Arkadaşlar Sadece Sakal kesme - şekillendirme için traş makinesi almayı düşünüyorum reklam vermek gibi olmasın
link bu cihazı düşünüyorum ne dersiniz gözüme bunu kestirdim de
link bu cihazı düşünüyorum ne dersiniz gözüme bunu kestirdim de
Ben de 2 tane var bi tane philips, 200 TL civarıydı aldığımda. Bi tane de bu 20-30 TL arası olanlardan vardı simbo'ydu galiba. Hangisi daha iyi dersen 20 TL olan derim. O daha derin alıyo.:)
çok sağolasın bu hafta kararsız kaldım alsammı diye düşündümde bidahaki hafta sonu alırım artık yorumlarıda güzel burdaki aptallar saçma sapan sorulara cevap veriyor böyle sorulara cevap vermiyor deliricem valla yok kahvenizi nasıl içersiniz aşka hazır mısınız aşkmı seks mi diye sorulara 500 kişi cevap verir buna max 5 kişi oda olmaz belki neyse sağolasın :D
heheh anladım sende allaha emanet sağolasın tekrar :D
bunu sen mi kullanıyorsun nasıl birşey acaba
Traş makinesi olarak Braun kullanıyorum. Saç kesme makinesi olarak Remington marka makinem var. Bu yok bende.
teşekkürler :)
Cevap
7Cevap
Bende sana bunu tavsiye ederim link
link
tavsiyem dostum :)
bunu nasıl temin edebilirim veya bakabilirim ismi nedir
makine kullanırsan yüzünde sarkma olur ben tavsiye etmem
kardeşim jilet vursam gür çıkıcak şekillendirmek için sordum zaten berbere yıllardır gidip makine vuruyorum nerden cıkarıyosunuz böyle şeyleri kalsın almıyım madem sakalları bu sayede de makine almayada gerek yok :D
makine yüzümü tahriş ediyor en azından bende öyle oldu,yine üç bıçağa döndüm,köpüklemeye devam
linkteki güzel duruyorr.. makinasın ıbilmiyorum
cruzer iyidir.
philips al
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar