yaklaşık 1 saat önce bu soruyu paylaşmıştım. Uzun ama okuyun lutfen. 1 aya yakin biriyle ciktim. Sadece 1 kere bulusmustuk. Bulusamamaktan yakiniyordu. Benimle takilmak icin mi cikmaya baslamisti bilmiyorum. Ama ben baslarda onu pek de umursamiyordum. Yani aslinda ondan mesaj gelince icim kipir kipir oluyordu. Ama belli etmiyordum. Umursamiyor gibi davraniyordum. Baslarda olsada olur olmasada, ucunda ölüm yok ya diyordum. Bu tatile gidicekti, gidene kadar bizim bulusmamiz lazim seni gormem lazim demisti. Yine bulusamamistik. Sonra bu tatile gitti. Onu deli gibi kiskanirken belli etmedim. Cok da ilgilenmedim. Benim ellerimi birakma dedi. Sende benim ellerimi birakma dedim. Ne fotograflarina like atardim ne de pek ilgilenirdim. Sonra bu ilgisizlesmeye basladi. Kafama takildi. İnstagrama plajda fotograf atmalar falan iyice cildirdim. Yavas yavas ilgisi kesildi. Sonra ben tatile gittim. Plaj fotosu attim instagrama gorur gormez yazmis. Buraya da bekleriz falan. Yine soguk davrandim. Özlemedn mi beni dedi. Hayir dedim. Halbuki öyle özlemistim ki onu.. Tatilden gelmeni bekliyorum dedi. Ertesi gun yine yazdi yine soguk davrandim. Yaptiklarini yuzune vurdum. Hersey duzelecek merak etme dedi. Ben geldim, geldigimi de biliyor konustuk. Biseyler yaparz beraber dedi. Hala bekliyorum 5 gun oldu tık yok. Ne mesaj atiyor ne bisey. Onunla cok yapmak istedgimiz bisey vardi. Onla ilgili instagrama foto attim ona bile tepki vermedi. Simdi sirilsiklam asik oldum ona. Mesaj atip bulusmak istedgimi soyleyip. Ona karsi olan butun duygularimi itiraf etmek istiyorum. Cunku bende de sucluluk duygusu var. Sanirim uzerime duseni yapmadim. Sahip cikmadim ona. İste bugun mesaj aticam. En azindan denemedim demem. Belki gururumu ezip gecicem ama yapicam. Siz olsaniz bu durumdan sonra karsiniza gecse, aslinda ben sana asigim dese ne yapardiniz? Boyle biseyi yapmali miyim? Dedim. Sonra ona adım atmak için mesaj attım. Konuştuk. Resimdeki gibiydi cevap gelmedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ne yapmaya çalışıyor? Ben ne yapmalıyım? Cevap gelir mi? Çalışan biri bu arada. İşyerindeyken konuştu benle.
Çok aşığım ona, lütfen yardım edin nolur, resimli :((?
Bence gayette seviyor. ama senden, ilgisizliginden dolayi bayagi sogumus belliki. ona bence kendini anlat. konusmak bulusmak daha iyi bir cozum olabilir bazi seyleri daha net anliyabilmeniz acisindan.. bence eski halini birakip, kendini ilgisiz gostermek yerine eger gercekten seviyorsan duygularini yuz yuze karsilkli dile getirmelisin.. Yok eger vicdan yaptiysan , kendini ona borclu hissediyorsan nazik bir dille bu isi bitir. Umut vermenin hic anlami yok. Eger cidden seviyorsan konusarak bu isi kolayca cozebileceginizi dusunuyorum. Yanlis anlkama ama hata payi sende bu durumda anladigim kadariyla. Bu yuzden bence umursamaz gibi davranmak yerine artik kendini sevgini ona yansit. Vakti coktan gelmis bence. Ne demisler "fazla naz asik usandirir" yani eger seviyorsan sahip cik. Bosuna bu sekilde ugrasma yoksa is isten gecebilir. Umarim dikedigince sonuclanir. Mutluluklar...
Öncelikle bunlar sizin özel konuşmalarınız. Bu kadar açmanı yanlıs buluyorum. bir de bu kadar kasma olucağı varsa oluyor ince hesapların peşine düşmeyin. Çogu erkek başlarken ciddi düşünmez tabii ki aksini iddia eden varsa gülerim bu kızlarda da dahil ama sık gorusmek istemekte haklıydı tanımak istemiş seni ama bu firsat oluşmamış aranızda. Neyse çözmüş gibisiniz, görüşün açık açık konuşun.
Resmen öylesine takılıyor çocuk,1 ay çıktığın birine karşı ciddi şeyler hissedip kendini üzme lütfen. Madem öyle diyorsun bir şansını dene ve konuş ama 'ben' max 5 ay diyorum,5 aydan ileriye gidemezsiniz..
Yalan söylüyor. Sen onu koşulsuz sevdiğin için sevgin gururunu okşuyor sadece. Bak bundan sonra eğer onu gerçekten çok istiyorsan umursamıyormuş gibi yap.
Anlamıyorum bu düşünceyi. Aynısını bana yaşatan oldu. Düşünsene sekiz ay birinin ilgisizliği altında aşkını sürdürmeye çalışmak. Zor dayandım. Sonra her şey tersine dönüyor zamala. Ama kendine bu şekilde bağlamaya çalışmaç İlk önce o üzülür; sonra sen ilgisine istemeden alışır ve ilgi bitince sen üzülürsün.
ilgisi bitince darmadağın oldum zaten. Konuşup düzeltmek istedim. Ama cevap vermedi. Neden cevap vermedi sence. Düne kadar herşey düzelcek diyen oydu. Anlamıyorum :(
Yaptığın şeyin kendi egonu tatmin etmek için olduğunu hissetmiş olabilir. Bu biraz gurur kırıcı olabiliyor. Ama sana karşı olan hisleri sahiyse vazgeçicem, bittiler geçersiz oluyor. Elinde sonunda dönüyorsun. Tabi karşısına yeni biri çıkmadıysa. Çünkü yeni biri kafanı fazla kurcalarsa (sonuçta yeni bir hayatı tanıyorsun) tek taraflı sevdiği kişiden ümitsizce uzaklaşma kararı alabiliyor insan. Yaşamıştım. Ama benim bütün bırakma çabalarım sonuçsuz kaldı ilgimi kestiğim an o bana bağlandı. Bende naz yapmadım ve şu an 3 senedir süren bir ilişkim var. Düşündüğün gibi olmayabilir. İyiye yor biraz.
Bizim şöyle oldu ben duygularımı belli ettim onunsa çok hoşuna gitti tabi ama asla karşılık vermedi tek istediği ruhunu okşamam iltifat ememdi. Başka erkekle görse trip atıyordu ama asla bana bir şans vermedi. Sonra bir ara artık verdiğim ilgiden alakadan ben bunaldım başka biri vardı o sıra, ona yöneldim işte tam o sıra ilgime alıştığı için bu sefer o bana geldi. Uzun bir bitiş yaşamadık. Daha öncesinde zaten çıkmamıştık tek taraflı onun hoşuna giden bir ilişkiydi ama çıkıyodan farkımız yoktu kalpler öpücükler falan. Ama iltifattan hep kaçındı takmadı o ayrı. Çıkıyor gibiydik. Sonrasında o bana geldi ama yinede tam bir yelkenleri suya indiriş değildi yine asaletini korudu. Yavaş yavaş başladı. Teklif olayı falan olmadı. Ve şu an aramızda kimsenin koparamadığı bir bağ var. En yakın arkadaşım ve sevgilim şu anda. Ve bitecek gibi değil :) Naz yapmazsa iyidir seninki.
En İyi Cevaplar