Hepimiz biliyoruz ki erkekler biraz daha geç olgunlaşıyorlar. Ha bu demek değil ki her erkek aynı. Ama çoğunluğu öyle azizim. Yaş 20 ile 25 arası onların tam eğlenme, tabiri caizse milli olma dönemi bunu sadece cinsel yönden algılamasın kimse. Her konuyu kapsıyor. Yaş ilerledikçe artık böyle olmayacağını anlıyorlar ve artık gelecek için yavaş yavaş yatırım yapmaya başlıyorlar. Demişsin ki evlenilecek kız az evet az işte onlar da aynı bu erkeklere saydığım sebeplerle dünyayı toz pembe gören arkadaşlarımız.. Su akar yolunu bulur. Onlar da ileride aynen şu cümleyi kuracak.. "ben gençken fişek gibiydim yavrum aman sen öyle olma insan sonradan anlıyor hayatın gerçeklerini.. " 😉😉😉😉
#Rose02 Yorumla
Soran+1 yılvay çok güzel yazmışşın ya cok güzel açıklamıssın eline koluna sağlık arkadaşım :)
En İyi Cevaplar
+1 yılyavrum 18 yaşında evlenenlerin halı ortada göz dışarda ne gerek var bırak bokunu çıkartsın sonra evlensin doymuş olsun birşeylere. aynı şey kadın içinde geçerlidir. evlilik yaşı 30dan aşşağı olmamalı. sağlıklı evlilikler için.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim midem almaz be güzelim ben aşkı ( yani eşime olan aşkı) aynı yastıga basımı koydugumda iliklerime kadar hıssetmek ıstıyrm , onun yüzünde türlü türlü adamlar görmek istemiyorum. tabi benim fikrim
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İşte bu yüzden saçma evlilikler oluşuyor sırf sevgilim var demek için birileri ile çıkan sayısı üst düzey hele ki şu dönemde bildiğin ilişkileri cinsel ihtiyaçların karşılanması için kullananlar bile var o da ayrı bir kafa
02 Yorumla
Soran+1 yılsonra da neden ben mutlu olamıyorum nıye bosanıyorum ee doymuşsun herseye be adamım yasıyacagını yasamıssın daha ne versın hayat sana
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılO yaştaki erkek aile kurmanın önemini bilemez ki. Bunu garipsemeyin. :):
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Aynen ya şahsen ist evlenecek kız kalmadı ayıp kalmamış bizim sitenin kızları bana arkadaşlarının çıplak fotoğraflarını gösteriyor fazla yüz verdik kb. Ama bunlar si***k kızlar sevilecek kız yok şu an çevremde maalesef ☹
010 Yorumla
Soran+1 yılvar var da siz görmüyorsunuz
Soran+1 yılannen görür ;)
Soran+1 yılinsan olanlardan evlendırsın herkes göründüğü gibi değil malesef
Soran+1 yılkaderden öteye gidilmez kardeş
Evlenecek kız aradım hep
Bir tane olsun ömrürlük olsun dedim
Ama kızlar farklı ise suç benim değil ki17 Yorumla
Soran+1 yılsen bulamıyosan bızım sucumuz ne kardeş?
Soran+1 yılbız derken ( evlenılecek kızlar topululugu )
- +1 yıl
Nerdeyse hepiniz o toplulukta ayni evlencez diye o adamlara asik oluyosunuz
- +1 yıl
Pardon hemso
Çünkü bu çocuklar kızları oyuncak zannedip oynuyorlar. Ben boşuna demiyorum yaşlı erkek seviyorum diye.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende 8 yas büyük biriyle bıle evlenırım o dereceye geldim artık çünkü adam gıbı adam yok ne varsa eskılerde var
+1 yılbilmem ben olmadığım için bilmiyorum. acaba olsamıydım diyorum bende hep duygusal olarak yaklaştım ben kızlara
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle devam gönlüne göre verir allh
- +1 yıl
inşallah amin
Evlensin işini gücünü almadan sonra söylenin nereden geldim bu herife diye, evlensin askere gitmeden şehit olsun geride gözü yaşlı eş - bebek bıraksın değil mi?
012 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
@Sanat34 Neresinden bakarsan bak kişi hazır olmadığı zaman ciddi ise kalkınmamali. Video olmamasina ragmen sen istiyorsun diye Nisan yapsa bir yerinden patlamaz mi bu ilişki? Kişiye göre de değişir hazır olduğu zaman. Kimi 20 yaşında hazırdır, kimi 40 a dayanır hala değildir. Herkesin kendi tercihi..
- +1 yıl
Ya ben başkası bilmem kızlarda artık böyle düşünüyor. Ama bana böyle biri gelmesin. Seviyorsa bunu adam anlayamıyor mu? Madem beni sevmiyor beni istemeyen kisiyide ben istemem. Bu benim görüşüm. Ama senin bu görüşüne saygı duyuyorum beni yanlış anlama. Kafa karşılığını ben seviyorum. İnsan kabinin ne istediğini bilmez mi?
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Erkek için o yaşlar sorumluluk almak için erkendir. daha işini bulamamış, henüz kendine güveni tam oturmamış erkek nasıl evlenebilir? ayrıca erkek karşı cinsi tanımak ve cinsel anlamda deneyim kazanmak amacındadır o yaşlarda.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben öyle yapmam. Evlenmeyeceksem sevgili yapmam. Hazır değildir. ya da evlenilecek kız yoktur !!!
02 Yorumla
Soran+1 yılvay helal olsun sana be anlık yasamayan ınsanlarda varmıs
askere gidip geldiklerinde akılları baslarına gelir. 20 yasında ergenden farkı yoktur benim için
03 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle ama arada tek tük çıkmıyor değil akıllıları
Soran+1 yılhaklıısn :) :)
O yaşta kimse evlilik düşünmez, her iki cinste nasıl olsa evleneceğim kişi de kendini bana saklamamış olacak diye hayatını yaşıyor valla
013 Yorumla
Soran+1 yılama bakire kızda cok yanı en azından benım cevrem oyle. yani tamamen bıtmıs değil
- +1 yıl
Bende biliyorum (Ha bunların bir kısmı şöyle böyle ;-) ) ama burada mevzu rekabet duygusudur. Bir adam çevresinde çapkınlık yapan hayatını yaşayan çok kız gören ve hala kabul edilen kadınlar tarafından beğenilen bir erkeği görürse onun gibi olmak ister, kıskanır.. Sen istediğin kadar bakiye ol
Soran+1 yılkardeşim örnek verdiğiniz olayı bizzat yasadım ve gördüm
Soran+1 yılama nasıpten öteye gıdılmez. ama hayat öğretiyor ki her şerde vardır bır hayır :)
Soran+1 yılsabretmek en önemlisi bence hem kazık yemezsın hem günaha girmessin huzurundan kaçmaz :)
Soran+1 yılyoo ben duamı edersem namazlarımı kılarsam uslu durursam elbet rabbim gönlüme göre birini verir. Allaha güvenmemek olur mu hiç?
+1 yılKızlar Kendini Kullandırmasın Sevgilimdir Ne olucak diyolar Sonra istediğini Alınca terk ediliyo Olan kıza oluyo Aklınızı başınıza alın Evlenilecek kızlarda var
02 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle var
- +1 yıl
var tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılHEP genç kalacaklarını sandıkları için AYRAN gönüllü oldukları için
02 Yorumla
Soran+1 yılölüm ensemizde aslında yaşı yok ki
- +1 yıl
ÖLÜM korkusu olmadığı için ALLAH'A kulluk etmezler
+1 yılDaha yaşı kaç ki para kazancak iş kurcak birsürü şey yapcak nasıl evlencek ama en önemlisi her fırsatta kız atacak yataga
011 Yorumla
Soran+1 yılsonrada ben ellenmemıs kız ıstıyom dıcek :)
- +1 yıl
Haklısın ben de ellenmemiş istiyorm onun için ben istesem de o kadar kız içime düşmesine rağmen hiç biriyle yatamıyorum Allahu teala koruyor inşallah temiz nasip eder
Soran+1 yıleee sen böyle yapıyosan tabı nasıp eder. şöyle beyaz tenlı yuzune baktıkca ıcın ısınacak, nur yüzlü biri
- +1 yıl
Dışı kadar da önemli mi sence? Ruhu kalbi iyi olsun bana sımsıkı bağlansın ben dış güzelliği o kadar önemsemiyorum zenci kız bile olur insan olduktan sonra
Soran+1 yılçok haklısın ama ben demek ıstedgm o değilde hanı bazıları güzel olmasada temız yüzlü olur ya onu demek ıstemıstım
- +1 yıl
Sen temiz yüzlümüsün
Soran+1 yılöyle derler :)
- +1 yıl
Bide bakayım eger ben de dersem öylesindir demezsem değilsin çünkü benim zevkim kainat zevki
Soran+1 yıltamam peki mesaj atarım yorumla bakalım yüzümü merak ettım
- +1 yıl
Peki bekliyorum.
Ona ilişki sırasında siz karar veriyosunuz ! Malesef sonra da iftiraya uğrayan yine biz oluyoruz çoğu zaman.
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani biraz daha acar mısın?
Soran+1 yılhaklısınız ama erkekler bence sevmedıklerı kızlar için değişmezler
Çünkü evlenme zamanları değil takılma zamanlarıdır :D
10 Yorumla
+1 yıl20 yas bir erkek ve bayan icin cok erken evlilik sorumluluk ister ama malesef bizim kızlar 20li yaslarda o sorumlulugu alacak kapasite yok
00 YorumlaEvlenmek için çok genç olduğundandir kızlarda da durum degismiyo aslında
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. 20li yaşta evlenme düşüncesi olmaz ki bir erkeğin
00 YorumlaCunku evlilik planlarinda yoktur ne kadar skor o kadar kar diye dusundukleri icin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhenüz evlilik dusunmedıklerı ıcın takılmaca yapıyolar.
ayıplı seyler bence bunlar.:/00 Yorumlaben evlenilecek kız istediğimden bak yalnız kurtum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılhahah bende :)
+1 yılEvlenmek zor olduğu için kasmak istemiyorlardır 20 li lere bakma daha yukarı bakman Lazım 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenırken oyle yapcam zaten asla kensı yasıtımla evlenmem
+1 yılSiz onlara asik olur takilmalarina izin verirseniz takilmalik kizda cok oldugundan
06 Yorumla
Soran+1 yıltabi orasıda öyle
- +1 yıl
Siz evlenceklere degil takilmaliklari bukursunuz yoksa o yaslarda cok var
Soran+1 yılbir bulamadım gitti ya gerçi aramıyorum o sevsın benı azmıs gıbı görünmym azmadım ama yanlızlıkta zor ınsan yanında hayat arkadsı , çocukları olsun ıstyr
- +1 yıl
Ben istemiyornuyum saniyosun 😞 ama eclencek kiz yok
Soran+1 yıl:( anneler biliyor ve görüyor dert etme
- +1 yıl
Annem biliyo ama kimse istemiyo :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılo yaşlarda hormonlar sadece takmaya odaklıdırda ondan:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliş güç var evlenilecek derken bakire bir kezban yani ev kızı (anladığım bu) tipleriyle uğraşamam
011 Yorumla
Soran+1 yılher bakire kezban olmaz kı
Cevap sahibi+1 yılbenim gözümde her bakire kezbandır
Soran+1 yıltövbe yarabbım heee o zaman bızde herkese verekde o* olak
Cevap sahibi+1 yılzaten öylesiniz kızlar olarak kasmayınbu kadar Aafça
Soran+1 yılsaçmalamayın lütfen siz orospulara aşık oluyorsanız bızım sucumuz ne?
Cevap sahibi+1 yılortak nokta hepiniz kızsınız a. fçaf
Soran+1 yıliyi tamam inşallah çok güzel bir bakire kıza rastlarsında senı reddeder
Cevap sahibi+1 yılmümkün değill
Soran+1 yılniye ki?
Cevap sahibi+1 yılbakirelere teklif etmem
Soran+1 yılonlarda seni istiyordu zaten
çünkü en azgın olduğu evrelerdir ilişkiye daha açtır tat almak isterler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla 30 lu yaşlardada aynısı hatta daha fazlası olabiliyor :)
01 YorumlaYaratılıştan, hormonların azizliği.
00 YorumlaHayat çünkü yeni kucağını açmıştır
00 Yorumla
+1 yılEn güzel yaşımızda sakin sakin mi takılalım amkk
13 Yorumla
Soran+1 yılilerde istersin masum birini ama
- +1 yıl
Hızlı hayatımdan habersiz evlenmeyi bekleyen bir sevgilim var zaten
Soran+1 yılyapma ona bunu yazık
Hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılhahaha gerçekten böyle bişey var mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılgenelleme yapman yanlış. seni kınıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılçok üzüldüm
- +1 yıl
hadi yaa o kadar safsın yani
20 yaşında erkekler niye evlensin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılgenclıgın tadını cıkarırlar
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç ölmcek gibi
+1 yılO yaşlarda evlilik düşünen mi varmış?
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşında daha insanlar okullarını yeni kazanıyor
00 Yorumla
+1 yılYakar geçerim😜😜😜😜 diyorlar...
00 Yorumla
+1 yılUzun ilişki insanı sıktığı için
00 Yorumla
+1 yılEvlilikten tiksindikleri icin
00 Yorumlayok öyle bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılçoğu kişi öyle artık
Çünkü daha eğlenceliler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Pislikler 😑😑😑
00 YorumlaNeden olmasın?
01 Yorumla
Soran+1 yılneden oluyorlar onu soruyorum?
Yok be😐
00 Yorumlahayatı öğrenmek için
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım