Arkadaslar buna 4ngel olamıyorum sevgilimden önce sürekli karizmatik erkeklerle ilgilenirdim bakardım suzerdim hoşuma da gidiyo du hani. Sevgilimden sonra sık olmasa da bazen gözüm dalıyor. Dun eskiden çok hoşlandigim bir çocuğun yanından geçtik ve refleks olarak dönüp baktım sevgilim delirdi köpürdü. Sen bak ben gidiyom dedi ve gitti. Beyler siz bakarken sorun olmuyor da biz bakarken niye kıyamet kopuyor?
Dikkatimi çeken hoş bir erkeğe bakıyorum sevgilim yanimdayken tuhaf mi?
Erkek ile kadın aynı değildir, erkek belirli sebebler ve belirli planlar doğrultusunda, sevdiği kadının yanında, bile bile bir erkeğe bakar, sadece ona sahipli olduğunu hissettirmen için, ama siz kızlar birisiyle sevgiliyken, başka erkeklere karşı tutarlı olduğunuzdan dolayı, hep üzülen siz oluyorsunuz, sonuna kadar aşkı hakedmiyorsunuz, dış görünüş ile sevip aşk acısı çekiyorsunuz, bunun farkında olmadan, aşk ilişkilerine karışmak, çok salakça, kendinizle oynuyorsunuz, insanlarla değil
Çok tuhaf. Bunun cinsiyet ayrımı olmaz. "Sevgilim" dediğim insan varsa hayatımda kimseyle ilgili o düşüncelere girmem, çok saçma olur. O zaman neden o insana "sevgilim" diyorum ki?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tuhaf bence. Ben bakmam ilgilenmem yani kim olursa olsun. Sevgilimde bakmaz. Siz bakarken oluyor demiceksin o zaman sevgilini adam etceksin bakmicak. Sende tabi.
Bu çok ama çok normal bir şey. O sadece fazla kıskanç ve senin bunu yapman hala onun olmadığın düşüncesini doğuruyor onun aklına. Elinden uçup gitmenden korkuyor yani. Ama 21. yyde herkes birbirine bakıyor, artık bu normal bir şey.
En İyi Cevaplar