+1 yılTenefüslerde koridordaysa çevme takar, bahçedeyse camdan kafasına tükürürüm, tuvaletteyse sıkıştırır kafasını aynaya gömer, kantindeyse haraç keserim.
Okul çıkışında omuz atar, sen misin bana çarpan diyip o güzel yüzünü dağıtır, bunu video kaydına alır semtte ayan abla olmak için dağıtırım. Herkes benden korkar. Semt şekli benden sorulur.
Yazan: Gülfidan Gösterir, Esenler Kız Teknik.21 Yorumla
Soran+1 yılsdssd lannnnn :) güldürdün
En İyi Cevaplar
+1 yılSevdigimle yakin olmak isterse bak o zaman ne yapiyorum
117 Yorumla
Soran+1 yılnaparsın eğer sevdiğinde ona bakıyorsa :)
- +1 yıl
Bakmaz
Soran+1 yıl:) haha
- +1 yıl
Kiskancim 😦😦😦😦
Soran+1 yılbelli ama kızın amacı o değilse sırf dış görünüşünden dolayı bişwy yaparmısın durduk yere yani kıskanırmısın
- +1 yıl
Kiskanirdim ama kötü davranmazdim
Soran+1 yılkıskanmanızın amcı nedir?
- +1 yıl
Bilmiyorum degilim su an. Duygularimi buraya yansitiyorum. Takma
Soran+1 yılniye anlatsan yardımcı olurum
- +1 yıl
Kiskaniriz ama yine de güzel diyebilirim
Soran+1 yılniye kıskanırsınızki çevremdekilerde öyle yapıyo durduk yere gıcık oluyom
- +1 yıl
Sevdigimiz insanlar yüzünden
Soran+1 yılama biraz bencilce olmuyormu öyle
- +1 yıl
Taniyinca sevilebiliyor
Soran+1 yılhayır yani seni tanımaya çalışmıyolar direk cephe alıyolar buna çok maruz kaldım
- +1 yıl
Öyle bir sey yapmazdim. Seni tanimadan böyle yapmalari dogru degil
Soran+1 yılevet doğru değil tanımadan yargılıyolar
güzellik göreceli bir kavramdır. kimine göre güzel olan kimine göre olmayabilir. Diyelim ki bana göre fiziği çok güzel bir kız geldi. Eğer konuşmayı, davranmayı, hal ve hareketleri, çevredekilere saygısı tamamsa bakarım ve arkadaşlık etmek isterim. Ancak bunlardan herhangi bir tanesi yoksa güzelliği 5 para etmez demektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet herşey güzellik değildir ama bunu anlamayan aptallar var
Herkes onunla ilgilenir başta. Eğer kiz havaliysa bu ilgi hic bitmez. İlgi bittiği zaman yanına giderim...
05 Yorumla
Soran+1 yılkimsenin benle ilgilenmesini istemiyorum sırf bu yüzden 1 yıl için okul değişştiriyom inş yeni okulumda olmaz
Soran+1 yılya zaten herkese kanka diyorum kardeşim nasılsın filan hatta hoşlandığım birinin olduğunu söylüyorum :)
Soran+1 yılbilmiyorum nedenini ama erkeklerle o kadar samimi değilimdir meraba meraba sarılmam öyle herkes gibi sınır vardır davranışlarımın:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Asla ilgilenmem.. Çok dikkat çekenler ilgi alanıma girmezler.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ilgi alanına girmezler
+1 yılKavga Çıkar Nolacak yok hatun bana baktı yok ben hoşlanıyorum falan
08 Yorumla
Soran+1 yılee başka neler olur :)
- +1 yıl
En iyi arkadaşlıklar dostluklar biter gruplar bölünür herkes bireysel olur meslek lisesisyse aman aman
Soran+1 yılzor olur yani o kadar okula yeni bir kız gelse :)
- +1 yıl
aynen cancağızım da bu soruyu sorma gereğin nedir acaba?
Soran+1 yılcan sıkıntısı okul değiştiriyorum bu yüzden kimse beni rahat bırakmıyor şimdiki okulumdada kız arkadaşlarım kıskanıp duruyor :)
- +1 yıl
Seninle tanışmak istiyorum tanışalım mı?
Soran+1 yılks dan konuşcaksak ve arkadaşca tanışmak istiyosan olabilir
- +1 yıl
Tamam Cancağızımmm Fark etmez tanışalım :)
Merhaba ben yeni ogrencilere okulu tanitma amacli hosgeldin grubu baskaniyim, burcun ne bu arada, aa benimde... :D
213 Yorumla
Soran+1 yılgüzel taktik :)
Soran+1 yıltanışmak için napardın mesela :)
- +1 yıl
Muhtemelen kızlar hemen tanışmaya gelirdi etrafına, yapıcak birşey yok arkadaşım olan bir kıza görev verirdim o kızı yanında tutsun bende öylece gelirim hoşgeldin derim işte :D sonrasında tabi okul ortamını düşünerek söylüyorum, kantinden çay kahve alıp sohbete başlardık nedir ne yapar vb. :D Yalnız burdan sonrası kısmet, tanışmak için diyorum tavlama konusu olarak algılanmasın :D elektrik olursa zaten karşılıklı olur bence
Soran+1 yılkızlar kıskaç davranıyo bazıları ya aşırı :) deli ediyor kavga etmediğim kız kalmadı ya
Soran+1 yılsanki eski sevgilerine ben diyorum ondan ayrıl bana gel :)
Soran+1 yıltakmaya takmaya bir hal oldum zaten ama garipler ya baya bakınca onlara üzülüyorum bu ne tür bir acizliktir :)
Soran+1 yılaksine bn daha güçlü hisediyom o kadar ilgi çekiciymişimki bunlara dert olmusum diye dusunuyom :)
Soran+1 yıl:) evet
bir iç çekerdim of ulen derdim onun dışında bir şey yapmazdım
02 Yorumla
Soran+1 yıliç çekme sebebin güzelliğimi :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHic dikkatimi cekmez. Guzelligine degil aptal mi zeki mi ona bakarim. Uni de guzelligi bir yere kadar son seneler bir artilari kalmiyor herkes topuk :)
14 Yorumla
Soran+1 yılniye bir artıları kalmıyo :)
- +1 yıl
Adam bakiyor ki bununla hayat kursabasina bela 40 in da guzellik de kalmaz ugrasilmaz diyor yol veriyor :) cok denk geldim.
Soran+1 yıliyiymiş :)
- +1 yıl
Iyi mi bence ayip saygisizlik. Kizi da uyardim cocugu da ama dinlemedi kiz beni sonra geldi hakliymissin felan diye. Benden sana bisey olmaz dedim gitti :)
sevdiğim kişi var ise gözüm görmez netim bu konuda gene konusurum arkadaşca :D
02 Yorumla
Soran+1 yılen mantıklısı her güzel kıza bakanda normal değil :)
Diğer kızlara nasıl davranıyorsam ona da öyle davranırım. Çekici diye asla farklı davranmam.
09 Yorumla
Soran+1 yılnadir insanlardansın :)
Soran+1 yılönemli değil çoğu erkek sır güzel diye neler yapmıyolar
Soran+1 yılyok sımartmaktan değilde kendileri için yapıyolar ve kızları kullanıp bir kenara atıyolar sonra bence :)
- +1 yıl
Her insan çok fazla ilgi gördüğünde egosu tavan yapar. Kendini "ulaşılmaz" olarak görür. Çekici kız, ilgi gördüklerinden birisini sevgilisi olarak kabul ederse erkek onu kullanmaya yeltenir. Tabi bu noktada kızın karakteri önemli. Basitse erkek her şeyi yapar, zorsa erkeğe hayatı zindan eder.
Soran+1 yılevet kaç tane erkek tanıyorum gelip herkesin içinde anlatıyolar bazı kızlar o kadar aptalki sınıfın ortasında öpüyorlar eğer bir erkek bir kızı gerçekten seviyosa sınıfın ortasınnda o kadar öpmez ama sadece kendini kullandırtıyolar farkında değiller
Soran+1 yılaynen sırf gösteriş için ve çok iğrenç gözüküyolar dışardan
- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılAbazanlar gotunu gelmeden kaldircagi icin hic bulaşmam
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir tip değilimdir şuana kadar sevgilim olmadı ve çıkma teklifi ne kadar aldıysam kabuletmedim :)
+1 yılDikkat çekici kızlar tehlikelidir. Uzak durmaya çalışırım
140 Yorumla
Soran+1 yılneden tehlikelidir
- +1 yıl
Genellikle dikkat çekici kız kendi çekiciliğinin farkında olur ve aklından her türlü şeytanlık geçer
Soran+1 yılöyle olmayanlarda vardır :)
- +1 yıl
Hepsi öyle tecrübeyle sabittir :D
Soran+1 yılkendimi beğenmek gibi olmasın ama çevremdekiler çok güzelsin diyor bana yanlış anlama :) kendini beğeniyom havalarında değilim ama aslında tehlikeli biri değilimdir :) nadir çıkıyo ya
- +1 yıl
O zaman seni tebrik ediyorum :D
Soran+1 yılteşşekür ederim :) ama galiba en dikkat çektiğim özellik bu bütün kızlar gidip bütün erkeklerle çıkıyolar ondan sonra bana niye kaşar diyolar diyo haklılar yani bende önüme gelenle çıksam belki okulda bu kadar ilgi çekmezdim çevremdekiler daha önce neden sevgilin olmadı diye soruyolar hep :)
- +1 yıl
Gerçekten anlattığın gibiysen seni alan yaşadı diyorum :D
Soran+1 yılinşallah ya 2 yıldır birinden hoşlanıyorum arada şehir mesafesi var ama ona rahmen seviyorumya bide onun hakkında hiç bişey bilmiyorum sadece seviyorum hatta facede sırf o görüp yanlış anlar diye erkek kankalarımla bile fazla muhabbet kurmuyorum hatta :) anlattığım gibiyim gerçekten güzellik konusunda o göreceli bir kavram ama cevremdeiklerin çoğu öyle dedği için bu kadar rahat söyleyebiliyorum :)
- +1 yıl
Mutlu olursun umarım
Soran+1 yılinşallah ama ayni yerde okulda olsaydık bende bu yüzden sırf okul değiştirmezdim erkekler aşırı canımı sıkıyor diye sevgilim olsaydı kimse cesaret edemezdi ama sırf bu yüzdende birisini kullanmak istemiyorum ve kimseyle çıkmıyorum. bide bilerek çarpıyolar yolda yürürken filan bu kadar düşüyolar yani
- +1 yıl
Takma boşver çoğu erkek öyle
Soran+1 yıltakmıyorum zaten taksaydım depresyondaydım hatta bazı kız arkadşlarım saçımı değişik yapmışşam yakışmıssa bile yakışmamaış filan diyolar garip bazı insanlar hemde çok
- +1 yıl
İnsanları umursama fazla arkadaş bile edinme bence :D Sadece zarar veriyorlar çünkü
Soran+1 yılokul zaten sıkıcı ve arkadaşşız daha sıkıcı olur erkeklerin arkadaşlıklarını çok kıskanıyorum hemde erkekler fazla kıskanmazlar
- +1 yıl
Evet ama sırf bu yüzden erkek arkadaşta edinme :D Çünkü erkek ve kızın arkadaşlığı çok saçma bir şey :D Güven olmaz :D
Soran+1 yılo kadrda saçma değil ama güven olmaz doğru diyon :)
- +1 yıl
:) :)
Soran+1 yılbir erkeğin bir kız yolda giderken bşilerek çarpmasına ne diyorun :)
- +1 yıl
Hayvanlık görgüsüzlük sapıklık ne arasan var işte
Soran+1 yılvar işte ama olmaması gerekiyor birsey diyincede abartıyosun bilmiyerek oldu filan diyolar
- +1 yıl
Boşver takmaaa
Soran+1 yıltakmıyorum zaten artık yeni okulumda isteiğim gibi kişiler bulabilirim
- +1 yıl
Umarım bulursun
Soran+1 yılumarım
- +1 yıl
Kendine iyi bak :D
Soran+1 yılsende okulların açılmasıda ertelendi bakalım neler olcak :)
- +1 yıl
Bizimki 9 eylül :'(
Soran+1 yılüniversite lisin erken açılması kötü ya sizin için :)
- +1 yıl
Her üniversite geç açılıyor bizimki erken :/ Evlat acısı gibi
Soran+1 yılyazık size :( boşver arkadaşlarını daha erken görcen :)
- +1 yıl
Arkadaşım yok :D
Soran+1 yılünide arkadaşın olmaması zor değilmi ya:)
- +1 yıl
Zor değil kolay :D Kimseyle muhattap olmuyorum :D
Soran+1 yılyanlızlıktan hoşlanıyon galiba ama ya üni arkadaşlar için güzel değilmidir onlarla gezcen filan yanlız fazla zevki yok gibi :)
- +1 yıl
Gerek yok ailemle gezerim ben :D
Soran+1 yılailenle kalıyosan sıkıntı yok bende deimki yurtta filan kalıyosan arkadaşında yoksa zor olur :)
- +1 yıl
Yurtta kalınca arkadaş gerekli ama fazla samimiyet iyi değil :D
Soran+1 yıldoğru herkesin bir sınırı olmalı sınırı koymayınca kötü olur :)
- +1 yıl
Aynen öyle :)
Ya benim göz artık yalama oldu Eylül der tekrar eylülüme dönerim
011 Yorumla
Soran+1 yılyalama oldu derken eylül kim :)
Soran+1 yılhım çok aşıksın o zaman :)
Soran+1 yılbelli ediyon :)
Soran+1 yılbelli et kardeşim kıza kendini ne kadar şanslı olduğunu hisetsin her kız ister :)
Soran+1 yılhelal sana :)
Soran+1 yılevet doğru diyon
Erkek gelse hemen tanışırdım sonuçta onun ortama benim de ona ihtiyacım var :D
023 Yorumla
Soran+1 yılyani sırf onun ortama seninde ona diyosun :) ama bir kız gelse
Soran+1 yılkıskanmanızın amcı nedir sadece kız okula gelmiş yani bide diğer okulundan sırf kızlar onu kıskandığı için geldiğini söylüyosa :)
Soran+1 yılkızla durduk yere kavgamı ederdin yani sırf içinde birşeyler olacağını hisettiğin için :)
Soran+1 yılbişey sorcam sana ben bazı kızları tam olarak anlamıyorum kızlar kıskandığı için beni birşey bana yakıştığı halde yakışmadı filan diyolar işte hep beni arka planda bırakmaya çalışıyolar mesela durduk yere üst sınıflardanda gelip bulaşanlarda vardı amaçları sence neydi? :D
Soran+1 yılartık onlara napmıssam kötülecek kadar kıskanmışlar :)
Soran+1 yılöyle yapanlarda var foto çekiniyom ben mesela benim gibi yapanlardda var hem taklid ediyolar hemde içten içe kıskanıyolar ondan sonra ben açıkca ne mal olduklarını söylüyorum hatta kaç tane okuldaki erkeklerde söyledi kzı kıskanıp özeniyosunuz ondan sonra kıza fesat filan diyonuz dediler :)
Soran+1 yılolmasa ne güzel olur demi :)
Soran+1 yılevet egomu yükseltmekten başka bişey yapmıyolar acıyorum onlara :)
Soran+1 yılfotodaki kız hangisisin sen
Soran+1 yılhım öndeki kız sevimliymiş sende :)
Soran+1 yılarkadaşın filan sandım :)
Soran+1 yıl:) yardımcı olduğun için teşekkür
Pofff cok guzel derdim ama bu kizi kapamam die bosverirdim, sonra onu cirkin bir erkeklen gorurdum
013 Yorumla
Soran+1 yılbu kız niye benden hoşlanmaz diye düşünüyonuzki :)
Soran+1 yılhiç kimseyle çıkmadım şu ana kadar ne kadar teklif geldiysede :)
Soran+1 yılinş 2 yıldır birini seviyorum
Soran+1 yılteklif etmeyi dene ben onu ne kadar sevdiysemde asla söylemem söyleyemem
Soran+1 yılya git teklif et kızada kendinede işkence çektirme
Soran+1 yılya fazla erteleme bak ben ne kadar acı çekiyorum belki senin sevdiğin kızda acı çekiyordur acaba başka birisi varmıdır diye düşünüyodur 4 5 yıl ertlemişşin zaten siz nerden tanısıyodunuz kızla
Soran+1 yılgit söyle bak hem seni sevip sevmediğini bilince kafan rahat olur :) cesaret biraz
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşırı güzel kız görmedim, nasıl neye benziyor acaba, neden bizim okulda yoktu ya, millet ne kadar şanslı, baktıkça sevaba girecekler.
06 Yorumla
Soran+1 yılbaktıkça sevaba gircek diyosun :)
Cevap sahibi+1 yılGüzele bakmak sevaptır, derler. :)
Soran+1 yılkim demişşe artık ama bazen kızlar için bakılmak hoş olmuyo birinin seni incelemesi filan :)
Cevap sahibi+1 yılYiyecek gibi bakan abazalardan bahsetmedim zaten :D
Soran+1 yılbende yiyecek gibilerden bahsetmedim yani öyle normal baksalar bile rahatsız oluyor :)
Cevap sahibi+1 yılYani ben bakmıyorum aslında, bir kere bakar kafamı çeviririm, bana bakana bakarım ama :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılsağ ele abanırlar.
tabi burada kendini güzel sanan tip de sen oluyorsun dimi :D00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. konuşmazdım.. muhattap olmazdım
10 Yorumlacool olacağına kul olsun yoksa kül olacak o kız
037 Yorumla
Soran+1 yılne alaka neden kül olur
Soran+1 yılsen dedin sen bilcen nedenini neden öyle dedin
Soran+1 yılkız güzel olduğu içinmi hekesin dikati onda olacağı için?
Soran+1 yılcanım mantıklıyımda ne demek istiyon açık açık yaz. o yazdığından havlı olmasın dikkat çekici olmasın yoksa cehenneme filan gider kül olur gibi bişey çıkıyor niye bu kadar zorluyonki tatlım
Soran+1 yılsen bu kadar yaşa takıldığına göre yaşın küçükmüş canım
Soran+1 yıllaf kalabalığı yapma israf
Soran+1 yılbu arada fake profil yakıyo
Soran+1 yılhadi canım bende değiştirirdim 5 dkada daha önce yazmıyordu ama :) ♥
- +1 yıl
miranda kerr fanıyım yazıyordu ezelden beri buu yetmez mi hadi ikile şimdi yaşının küçük olduğunu nerden anladığımıda sorarsın sen şimdi
kıskandın ve karşı tarafın kötü bir yanını bulmaya çalıştın ya da verecek cevabın olmadı bunu anca senin gibi minişler yapar
bu kadar belli etme canım inş okullar yarı açılırda sizden biranönce kurtuluruz
Soran+1 yılben dışarıya çıkıyorum hazırlancam şimdi neyse senle uğraşamam
Soran+1 yılbana diyene bak kızım ya canım beddua ediyorsun farkındamısın ne kadar zavllıca olduğunu ayrıca yaş ne fark eder canım sen benden büyüksünde ne oluyor şu yazdıklarına bak ne kadar aptal ve acizce
Soran+1 yılsenin ortamınla benim ortamımı karıştırma güzeliim
Soran+1 yıll*n senin aklına sokim dediklerini kendin yapıyosun kişi kendinden bilir işi diye bir söz var ergen beyinli
Soran+1 yılo senin cooluğun :)
Soran+1 yılsenin yapcağın o işler :) ♥ engelleseydim engellerdim böyle çocuka oynamak hoşuma gidiyor
Soran+1 yılaptal HAHAHA
Soran+1 yılallaahımya :) çok tatlısın
- +1 yıl
tamam hadi gitsene arkadaşların bekliyor seni
galeri2.uludagsozluk.com/.../...rgenler_509347.jpg
Soran+1 yılfotodaki kızsan sevimliymişşsin :)♥ köpek olsan pet shop tan alırdım
Soran+1 yılarkadaşların bekliyosa git yanına
Soran+1 yıle napalım cahille laf dalaşına giriyoz çenemizi uzatmaktan başka çarem yok :)
Bu kız bana Bakmaz 😔😔
06 Yorumla
Soran+1 yılindirme karaları be kardeşim neden bakmasın :))
Soran+1 yıltipini bilmem ama arkaddas olarak yaklassaydın hoşlanmıssam senden bakardım yani :) en kötüsü arkadasım olurdun
Soran+1 yılönemli değil ne demek :)
bana bahmaz gtveren der öbür tarafa bakarım
03 Yorumla
Soran+1 yılindirmeyin karaları şöyele :)
Soran+1 yılyani diyorumki bana bakmaz demeyin öyle neden öyle diyonuz :)
+1 yılTürk olamdığını düşünürüm
13 Yorumla
Soran+1 yılniye türk olmadığını düşünürsün
- +1 yıl
Güzel bir kız demedin mi?
Soran+1 yılevet türkiyedede var yani o kadar aşalama :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. gözümüz bayram etsin diye arada bakardık
03 Yorumla
Soran+1 yılarada bakmıyolar arada baksalar iyi
Soran+1 yılaynen abazalar bakar
Gizli Üye(30-35)+1 yılE gelsin beni ne ilgilendirir.
03 Yorumla
Soran+1 yılilk başta öyle diyolar ondan sonra gelip kıskanıp kıskanıp duruyolar sonrada herkesin önünde yok bu sana yakışmadı yakışşa bile diyolar insanı kafayı yedirtiyolar ama hep beni ne ilgilendirir diyolar :)
Cevap sahibi+1 yılKendine güvenemedikleri için ben kendime güvendiğim için o yüzden beni ilgilendirmez dedim.
Soran+1 yılaynen güvenmiyolar arkaşca yaklaştığım halde gel bana laf sok dedittiriyolar
+1 yılBananeyyy banane banane bananeeyy
00 Yorumla
+1 yılKız coh hostir ama benana
00 YorumlaGüzel kızmış derim olur biter.
00 Yorumla
+1 yıleffffff ne dersin bu konuya :)
04 Yorumla
Soran+1 yılne dermişim :)
- +1 yıl
Sen misin yoksa
- +1 yıl
Soran+1 yılyok o ben değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılO aşırı güzel kız sen misin :DDDDDD
01 Yorumla
Soran+1 yılne fark eder :)
Hoşgeldin derdim.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyiymiş :)
+1 yılArkadaş olurdum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Olduğum gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılen iyisi :)
+1 yılbenane
00 Yorumla
+1 yılUzak dururum.
05 Yorumla
Soran+1 yılneden uzak dururdun
- +1 yıl
Götü kalkmasın diye.
Soran+1 yılgötü kalkacağını nerden biliyosun :)
- +1 yıl
Kızların hepsi öyledir fazla ilgiden götü kalkar.
Soran+1 yılHAKSIZLIK EDİYOSUN BENCE SANA ÖYLE HEP DENK GELMİŞTİR
+1 yılGider tavlarim
020 Yorumla
Soran+1 yılniye sır güzel diyemi tavlardın
- +1 yıl
Dikkatimi cekmizse olay bitmistr
Soran+1 yılhım ondan sonra ona nasıl davranırdın :)
- +1 yıl
Once tanisirdim numarasini alir mesajlasirdim olumlu olursa zaten olay biterdi;)
Soran+1 yılsenle arkasas kalmak istiyosa
- +1 yıl
Bir sekilde tavlardim:)
Soran+1 yıltavlama şeklin nasıl olurdu bilerek ona çarparmıydın filan
- +1 yıl
Yok merhaba okulumuzda ilk defa boyle bir guzellik goruyorum.. yenimisin.. alper ben vs;)
Soran+1 yıltaktik iyiymiş :)
- +1 yıl
Yani direk konusmk iyidr;)
Soran+1 yılsemi lafı dolandırmadan
- +1 yıl
evet:) sen niye merak ettin ssendemı tavlıcan:)
Soran+1 yılyok ya ben kızım sadece düşüncelerinize bakıyorum ama galiba çoğu erkek yardım etmek istiyo gibi görüncek ama amaçları farklı olcak :)
- +1 yıl
Olabilir bak :) cesaret olduktan sonra hersey olur
Soran+1 yıldemi cesaret ister :)
- +1 yıl
Bende fazlasiyla var iste fazlasi zarar:))
Soran+1 yılne zararını gördünki
- +1 yıl
Gormedimde gorebilirim:) sende guzelmisin:)))
Soran+1 yılşu ana kadar görmediysen görmezsin :)
- +1 yıl
Belli olmaz bu isler😊
Tanisirdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılHiç umursamam
01 Yorumla
Soranen iyisi
Soguk davranırdım
018 Yorumla
Soran+1 yılneden soğuk davranırdınki
Soran+1 yılkız kimseyle yakın olmak istemiyorsa hatta kimseyle sevgili olmıcağını söylüyosa
Soran+1 yılniye o yüzden yakınlaşırsın
Soran+1 yılkendini havalı sanan tiplerden değilse
Soran+1 yılöyle kardeş diyebileceğim bir erkek arkadaşım olsun istiyorum ama hersefirinde salaklık ettiğimi düşünüyor gelip öpüyolar yanaktan sonra yapma gıcık oluyorum kardeşi olarak seni görsem bile saçmalama diyolar herkeze yapıyorum yok şoyle yok böyle insanı deli ediyolar
Soran+1 yılhangi şehirde yaşıyon
Soran+1 yılniye söylemiyon nerde yaşadığını ben İzmir ama internetten biriyle buluşamam
Soran+1 yılyanına gelirim tanışırız demek buluşmak değilmidir :)
Soran+1 yılneyi nasıl anlarım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat