Nasıl ayarlanır nerde bulunur :D
Ayarlayan var mııııı nasıl davranışlarda bulunursam ayarlarızzz paranın ve kızın dibine vurmak istiyom
Ayarlayan var mııııı nasıl davranışlarda bulunursam ayarlarızzz paranın ve kızın dibine vurmak istiyom
Kiz zengin olsa da kural degismez parayi erkek oder ama bole daha orta sinif yerde degil daha seckin yerlerde oder g. tu yiyende zenginle ciksin ;) nerde bulursun git etilerdeki cafelere
kaz gelcek yerden tavuk esirgenmezmiş :D
Kaz sanami geliyor saniyorsun ben senin gibilerine 5 kurus yedirmem misal;) benle cikmaya g otu yiyorsa heryerde hesap odemeyi bilecek derim ;) ilerde de nikahima almam yani kaz maz ne is;)
Bende zoru oynarım borcum var şunum var falan derim borc bitince şöyle yapcaz böyle yapcaz diye hayalle kandırırım :D Kızları kandırmada ne var sankiii değil 5 kurusu seni bile yerim :D
Biraz taktikten anlayan adama karşı sen zorlatırsın nikahı yapalım artık diye :D
Igrenc ezik erkek modeli midem bulandi bir erkegin kadindan borc istemesi ay neyse Allah boylesi ezikleri uzak tutsun bizden.
Borc istemicem ki direk paranı götürcem :D ;)
Hem kadına para yakışmaz erkeğine ver parayı o hesabını yapsınnn :D
Zenginin zuurtle is olmaz diyip kapatiyorum konuyu
niye hiç öyle evlenen yok mu? Var ben biliyorum adam kral gibi yaşıyor yeni işini karısı sayesinde geçti millet yapıyo vallaa bizde yapsak ne olcak :D
ALLAH ım sen herkese akıl verirken bu çocuğu neden unuttun !!
Büyük günaha giriyosun Allah unutkan mı unutcakkk verdi tabiii
sende para var gibi duruyor açıkla sırrınızı :D
Bu güne kadar kullandık ben pişman oldum ama dünyanın işine akıl mı ererrr canım en iyisi zengin bul kaçır rahatca yaşa :D
Hem ben erkeğim güç bende olması lazım böyle yaşanmazz
Sen kadın oll parayla ne işin var paranı kocana verr kocan hesabını yapsın sen o konuları düşünmee :d
eline bakcağım kişi karım olcağına göre sorun yok başka nerelerine bakcam sonuctaaa
Bu acizlik değil Dayanışma.
eğer gerçekten zengin olan birisi paraya doymuş birisi neden paralı erkek arasın ki dimii
sana da canım görüşürüz :D
BMW anahtarı- Marlbora paketi- Iphone 6 3000 tl olan gold :D
Cevap
6Cevap
Para icin fing atani mal kabul ederiz. Son kullanma tarihine kadar işini gorursun anlayacagin
Karlı ben çıkacaksam sorun yok :D
senin gibileri varoş olarak görür bizim kızlar. imkansız yani
Zengin kız napsin seni mk
evlenip altıma yatcak :D
fakir ve gururlu oğlancık ol
fakirim ama gurur yok mk
Sende zengin olcan 😂
Ben zengin olsam niye zengin kız arıyım :D
yakışıklıyım ama çok değil ya da bana göre çok yakışıklıyım ama bakalım nasip :D:Ddd
kanka o biraz şans isi kusura bakmıcan :D
bu kusur bakılmıcak gibi değillll bulcam ben bu kızı :d
zengin kız ayarlanmaz kolay bulunmaz
Kanka parasıyla seni satın almasına izin verme ;-)
Paranın değeri yüksekse alsın :D
Bozdura bozdura harcar seni :-)
Valla nikahı yaparsa kim kimi harcar belli olmaz :D
Onlar dost hayatı yaşıyor kanka nikah nedir bilmez
Yanılıyosun bence zenginler daha bağlı olabiliyor
Sülük nedir bilir misin?
Öyle davranırsam sıkılmaz mıı
Öyle birini araman seni sülük yapar
Hep kızlar mı aricak zengin eşii biraz da biz arayalım dimi
ççç yazıkk
niye yazıkmışşşş hep kızlar mı zengin eş aricakk :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?