Yanlış yanlış yanlış. Bu görüşüne katılmıyorum. Erkek sertliği ile değil kibarlığı beyefendiliği ve nazik olmalı. Son derece duygusal olmalı vicdan sahibi olmalı. Elbette bende kıskanırım sevdiğimi ama seviyorsan özgür bırak mutluluk ancak böyledir. Kız da erkekte eşittir. Kız erkeğin dediğini yapmak zorunda değil. Eşit koşullarda birbirlerinin ortak kararı ile bir şeyler yapılmalı.
Yanlış bence , ben hiç kıskanmam. Sonuçta onunda erkek arkadaşları olabilir. Erkek arkadaşlarıyla ben yokken denize gitmek , eğlenmek isteyebilir. Aynı benim istediğim gibi. Ben zaten izin veririm kız arkadaşımın kendi erkek arkadaşlarıyla ben olmadan takılmasına , diğer türlüsü gerikafalılık bence. Neyse ben biraz kahve içeyim.
Kıskanmayan erkek p**evenk oluyorsa, ülkede or*spu çok. Saçma sapan şeyler yazıp durmayın. Ayrıca hem kadın haklarını savunup hem erkek elini masaya vurmalı sert olmalı diyosunuz, dayağı hakediyonuz siz var ya, nasıl kadınsınız anlamıyorum kendi haklarınızı kısıtlıyorsunuz sonra niye kadına şiddet var kendiniz istiyonuz mazoşistsiniz a...
bak şimdi olay çok farklı benim demek istedigim mesela senin sevgilin erkek ark. dışarı çıkıcak veya kız kıza izin vermiyorsun kızda senin sözünü çigniyor. masaya vurmaya gelince söz geçirme anlamında
Erkek arkadaşla olmazda, kız kıza dışarı çıkacaksa neden izin vermiyim hatta benden izin almasına gerek var mı böyle bir durumda ben çıkarken haberi olsun diye söyleyerek çıkıyosam oda haber verip çıkabilir izin almak nedir Arabistanda mı yaşıyoruz? Kadını da en az Erkek kadar hakları olan bir birey olarak görüyorum. Masaya vurup kadına söz geçirmekle adam olunmuyor, benden korkarak bir şeyi yapmasındansa severek yapmasını tercih ederim. Kişilik meselesi.
Senin gibi aptallar yüzünden, bizim gibi geri kalmış toplumların kadınları şiddet görüyor, dayak yiyor, öldürülüyor. Umarım bir çocuğun olmaz ve saçma düşüncelerin nesillere aktarılmaz.
benim demek istedigim mesela senin sevgilin erkek ark. dışarı çıkıcak veya kız kıza izin vermiyorsun kızda senin sözünü çigniyor. masaya vurmaya gelince söz geçirme anlamında yinede fikrine saygım var
Bir çocuğum olursa, belirli bir yaşa gelene kadar benden izin almak zorundadır. Ancak benim sevgilim (pedofilik olmadığıma göre) benimle aynı yaşlarda ve olgunlukta olacağından, benden izin almak gibi saçma bir zorunluluğu yoktur. Benim de izin vermeme, söz geçirme falan gibi şeyler yapmaya hakkım yoktur. Bir gerizekalıyla birlikte değilsem, haber vermesi yeterlidir. Fikirlerime saygı duyduğunu dile getirdiğin için teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar