Biz erkekler saf duyguları olan kızları seviyorum evleneceğim diyerek neden kandırıyoruz. Neden birkaç dakikalık zevkimiz için onları kirletip atıyoruz. Neden yakınımızdaki bayanların üzerine gelmesini istemediğimiz seyleri başka kızlara yapıyoruz. Neden flört ederken tanımak ve tanışmak yerine onların ismini kirletecek davranışlarda bulunuyoruz.
Bir erkek asla evlenmesini düşündügü bir kızla ilişkiye girmez. O onun için kirlidir başka lezzetler arar ve onu biran önce terk etmeye bakar.
Evlilik vaadleriyle veya seviyorum diyerek kirletmeye çalışabilir burada oynamış olduğu rol oskar alacak kadar gerçekçidir ve bizim temiz kalpli kızlarımız buna çabuk kanarlar.
Sanki cehennemde onlar yanmayakmış gibi zinaya meyilli olur ve sizide bu ćirkin duruma sürüklemeye çalışırlar.
Eşine bile yatakta bencil davranıp işi bitince sırt dönüp yatarlar.
Yakın arkadaş oarak görürsünüz o sizi yatarken fatklı durumlarda düşünebilir.
Sevgili olunca farklı evli iken çok çok daha farklı olabilirler. Sevgili iken dünyanın en iyi insanı o sanırsınız evlenince gercek yüzü ortaya çıkar.
Daha güzel bir kalca bulursa seni hemen unutabilir. Bunun icin fazla güvenme.
BENDE ERKEĞİM VE BUNLARI GÖRDÜĞÜM İÇİN BAŞIMA GELMESIN DIYE HEP DIKKAT ETTİM. UNUTMAYALIM Kİ BİZİ DOĞURANDA Bİ BAYAN VE ANNE
Bir erkek asla evlenmesini düşündügü bir kızla ilişkiye girmez. O onun için kirlidir başka lezzetler arar ve onu biran önce terk etmeye bakar.
Evlilik vaadleriyle veya seviyorum diyerek kirletmeye çalışabilir burada oynamış olduğu rol oskar alacak kadar gerçekçidir ve bizim temiz kalpli kızlarımız buna çabuk kanarlar.
Sanki cehennemde onlar yanmayakmış gibi zinaya meyilli olur ve sizide bu ćirkin duruma sürüklemeye çalışırlar.
Eşine bile yatakta bencil davranıp işi bitince sırt dönüp yatarlar.
Yakın arkadaş oarak görürsünüz o sizi yatarken fatklı durumlarda düşünebilir.
Sevgili olunca farklı evli iken çok çok daha farklı olabilirler. Sevgili iken dünyanın en iyi insanı o sanırsınız evlenince gercek yüzü ortaya çıkar.
Daha güzel bir kalca bulursa seni hemen unutabilir. Bunun icin fazla güvenme.
BENDE ERKEĞİM VE BUNLARI GÖRDÜĞÜM İÇİN BAŞIMA GELMESIN DIYE HEP DIKKAT ETTİM. UNUTMAYALIM Kİ BİZİ DOĞURANDA Bİ BAYAN VE ANNE
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer