Çok aşığım ona, lütfen yardım edin nolur, resimli :((?

yaklaşık 1 saat önce bu soruyu paylaşmıştım.
Uzun ama okuyun lutfen. 1 aya yakin biriyle ciktim. Sadece 1 kere bulusmustuk. Bulusamamaktan yakiniyordu. Benimle takilmak icin mi cikmaya baslamisti bilmiyorum. Ama ben baslarda onu pek de umursamiyordum. Yani aslinda ondan mesaj gelince icim kipir kipir oluyordu. Ama belli etmiyordum. Umursamiyor gibi davraniyordum. Baslarda olsada olur olmasada, ucunda ölüm yok ya diyordum. Bu tatile gidicekti, gidene kadar bizim bulusmamiz lazim seni gormem lazim demisti. Yine bulusamamistik. Sonra bu tatile gitti. Onu deli gibi kiskanirken belli etmedim. Cok da ilgilenmedim. Benim ellerimi birakma dedi. Sende benim ellerimi birakma dedim. Ne fotograflarina like atardim ne de pek ilgilenirdim. Sonra bu ilgisizlesmeye basladi. Kafama takildi. İnstagrama plajda fotograf atmalar falan iyice cildirdim. Yavas yavas ilgisi kesildi. Sonra ben tatile gittim. Plaj fotosu attim instagrama gorur gormez yazmis. Buraya da bekleriz falan. Yine soguk davrandim. Özlemedn mi beni dedi. Hayir dedim. Halbuki öyle özlemistim ki onu.. Tatilden gelmeni bekliyorum dedi. Ertesi gun yine yazdi yine soguk davrandim. Yaptiklarini yuzune vurdum. Hersey duzelecek merak etme dedi. Ben geldim, geldigimi de biliyor konustuk. Biseyler yaparz beraber dedi. Hala bekliyorum 5 gun oldu tık yok. Ne mesaj atiyor ne bisey. Onunla cok yapmak istedgimiz bisey vardi. Onla ilgili instagrama foto attim ona bile tepki vermedi. Simdi sirilsiklam asik oldum ona. Mesaj atip bulusmak istedgimi soyleyip. Ona karsi olan butun duygularimi itiraf etmek istiyorum. Cunku bende de sucluluk duygusu var. Sanirim uzerime duseni yapmadim. Sahip cikmadim ona. İste bugun mesaj aticam. En azindan denemedim demem. Belki gururumu ezip gecicem ama yapicam. Siz olsaniz bu durumdan sonra karsiniza gecse, aslinda ben sana asigim dese ne yapardiniz? Boyle biseyi yapmali miyim? Dedim.
Sonra ona adım atmak için mesaj attım. Konuştuk. Resimdeki gibiydi cevap gelmedi.

Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ne yapmaya çalışıyor? Ben ne yapmalıyım? Cevap gelir mi? Çalışan biri bu arada. İşyerindeyken konuştu benle.