Eşiniz aldatırsa tepkiniz ne olur?

Açıkçası böyle bir durumda böyle bir insana karşı fiziksel olarak herhangi bir zarar vermek ya da canına kıymak benim için daha kötü sonuçlara neden olur, sonuçta o karaktersizliğini göstererek böyle bir duruma neden verdiyse ben de aynı şekilde onu öldürerek hayatımın sonuna kadar onu bir insan yerine konulup onun yüzünden hapis yatmak zorunda değilim.
Açıkçası aldatılan insan belli bir zaman sonra bunu fark etmeye başlıyor hayatınızda olan kişi size karşı soğuk tavırlar sevgilerken olur olmadık şeyleri problem haline getirip ayrılık gerekçesiyle önünüze gelebiliyor ben böyle bir durumla karşılaştığın zaman takip etmeyi tercih ederim elini ispat toplamayı tercih ederim bunu ispatlamak çok önemlidir ve bir an önce mahkemeye başvurun evliliğin bitmesi için her şeyi yaparım ama ispatla şahitli olması gerekir boşanırım onun haricinde de yapabileceğim başka bir şey yok eğer mahkeme bana tazminat vermesine hükmederse onu da alırım ama onun dışında da çok fazla bir şey yapmam çünkü değmeyecek karaktersiz bir insan için hayatımı da hiçbir şekilde hapislerde çürüyerek bitirmeye niyetim olmaz.
Ayrılırım tabi ki tekim bu olur. yani beni aldatan kişi zaten beni hiç sevmemiş demektir bu durumda böyle birinden sadece nefret ederdim ben. direk o ilişkiyi bitirirdim ve hiç bir zaman da affetmezdim. bu yüzden de direk boşanırdım ben.
yani intikam falan almak bana göre değil ne hali varsa görsün derdim. yani takıntı yapmazdım sadece yol verirdim
Dünyam başıma yıkılırdı, orası net de. Eğer ortada küçük yaşlarda çocuğum varsa boşanmayı ertelerdim diye düşünüyorum çocuklarım için. Bu sırada da iki yabancı gibi olurdum kendisiyle yüksek ihtimal. Çocuklarım yoksa da yapılacak şey belli, o yoluna ben yoluma... Allah yaşatmasın.
Ok ayrılalım sen de yoluna bak ben de derim istediği kişinin yanına gitsin evlilik yapacak olsam aşık olarak yapmam o yüzden içim acımaz giderse gider kendi bilir
Cevap
51Cevap
Öncelikle Allah korusun kimseye de öyle bir şey yaşatmasın inşAllah
Aldatırken yakalarsam direkt bıçağı aldığım gibi ninja gibi fırlatırım ikisi de mal gibi öyle kalır kötülük ile beraber ölüp giderler sonrada polisi ararım ihbar ederim güzel bir şekilde hapiste yatarım
Dünyaya hapis bir insan olarak bundan korkmam
Maddi manevi ne gerekiyorsa açarım davamı alırım nafakamı başka adamla yerim. Napim yani. 😄
Boşanırım, yol alsın.
Onu rezil eder öyle çıkarım hayatından.
Boşanırım
Beni istemeyen için hayatımı mahvetmeye değer mi , hiç gerek yok.
Ceketimi alır çıkarım.
Beni aldatmasina da gerek yok.
Ayrılmak istediğinde de aynı hareketi yaparım.
Benden ayrılmak çok kolaydır.
Beni sevmeyen insanları hayatımda tutmamak gibi bir özelliğim var.
Bu tarz bir durumda boşanmak en akıl kârı seçenek. Başına geldi diye aynı haltı yemek mantıksız ya da karşıdakine zarar vermek günümüz de erkeklerin de kadınların da yüksek bir çoğunluğu hep dışarıya baktığı için gerçekleşiyor aslında aldatma durumları ya da ilgisizlikten bir taraf bir tarafa devamlı ilgisiz kalınca göz hemen kayıyor olmamalı ama işte gel de anlat
Bu konuyu yüz yüze detaylı bir şekilde konuşurdum. Neden ve niçin. Cevabımı aldıktan sonra yapılabilecek durumlara bakardım.
Tamamen aynı düşüncelerdeyiz.
Ömrü boyunca unutmaması için ruhunda öyle bir acı bırakırım ki. Şaka şaka sessiz sedasız açarım boşanma davasını keyfime bakarım
anketli sorular daha güzel oluyor ne yapabileceğimizi seçeneklerimizi öğreniyoruz 😃 boşanmak en iyisi
Yiaa🙂
Bende onu aldatirim hemde canının en çok yanacagi kişi ile
@Parçalayıcı Sana verecekmiş..
Sensin orspu hemde erkeğinden düzgün konuş
Şerfsiz sen benim gonderimin altına yazma bir daha sktr git şimdi
parçalayıcı sana ne oluyor?
Bana birsey olduğu yok , ben etiketle müdahil oldum. Seviyeli bir yaklaşım içindeyim.
Aldatılmak kelimesi saçmalık gibi geliyor bana. Kişiler birbirlerine karşı olan görevlerini yerine getirmeyip üstüne üstlük aksi yönde profil çizerek karşısında ki kişiyi bir başkasına itiyor. Sonrasında bu olaylar patlıyor sen Erdemli ol biraz dön aynaya bir bak bakalım ben neyi yanlış yapıyorum da bu başkasına gidiyor. Kendimizi düzeltmeden karşıya yargı dagitamayiz
Aldatmak yerine boşanadabilir ama. Üstelik eşi çok ilgili ve bakımlı olduğu halde aldatan da var.
Tabiki düşüncene saygı duyuyorum. Benim de düşüncem bu. daha uzun sohbet ederek birbirimizi anlayabilecegimizi biliyorum ama burada daha fazla yorum yapmak istemem doğrusu
Bende olmayan neyi verememisim de gitmiş başkasına diye sorarım, alacağım cevaba göre ya bosarim ya da unuturum.. o beni aldattiysa bunda benimde suçum vardır.
Ben kadınların flörtöz ve çapkın olmalarından yanayım... Evli değilim ama evlenirsem eşimin tek erkekle yetinmesini de istemem açıkçası...
oha katiller aramızda dolaşıyor iki tane erkek intikam alırım demiş bu ne demek biliyorsunuz, boşarım demenizi beklerdim şahsen Allah korusun bn böyle yaparım
Döverim demeleri daha da kötü ölüm falan
aynen öyle şiddet yanlıları
Pi. cligine en alttaki sıka bastım :)) şaka bir yana affeden bizden değildir ya. Fazla merhametten maraz doğarmış diye boşa dememisler
Hiç enerjimi kaybetmeden masanın üzerine kalem ve boşanma evrağını koyar ve giderim.
Demet Akalın gibi eşyalarını paramparça edip camdan atmak isterdim ama canım kendimi yoramam. Avukat aramaya başlarım
Nedenini dahi sormam. Madem bazı konular da eksiktim. Söyleseydin. Onu bile demeye değer vermemiş.
iyi tamam canım. boşanırım beni aldatan bir beyinsizle daha fazla durupda o kişi gibi beyinsiz olamam. donuna kadar alırdım. tamam şerefsiz
En İyi Cevap