AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
Eğer eşinizi veya sevgilinizi tüm kalbinizle seviyor ve ona değer veriyorsanız. Onu asla terk etmezsiniz...
İntikam alırim , kendime tekrar aşık etmeye çalıştım esimse eğer... sevgilimse hiç uğraşamam biter.
ona sayıp sövmem bile. hiç haber vermeden çekip giderim. tabii beni aldattığından eminsem
Eğer bu hata tekrar edilmeyecek ve ben onu seviyorsa affedebilirim. Çok düşük bir ihtimal
Böyle bir şeye şu an şunu yaparım bunu yaparım diye yorum yapmak tamamen anlamsızdır. Onu ancak evlenip de yaşayınca değerlendirebilir bir insan.
Dostum evlenunce daha tehlikeli aldatmak aldatilmak
Anında terkederim. Gururumla beslenen biriyim zaten. Aldatmak saygısızlıktır
Maşallah İnsan Gururu, Şerefi Ve Haysiyeti İçin Yaşar İnsan Şerefli Bir Varlıktır. Bravo
Büyük konuşmak istemiyorum ama ALLAH yaşatmasın yediremem kendime tiksinirim... :/
Tiksindiğim şeyi yiyemiyorum yemeyeceğim şeyi de atarım NET.
A dedim intikam kesinlikle almam intikam akıllansın diye alınır ne biliyimo yaptı diye ben de aldatmam zaten ama başka şeklde de almam intikam, akıllansa da özür dilese de biter benim içn
yüzde 70 terk ederim demiş ama aldattıldığını anlayan bayanlar genelde terk etmiyor karşı tarftaki bayandan partnerini koparmaya çalışıyor. yani o anı yaşamayan bilemez.
Bitmistir daha devami olamaz olmuyo.. Yok aileyi kurtarmak adina affetmekmiş falan boş işler bunlar
adam kaybetmeyi göze almışki aldatmıştır, ne ailesi...
Affım yok..
Aldatma mevzusu bence nefis isi erkek aldatinca capkinlik bayan aldatinca tabiri caizse orospuluk oluyor turkiyemizde ama bence her iki tarafta ayni aldatiyorsa eger affetmek biraz zor oldurmek bize gelmez en guzeli ayrilmak ya
sesimi bile çıkarmam hayırlı olsun der giderim sessizce
Onu İlk gördüğüm yerde yüzünde çoook belirgin bir yara izi bırakır hayatını ona zindan ederdim.
Bergen 2015 vakıası 😁✌
@Esen61 bergen sadakatsız değildi en azından
o daha kotu degl mı bir sucu günahı yoktu :/ @msdursun
@Esen61 ona bakarsanız dünyada hergün suçu günahı olmayan binlerce kadın şiddet görüyor
evet öyle maalesef ben kadınlar sıddet gorsun mu dedım beyfendı ? Keske olmasa ama oluyor.
Özgurlugume duskun bir insanim ama boyle bir durumda omrumun 8 yilini gozden cikaririm
Allah yollarını açık etsin tabi mermiden hızlı ne kadar koşabilirler orası da bir muamma :)
Aile olsun olmasın huzur için ilişki biter. O yoluna ben yoluma.
Azına ederim. Ama öldürmem. Bırakırım ne B... oku varsa yesin. O. Derim
hiç aldatılmıycam gibi bir his var içimde çünkü benim çıktığım insanlar hep karakteri sağlam insanlardı
Aldatirsa a şıkkı ama tecavüz falan olursa kesinlikle arkasinda dururum
Aradan çekilirim yine gururum benı ele gecırır dıye dusunuyorum
Bu konularla ilgili büyük konuşmamak lazım. Çok seviyorsam affederim...
abim affettın dıyelım bır omur o korkuylamı gecıcek yoksa ! yoksa unutup large mı olacaksın ! bır ılıskı herseyden once ehemmıyet guven mekanızmasınız merkezı olmalı. tamam kımse mukemmel degıl ama karsındakı senı helekıde ızzetıne dokuncak bı noktada aldatmıssa gerekırse hayatımdan vazgecerım ama serefle yasarım.
@NicolLass Tabii ki haklısın ama duygularimiza söz geçiremediğimiz zamanlar olabilir
abi yapma gözünü seviim. duygular onemlıdır ama hersey degıldır ! eger duyguların mantıgını altederse bılmen lazım olan sey o an kaybedıyorsun. ve her seyı bırakalım bır kenara o kadını affettıkten benı cok sevıyor dıcek ama yanısıra bılıncaltı ona bu adam degıl de dıcek adam olsa sınırlarını korurdu da dıcek ! bence eger sınırlar ıhlal olmussa ne ask ne mesk o olayı gerı getıremez..
Valla şöyle soliyim ilk ilişkşmde ssvgilim aldattı beni affettim ozur dileylnce bir hafta içinde kendi beni terketti mal gibi kaldım sakın affetmeyin hele sevgiliysee
Ben yıllardır kendimi ona koruyayım evlendikten sonra o gitsin başka kadınlarla fingirdesin... şerefsizlik değilde nedir... affedilir bir yanı yok gibi... allah kimseye göstermesin zor bir durum
Amin Hanımefendi Şerefsizliktir Tabi Ve Affı Olmaz Çevremde Örneği Var Akıllı Bir Bayan Bir Daha Görüşmemek Üzere Kocasından Boşandı Ve şu an Kendisine Değer Veren Biriyle Mutlu Bir Yuvası Var Boyunda da Çocukları Var Akıllı Kadın Affetmemeli
Bu Affedilemez Bir Şey Hele ki Bizim Ülkemizde Sonu Kara Topraktır.
Boyle bor sey kabullenilemez ama durumlar, sartlar neyi gosterir bilemeyiz. Ama benim gorusumce aldatma olayinda kadin farkli, erkek farklidir. Tamam kadin erkek esit ama bu baska.
Terk ederim ağzını yüzünü morartırım evindeki tüm elektronik esyaları suyun altına sokarım 😁
onedio. com dan mı gördün
Bir yerde görmustum ama hatirlamiyorum ama kesinlikle bunu yaparim
Kinci biriyim Valla anasından emdiği sütü burnundan getirmem şart hatta farz olur bana
Bekar biri icin zor karar..
Napardim , anasının evine yollardım.
Hiçbir şey demeden tüm bağımı kopartırım ve daha da bana ulaşamaz
normalde kadına şiddete karşı biriyim ama emek verdiğim biriyse acısınıçok pis çıkarır ve biraz hırpalarım.
Bu ankete katılanların intikamını alırım diyenlerin hepisi aptaldır ateşe ateşle karşılık veriyorlar.
Ben C dedim çünki ilişkiler de çok seven ben bağlanan ben olurum ama kin de güderim ilk hatasın da yol verirdim :)
Ağzını yırtar burnunu kırar gözünü oyarım şaka ya hiç bir şey yapmam sessizce çıkarım hayatından bu daha etkili oluyo yapdım biliyorum :)
Anasından emdiği sütü burnundan getiririm. Ben neyine yetmiyorum ki beni aldatacakmış aşireti üstüne salarım :D
Baksen erkek seni 😀😀 😜
Terbiyesiz ya sen nasıl bana erkek dersin :D
Asla ikinci bir şans verip tekrar aldatması için ona öyle bir şans vermem.
Bir kere yapan ve affedilen güç alır ikinci aldatma için hiç düşünmez.
Önce bir kendimi sorgularım :) sürtük ne bulamadı da beni aldatıyor diye.
Sorun bendeyse s*ktir ederim muhatap olmam eğer sorun onda ise yine s*ktir ederim yine muhatap olmam:)
Bekara karı boşamak kolay. Genelde sabrederler ama ekonomik özgürlükleri varsa ayrılık kolay olur.
Allah korusun aldatilmayalim da, yapacak tek bir sey var o da çekip gitmek. Sevdiğimi başkasiyla paylaşmaktansa onu hediye ederim 😂
Büyük konuşmamak lazım. Allah kimseye göstermesin böyle bir durum
Öyle bir intikam alırım ki zaten o korkudan beni terkeder 😂
Kendi çapımda bir aldatılma rekoru sahibi olarak diyebilirim ki biter. İlişiğimi keserim.
Huylu huyundan vazgeçmez aldatan ve bundan pişman olup da bir daha yapmayan çok az. O yüzden kesinlikle affetmem.
İntikam alırım giderim ailesine nasıl bir kızları olduğunu gösteririm sonrada terk ederim
Aldatılmak çok değişik bir durum. Çok aşıksan bırakıp gidemiyorsun ama kabullenemiyorsun da
Iliskimi keserim onun icin aglamam bile beni kaybetmek icin bu kadar ugrasiyosa bende yoluma bakarim
Aldatmissa o iş bitmiş demektir aşkın büyüsü kalmamıştır
zor bir soru ama önce karımla konuşurdum neden sorusuna cevap bulmaya çalışırdım. belki psikolojik rahatsızlığı var yeni ortaya çıkan belki benden kaynaklı sebeplerdir ne kadar yapılan doğal birşey olmasa da karşımdakini dinlerdim önce.
ben s.. tir ol git derim. pardon ama ihanete katlanamam. icimden geleni yazdim :)
İHANET kabul edilemez..
ÖYLE bir ayrılacaksınki ayrılık bile GURUR duyacak..
En mantıklı A seçeneği. Terk ederim ve ilişkimizi sonsuza dek koparırım.
intikamımı alrırım kimle aldattıysa o artık bir ölüdür.
Aldatan kadının suçu yok mu yani
@passaklıtanrıca onuda doğduğuna pişman ederdim.
Hmm peki
İntikaaam 😈😈Bilmiyorum ya belkide bırakırım Allah tan bulsun derim. Bilemiyorum :)
Eğer eşimse ve çocuğum varsa çocuğum için katlanırım. Ama sevgilimse asla affetmem ayrılırım
Lütfen Katlanma Falan Bunları Geçin Kimse Vazgeçilmez Değildir Herkes Anasının Babasının Evladı Kimse Böyle Bir Şerefsizliği Hakketmiyor Tabi ki Bir Daha Asla Ve Asla Yüzüne Bakmamalısınız Bir Erkek Olarak Bunu Size Söylüyorum Katlanma Falan Sevme Aşk Maşk Hikaye O İşi Yaptıysa Sizi Önemsememiş Ve Hiç Sevmemiş Ve Sevmeyecek Demektir Huylu Huyundan Vazgeçmez
Ben yaşadım. İntikamımı da aldım. İçim rahatladı diyebilirim. Zorunda kalmadıkca intikam almayı canınız acıyo
sevgilim ise bende kullanırım onu sonra atarım çöpe eşim ise direk ayrilirim bir daha yüzünü görmem
çok şükür böyle bir durum olmadı ama öylesi bir durumda Allah affetsin üstlerine benzin döker diri diri yakardım...
Aldatmak karşımızdakinin bize değer vermediğini gösterir zaten ve size değer vermeyen biriyle devam ediyorsanız karaktersiz kişiliksizsinizdir zaten.
sevgilimin aldatmasi sorun olmaz benim icin ama esim beni aldatirsa bende onu aldatirim :) sonra bosanirim
Yuhh artık
Yanlış Aranızda Ne Fark Kaldı Sana Bu Yapılanı Hatırladığında Nasıl Küfredeceksin? O Zaman Kendinede Küfredeceksin Aranızda Fark Kalmadı Değil mi? Ve ya ahirete inanıyorsan onun cayır cayır yandığını görmek seni mutlu edecektir bundan eminim neden beraber giresiniz ki insan şerefi ve onuru için yaşar tüm gayemiz bu değil mi?
Wrkekler hersey yolundayken mutluyken bile keyfe keder aldatabilirler. Kadinlarsa bir eksiklik duyarsa
Terk ederim çünkü aldatılmayı kimse haketmez. Aldatmak yerine ayrılsa daha az canım yanar. Bir daha kesinlikle konuşmam.