Soran+1 yıl2 yıl
ıyy bence ayrıl ya sonuçta temizlik imandan gelir dimi ama illa seviyorum diyosan hediye al içindede diş macunuyla fırça koy bide diş hekimine bir randevu kartı :Dddd tamamdııır
13 Yorumla
Soran+1 yılSonra oda vursun tekmeyi şeyime :((
Soran+1 yılPeki :((
- Sağlık konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yıll*n okurken benım mıdem ağzıma geldi daha nekadar ona katlanmayı düşünüyosun?
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım çok seviyorum onu :(
midem kalktı :S bence uyar sevgilini yani ben olsam uyarırım alınacak bişi yok bunda herkes kendine dikkat etmeli
00 Yorumlaikiniz de aynı yemekleri yiyin sonra öp :d öyle olunca farkedilmez nasılsa ikinizinki de aynı kokcak :d
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
ona deki gel sana marketten diş macunuyla diş fırçası alıyım kampanyaya girmi dee :))
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmaz abla ya :(
Soran+1 yılOha ya öyle şey mi olur :D
Soran+1 yılYok abla ya bu küser çok alıngan birşey :((
Bence ona de ki benim disimde uzun zamandir ağrı var bir disciye gitcem sende benimle gel istersen kontrol ettir filan de ve disciye götür koku muhtemelen çürüktendir
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok korkuyor gelmez :((
Geçen bir arkadaşla sohbet ediyorduk kahkaha atarken ağzının kokusu yüzüme yüzüme çarptı tiksindim valla falan de :Dd anlar belki o zaman inceden gönderme hesabı yani :d
06 Yorumla
Soran+1 yılMal gibi kız inceyi anlamaz :((
Soran+1 yılAnladım bunu yapıcam :((
+1 yıldürüst bir şekilde söyle bence yanında sürekli naneli sakız götür :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(( Peki
Iyy midem bulandı çürük diş neysede insan dişlerini fırçalamaz mı be o çürükte zaten bakmadığından olmuştur dişlerine
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum eskiden böyle değildi bu :((
- Sağlık konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılHacı her beraber olduğunuzda bir tane su bir de muhakkak naneli bir sakız al :)) O öpüşme muhabbeti olmadan kıza hem sudan hem de sakızdan ver :)) En azından geçici bir çözüm senin için
05 Yorumla
Soran+1 yıl:D oha ya :D
- +1 yıl
Var mı başka çözüm kardeş :)) Tanzikli su kullan mı deseydim :D
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun :))
Soran+1 yılSağol abi :(
+1 yılIyh :/ ben olsam ayrılmıştım ekmek kırıntısı ne ya kimlerle öpüşüyorsunuz siz midem bulandı ya
14 Yorumla
Soran+1 yılAğzıma girdi ben de yuttum :((
- +1 yıl
öğğğğğğ o o nası lbi cevap l*n yuttum felan :/
- +1 yıl
Harbiden ya mide bulantısı yaşadım @TazmanyaCanavarıı
- +1 yıl
@Jartiyerli aynen :(
+1 yılooo cok iğrenc be midem bulandı bence ayrıl pis kızdan hayır gelmez
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz ayrılamam ondan :(
- +1 yıl
o zaman ona uygun bir dillle soyluceksin ya da yanındayken sakız falan alıcaksın ona vericeksin :D
Bayağı fena bir durum 😳
Onun bir kız arkadaşı uyarsın, sen söylersen çok üzülür19 Yorumla
Soran+1 yılAyrılır bile :(
Soran+1 yılAnladım :(
Soran+1 yılÇok seviyorum ne yapayım :((
Soran+1 yılEskiden böyle değil di :(
+1 yılSöylemelisin bence, hemde bir an önce. İğrenç bir durum. Dişlerini fırçalaması gerektiğini söylemelisin, eğer anlayışlı bir sevgilin varsa, özür dileyip anlayışla karşılar. :))
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyle olur :((
- +1 yıl
Olur ya :/ Biraz zor bir durum. Ama söylemelisin, yorumları okudum da, naneli sakız/şeker, ve su verebilirsin. İyi bir çözüm olur. :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılo ne oyle iyi miden varmis ben olsam biraktiydim coktan agiz kokusu elinde olmayabilir ama disinde kirintilar filan off midem kalkti valla
00 YorumlaTut elinden dişçiye muayneye götür ben gidecem kontrole snde gel de orda çıkar gerşey zaten sende kurtulursun
00 YorumlaOkurken kötü oldum. Yazık ya ne kadar iğrenç bir insan haberi yok mu acaba koktuğundan. Neyse bence açıkca söyle derim.
00 Yorumla
+1 yılAgzi oyleyse cinsel bolge kismi nasil pistir acikca soyle isine gelmiyorsa yol alsin
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar pis değildir ya :(
+1 yılHediye olarak diş macunuyla diş fırçası al belki biraz dikkat eder
00 YorumlaSevgili olmayi biliyor da dislerini temizlemiyor mu, gicik oldum kiza
01 Yorumla
Ov igrenc gercekten. Bence soylenelisin olmaz oyle sey.
10 Yorumlal*n okurken ben kustum sen öpüşürken kusman normaldir birader
00 YorumlaMidemi bulandırdın be
Senin demenle değişmez ben olsam bırakırdım kızı00 YorumlaSağlık konusunda 490 cevap paylaştı. bırak okurken ben kusuyodum bir an öyle bişi gözümn önüne geldi :)
00 Yorumla
+1 yılDişi kuş ağzıyla besliyor ^^
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D Ne yapsın seviyor beni
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrenç ya açık ve net söyle utansın biraz en azından bidaha yapmaz. benim bile midem bulandı
00 Yorumla
+1 yılOoo Allah yardımcın olsun zor..
01 Yorumla
+1 yılBöyle bir kızı sevmek zor olmalı..
03 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasıl :((
- +1 yıl
Kız mı yok peki?
Soran+1 yılYok var bir nedenden dolay bırakamam onu :(
dişçiye götür bence süpriz gibi çaktırmadan :))
03 Yorumla
Soran+1 yılDeniyicem :((
Soran+1 yılSağol :((
Ben günde 8 kere diş fırçalıyorum ya ıyyyy:(
04 Yorumla
Soran+1 yılVay :D senle öpüşmek lazım :D :D
Sağlık konusunda 826 cevap paylaştı. Okurken midem kalktı. Allah yardımcın olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol :((
+1 yılkibar ve nazik bir şekilde söyle
01 Yorumla
+1 yılSevgilin bir kezo dostum.
11 Yorumla
+1 yılİgrenc direk soyle bunu
03 Yorumla
Soran+1 yılAlınır ya olmaz :((
- +1 yıl
Alinir ama ayip ya seni aniden operse napicaksin oykkk
açık bir şekilde söyle bence
02 Yorumla
Soran+1 yılKırılır küser bana :(
aç kalmassın ağzından besliyor seni şanslısın :D
01 Yorumla
+1 yılÖpme artık anlar belki
11 Yorumla
+1 yılBu ne la belediye çöplüğü gibi )) Kolgeyt ver ))
10 Yorumla
+1 yılmidem bulandı yeminle Allah yardım etsin kardeş
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah :(((
ağzına çamaşır suyu dök :D
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D :d :d Erir ağzı :D
Iy çok fazla iğrenç ayrılma sebebim olurdu benim
00 YorumlaSöylemelisin iğrenc bir durum
04 Yorumla
Soran+1 yılKüser ama kolay değil söylemek :(
Soran+1 yılPeki sağol :((
+1 yılLa olum bir ekmek yicez oda yalan oldu
05 Yorumla
Soran+1 yılNe ekmeği :D
- +1 yıl
Kahvaltı kanka miydemi sktin.
Soran+1 yılSaat 2 mk ne kahvaltısı :D
- +1 yıl
Yeni uyandım kanka belim ağrıyor
Soran+1 yılGeçmiş olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an bende kusucam :(((
00 Yorumla
+1 yıldolaylı yoldan çaktır bişeyler anlar mal değilse
00 Yorumla
+1 yılOkurken içim gitti lan:D
00 Yorumla
+1 yılAçık açık söyle ne var bunda :D ashdhdhd
00 YorumlaAyrılma sebebi asfsfs
01 Yorumla
+1 yılAcik acik söyle ya bakmli olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş kaç senin ve onun
01 Yorumla
Soran+1 yılben 20 o 18
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence o kızdan ayrıl böyle bakımsız kızmı olur
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum ama :((
Cevap sahibi+1 yılAma çok iğrenç amcam karısını ağız kokusu için boşadı:)
Soran+1 yılOha ya insan boşar mı öyle :((
Cevap sahibi+1 yılYıllardr ne çekmiş kokudan bnde şaşırmştım boşadı:)
Soran+1 yılKötü olmuş :(
Cevap sahibi+1 yılAynen
- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri