Bu dert geçer mi?

Arkadaşlar bundan 7-8 ay önce arkadaş vasıtasıyla evlenmek için biriyle tanıştırıldım. Neyse ben resim istedim 2-3 resim gönderdi. Sonra o da benden istedi, bende gönderdim. O beni çok beğenmiş. Ama ben hep kararsızdım. Güzel bir dille olmayacağını kararsız olduğumu ifade ettim. Ama o ısrarcı davrandı, gece gündüz mesaj atamaya devam etti. Akıl almaz ilİtfatlar ve ''bu can bu tende oldukça seni seveceğim' diyordu. Neyse bir daha baslayalım dedik. Telefonda konustuk, ama benim içimde yine birseyler oturmadı. Belki de üstüme çok düştüğü için o an itici geldi. Evlilik için görüsmek üzere gel ama kararsızım dedim. O da kararsız olduğum için bu seferde gelmekten vazgeçti. Neyse aradan birkaç gün geçti. Ondan ayrılınca ben boşluğa düştüm. Söylediği sözler geldi hep aklıma. Karar verdim evlenecektim onunla. Neyse mesaj falan attım, gel diye 4-5 gün sonra.. Bir haber geldi ki başka kızı istemeye gidecekmis. Ve ben mahvoldum, neticede o kızla evlendi. Yani onca sevgi sözcüklerinden sonra iki günde baska birine gitmis olması, beni çok sasırttı. Ben eğer onun ettiği sözleri birine edecek duygulara sahip olupta o beni reddetseydi, ben her ne olursa olsun birkaç sene birine gidemez, yine de beklerdim. Ben mi cok safım, bütün kızlar mı böyle? Yoksa erkeklerin sevmesi mi böyle? Erkekler sevipte bekleyemez mi, hemen baskasına gidebilecek kadar duyguları kısır mı? Neticede ondan sonra onun bulunduğu konumdan daha iyileri karsıma cıkmasına rağmen hiçbirine evet diyemedim. Kendime gelemedim anlayacağınız..(lütfen o kişiyide benide rencide edecek ifadeler kullanmadan yorum yaparsanız sevinirim.)
Güncellemeler
+1 yıl
Konular

dertbent dertbent
1

dertbent

Aslıhan Güner KizlarSoruyor'da
Kapat

Reklamı Kapat ▲

Konular

dertbent dertbent
1

dertbent

Aslıhan Güner KizlarSoruyor'da
Kapat

Reklamı Kapat ▲
Güncellemeler
+1 yıl
Ben çok kararsızdım ama naz yapmak gibi bir niyetim yoktu, Ben birini sevmiştim, adam beni terk edip kayıplara karışmasına rağmen 4-5 yıl köpek gibi acı çektim. O, sen karşılık vermezsen sevgi de biter gider diyenler, gerçekten hiç aşık olmamış. herhalde. Neyse yinede tesekküler. Cok yerinde cevaplarr verende olmuş:)
Güncellemeler
+1 yıl
Ben, ayrıldıktan 4-5 gün sonra o kızı istemeden mesaj attım kaç defa, ettiğin laflar hatırına konuşalım diye. O lafları eden birinin dönmesi gerekmez miydi? Aradan iki gün geçmiş sonuçta. Şimdi benim üzülmemde onun vebali yok mu?
Bu dert geçer mi?