dertbent dertbent
1
dertbent
Aslıhan Güner KizlarSoruyor'da
Kapat
Reklamı Kapat ▲
Konular
dertbent dertbent
1
dertbent
Aslıhan Güner KizlarSoruyor'da
Kapat
Reklamı Kapat ▲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya arkadaşım ben anlamıyorum iki gün tanıdığı insana nasıl öyle sevgi mesajı atabiliyor ve sen de inanıyorsun? Hele bir dur ya bit tanı, bir arkadaş ol. Ne o öyle ortaokul çocuğu gibi hemen ben seni seviyorum falan. Yılışık ylılışk ve son derece pişkince, utanmadan. Belli ki seni beğenmiş ve kandırmak istemiş evlen onunla diye. Seni sevmediği gün gibi ortada olan bir adamın nesine üzülürsünüz bir de bunu anlamıyorum. Nedir bu kadar evlenme merakı ya. Adamı beğenmediğin halde evlenmek istediğini söylüyorsun. Kuzum sen deli misin? Korkma kalmazsın evde. Aşksız nikah, nikahsız aşk doğurur. Aptal olma.
Kusura bakma ama hata sende. Sen istiyorsun ki peşinden köpek gibi koşsun ama sen yüz verme. Oldu canım oldu. Kimse vazgeçilmez değildir. İki güzel laf söyledi diye senden vazgeçemeyeceğini mi sandın. Bak ne kadar kolay vazgeçmiş. Benden vazgeçenlerde oldu ve şunu öğrendim ki kendini ne kadar çok vazgeçilmez olarak görüyorsan o kadar kolay vazgeçilebiliyorsun
benim kesinlikle kimseyi peşimden koşturmak gibi bir derdim yoktu, sadece cok kararsızdım, evlilik bu ciddi bir mesele sonuçta:/
Sevgisini çabuk yoketmiş diye bir durum yok zaten sevmemiş, gerçekten seven erkekleri de görüyoruz burada aylarca yıllarca peşinden ayrılmıyor sevdiği insanın. O gerçekten evlenmek istiyorumuş orası belli. Ama sen de olabilirmişsin bu gelin bir başkası da, fark etmezmiş onun için. Bence sevinmelisin yanlış bir evlilikten dönmüşsünüz.
adam ömür boyu senin peşinden mi koşacaktı bakmış ki evlenmeye niyetin yok adım atmıyosun başkasını bulmuş
ya burada mesele sevgi iki günde biter mi, siz hiç aşık olmadınız mıı
oldukta ömür boyu peşinden gidecek değiliz. karşılığı yoksa 2 gündede biter 5 gündede
Cevap
11Cevap
arkadaşım burada sen haksızsın adam elinden geleni yapmış sende istemiyor gibi degil dursun bir köşede yapmışsın veya naz yapmışsın dogruysa 30 yaşındasın 18 yaşında ne istedigini bilmeyen kızlar gibi davranmışsın gerçekten istemeseydin konuyu uzatmazdın kararsız kalmaktansa hiç olmasın deseydin daha iyidi sevgi sözleri etmiş fakat kendini istemeyen birine etmiş beni istemeyen birini ne kadar bekleye bilirsin boşver canını sıkma kısmet degilmiş allah yazsaydı agzın dilin tutulur olurdu yazmamışsa ne yapsan boş bir bahane cıkar olmaz
Yok ya. O onun kişiliğiyle alakali bir durum.. Yani film gibi bişey olmuş o ya. Ne çabuk vazgecebilmis. Bu insandan insana fark eder. Kadinlara veya erkeklere has bişey değil. Sipsevdi birisine denk gelmissin. Sana sa kaptırmış kendini 2 günde. Senden de 2 günde vazgecebilmesini bilmiş.. durum bundan ibaret
..
1- Sana müstahak
2- Sadece resmini görerek sana aşık olduğunu idda eden birine nasıl inanabiliyorsun
3- Zaten 2 günde seni unutup başkasıyla evlenen biriyle evlenmediğin için üzüntülü değil mutlu olman gerekir. Neticede adamlığı tam değilmiş sende böyle biriyle evlenmek zorunda kalmadın
son iki maddeye eyvallah da, bana niye müstahak :/
ya çok kararsızdım işte, siz olsaydınız yapar mıydınız böyle birsey:/
30 yaşını geçmiş bir insan için körü körüne aşık olma devri geçmiş demektir. O ancak 20 li yaşların başında olur. Adam makul bir şekilde peşinde koşmuş ama sen o treni kaçırmışsın. Bende olsam bir noktadan sonra döner kendi yoluma bakardım. Evet bende birine vakti zamanında aşık oldum yıllarca sevdim ama dediğim gibi o 20 li yaşlarda olan bişey. 34 yaşına gelmişim şu an öyle bir aşkı yaşamam yaşıyamam
Sen karar veremeyince gitmis seninle evlenip bosansaydı daha kotu olurdu
Gitmeyi huy edinen insanlarda harcamayın kalbinizi.
Adam sevmemiş evlenmek istemiş seni ikna etmeye çalışmış senin nazına da gelememiş
saf temiz biriydi, o kadar inandırıcydı ki:/
Belki aynı anda konuşmuştur. Adam evlenecek mecbur ikna ettiğiyle evlenmiş. Yaşın 30 mu gerçekten
geçmiş olsun kötü bir durum tabi. Bazı kızlar da fazla nazlanıyor siz dahil. Haksız mıyım?
Emin ol birgun gececek..
Allah çaresiz dert vermez.. Geçer..
Siz her şeyi hakediyorsunuz sürünün
Enteresan..
Gecer bence
Bu da dert mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar