Gizli Üye(36-45)+1 yılgayet normal birşey çooooookkkkkkkkkkkkkk güzel olupta hiç sevgilisi olmamış kızlarda var mesela biz erkeklerde öylelerine hayret ediyoruz sırf bu kızı boş bırakmazlar bize fırsat gelmez diyip yanaşmıyoruz meğer hatun siftahsızmış ya la şok oldum yeminle haber göndermiş :D dedim insan numarasınıda gönderirdi :D haberi getiren elçisi senin numaranı istiyor demez mi öldüm öldüm dirildim yeminle ama mesaj atmadı yaaa neden acaba kntrümü yok =/
07 Yorumla
Soran+1 yılABOOOWWWWW ne haberi gondermis ya la sana :D ama bak ya turnayi gozunden vurmussun hadi darisi benim basima :D SANSLI ADAMISSIN
Cevap sahibi+1 yılben bu kıza vurgunum ama dedimya bize sıra gelmez diyordum meğer hatunun hiç sevgillisi olmamış oda arkadaşı ile haber gönderiyor falancaya söyle benden hoşlanıyor biliyorum ama açılmak için neyi bekliyor demiş numarasınıda alırsın demiş kızda geldi böyle böyle dedi dedim onun sevgilisi yokmu hiç olmadıki demez mi o değil kız 24 yaşında birde çok ama çokkkkkk güzel birşey nasıl hiç sevgilisi olmaz ya ama ilk olacağım için çok mutluyumda işte mesaj atmadı ya merak ettm neden acaba aynen darısı başına
Soran+1 yılvalla sana bol mutluluk diliyorum arkadasim ya cok sevindim bole ne guzel yazmissin sanki kendi basima gelmis gibi okudum. kiz da iyic esaret benden hoslanio ne beklio demesi iyi guvenio kendine :) demekki baya belli etmisin :) nasil bilmis kiz?
mesaj atmamasi cok istekli gorunmemek icindir sonucta ne beklio diyen o agirdan alio kendini iste :)
Cevap sahibi+1 yılbelli etmem mi kız o kadar güzel kendine güvenen bir tip olmasa kızın bu özellikleri bende muhakkak bir sevgilisi olabileceği düşüncesine yol açtığından bunca zamandır sessiz kaldım yoksa çoktan karşısına dikilip seviyom lan seni demiştim hiç çekinmem öyle bi anda pat diye söylerim ama sevgilisi olduğuna o kdar emindimki sevgilisi olan birinede böyle bir teklifte bulunmak bana yakışmaz dedim çünkü hep kendime yakışanı yapmaya çalışmışımdır o yüzden sineye çektim
Soran+1 yılnasil belli ettin hoslandigini peki?
Cevap sahibi+1 yılben genelde kızları çok bozan bir tipim makaraya sararım onları tiye almam ve gereğinden fazla açık sözlüyümdür çok fazla cümle içerisinde erotik sözcükler kullanırım ama karşımdaki kişi değer verdiğim bir kız ise o zaman bende öyle bir değişiklik olurki bu değişimin farkına en aptalı dahi varır ciddileşirim bir anda cümle içerisinde kullandığım kelimelerde seçici davranırım yer ve yer espireler yaparım tabi de dojanı kaçırmam ondan hoşlandığımı ona ilgi duyduğumu anlamayacak kişi aptaldır zaten
Soran+1 yıliyimis hadi bakalim :) guzel haberlerini beklios :D
En İyi Cevaplar
hayat bazen insana 6 ı 9 gibi gösterir... bilmediğin şeyler olmalı...çok yakından tanımıyorsun demekki çocuğu...belki geçmişinde kalan derin bir aşk acısı...belki yaradılışından gelen bir tavır...aşka meyilli değildir...ya da kızların çok ilgi gösterdiği biri de olabilir... psikolojik olarak insan hayatında neyi az görürse hep ona yönellirmiş...etrafında kızları az görmediği kesin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılama pek bole firil firil donen simarik tip gibi degil kendi capinda gibi elleri genelde cebinde gider gelir. onune bakar yada dumduz ciddi bi durusu var. kizlardan ilgi goruyordur belki cok guzel vucudu var yuzu pek ahim sahim olmasada ama bilmiyorum kizlar coksa etrafinda ozaman banada bakmaz :(
benımde vardı bırtane sevdıgım okulun en populer en genc en yakısıklı en karızmatık hocasıydı 25 yasında hoca olmus aramızda 2 yas var nasıl dayanılır kı ama o hıc bır kıza pas vermıyordu face nı bulup baktım megersem biseksüelmiş ama gay lık agır basıyormus kı lıstesınde tek kız bulamadım sok gecırdım
010 Yorumla
Soran+1 yıl:((((((((((((((((((((((((( olamazzzz :( ama fecinde kizlardan hoslaniyorum diye acmis iki gun onceye kadar bu durum gorunmuyordu hala saklardi olmazmi?
Soran+1 yılsagol moralin icin :) onunda bi kac gune iliski secimi gorunmuodu.gay sandim ben cunki hic kiz resmi yok giyim kusam yerinde vucut super.erkek arkadasiyla tatile cikmis deidm yoksa u onun 'kiz'arkadasi mi :) ellerinde kemer deri bole sanki gaylarin gayliklerini gosteren bi sembol gibi. bide bi kac resimde gay bi arkadasi immada bulunmsus, yataklari resim var diye ayirdiniz demiii filan. oda buna cevap atmamis hic. birde o ayni gay sahis bunun arkadasina laf atmis erkekle gitmissin eve diye.:(
Soran+1 yılevet kiz arkadasimda dedi geyiktir diye.. ben gaymidir diye facine bilgi durumuna baktim ama yazmiyordu yoktu.bir iki gune kadar acmis (ne hikmetse) kaidnlardan hoslandigini ve sevgilisinin olmadigini yaziyor.bilemedim aslinda.. belkide biseksueldir erkekler yazamamistir okadar insan gorcek sonucta okuldan filan.
guzel dilegin icin sagol ya cok icten sagoll senin icin de insallahh ,<3
Soran+1 yılcanim ufak birsey sorucam, samimiyetine guvendigim icin umarim sik bogaz etmemde..
boyle yakiskli bakimli hos erkek sevgilisi yokmus diyorum ama bu tipler cekingen olabilirmi peki?
yani ben buna birdefa baktim gozlerine bana bakacagindan emindum cunku oda bakti dusundugum gibi bende cekmedim gozumu baktim derin derin. oda bakti ama sonra cekti.o gunden beri bni nerde gorse bakmamaya caliso bole karsisina bakip gozleri kirpiyo filan napcani bilmio rahatsiz mi olmus yosa cekiniomu sence? nedir- +1 yıl
Canım nezaman istersen sorabirsin hatta ekle beni Cıktım gizlilikten
Aslına bakarsan cok yuksek ihtimal... bazı tıpler cekingen oluyır dort dortluk degiller yani ama sıkıldıgını sanmıyorun uzun ve derin bakıstıktan sonra genelde kacarlar oylede sacma sapan durumları var ne ıldu peki gelisme varmı?
Soran+1 yıltsk ederim cok iyisin.
bu once bakip kacmasi mi cekingenlik yoksa boyle yapiyorlar taktik bu mu diyorsun? ustune gtmelimiym yoksa napmaliym bilmiyorum.aslinda durum daha bi farkli bunla sinirli degil belki bi analiz edebilrsin ne dersin? cok uzun ama korkutmakta istemem kitap okur gibi okursun artik :) umairm rahtsiz olmazsin..benim gozumu acacak biri lazim, asktan gozum hicbiseyi net gormuyyor :(
umarim rhtsiz olmazsin hemen ekleyip birden ustune yuk olmak istemem
aşık olmayı bekliyordur ciddi bir ilişki kurmayı bekliyordur kalbini kimse çelememiştir birsürü sebebi vardır sonuçta o da insan içinde problemleri vardır duygusal açıdan
01 Yorumla
Soran+1 yılboyle duygusal birinin kalbini ben naislcelebilirim sence?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle bu zamana kadar karşısına çıkan kızlarla alakalı bir durum
çekingen olduğunu sanmam birde karşısındaki insanla aralarında empati olacak bu yoksa olmaz hiç birşey karşılıklı olacak sende sorular sor ona yanaş yaniii o rahatlığı alması lazım...00 Yorumla
+1 yılYakışıklı erkeklerin yalnız kalmasının tek sebebi , Kızların kendi arasında " Kızım o seni aldatır boşver " demesidir. :)
12 Yorumla
Soran+1 yıloda doru bende bu her kizla samimidr dusuncesi var :( dogru mu ki peki bu
- +1 yıl
ewt doğru malesef
Bu adamlar tek bir kelime ile anlatılmaz
Karakter sahibidir
Dindar Olabilir.
Kızlarla Sevgili edinmek amaçlı değil yuva kurabilecek karakterde bir eş bulmak endişesi olabilir
Dürüsttürler ve seçicidirler.
Bu böyle gider10 Yorumla
+1 yılbence oda benım gıbı herhalde benım hıc kız arkadasım olmadı ınanın bana olmadı.1,90 boy ve atletık bır vucudum var aslında ama sevgılım omadı hiç.utangaclıklamı bır ılgısı var bılemıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yıloda ayni sen :) 190 boy atletik vucut ama boyle yapida insan utangac da olurmu ya :)? gayet dikkat cekici ve kizlarin yaklasimindan utangaclik kalmaz ? ne diiosun?
birde gorunusunde biraz sert ve ciddi bir durusun varmidir?- +1 yıl
aslında tam tersi gayet iyi ve espirili bir göruntum var ama bılmıyorum işte bu zamana kadar olmadı
sorunda orada zaten kızlar genelde yakışıklı erkeklerin herzaman yanlarında kollarına takıcakları birilerinin oldugunu düşünür..halbuki tam tersi olur genelde :)
013 Yorumla
Soran+1 yılsebep :(
- +1 yıl
saglam tipli erkekler herkesle konuşur sohbet eder insanlara sıcak davranır. ama iş ilişki seviyesine gelince genelde cekingen olurlar..erkelik gururu denilen bi illet yüzünden :)) malesef duygularını karşı tarafa iletmekte zorluk cekerler ..red edilme duygusu yada ihtimali bu tip insanlar icin ölümle aynı ölcüde oldugundan bırak acı cekecegime platonik takılayım havasındadırlar ..nerden biliyorsun diye sorarsan genelde bende öyleyim:))
Soran+1 yılpeki bu kisilerde bir gun once bakistigi bi kiz olursa yani bu kiz buna bakarken yakalarda bu cocukda bakisini cekmezse ama ertesi gun bi dertse karsilasinca cocuk neden bakmamaya calisir? begenmedigi icin mi (ozaman neden biraz uzun bakti sorusu gelir aklima) cekingen oludgu icinmi? ben red etti beni diye dusundugum icin bende bakmayi kesmistim halbuki bu kiz bana bakti diyip tekrar bakacagini dusunmustum ama yapmadi. ben nasl bi yol yurumeliyim?
- +1 yıl
cesaretini topla ve karşısına cık genelde hep erkeklerden beklenir ama ..gururlu erkeler genelde geri adım atar ..sen ona ne kadar yaklaşırsan emin ol onun sana yaklaşmasıda o derece kolay olucaktır işi sadece bakışlara bırakma ..sıcak bir merhaba ayak üstü biraz muhabet ama konuşurken her zaman yüzüne direkt gözlerine bakki ona olan ilgini anlasın:))
Soran+1 yıltamam ama cocuk bakmamaya ozen gosteriyo haliyle bende bakmiyor diye bakamiorum hani o bakmiorken baktigimi fark ederde ezik konumuna dusmiyim die :( yani red etti belki beni bi gun derin derin bakti diger gun bakmamaya calisti zorlandi. utandimi ki yoksa ahan bakistigim kiz mi dedi.. bilmiyorumki :( yoksa deidgini yapican artik tak etti merhaba diycem de bu hareketleri ne sinyali cozemedim
- +1 yıl
sana güveniyorum cık karşısına seviyorum lennn de :)) şaka bir yana zor bi olay seninki yakın dönemde benimde başımdan böyle bir olay gecti ama malesef ben seninki kadar dirayetli olamadım..bazen kafamı taşlara vuruyorum ama ..burada kalıyor işte..keşkeler keşkeler ..bende ilk başlarda hoşlandıgım bayanla sürekli göz temasında kesişiyordul bazen bakışlar kesişiyordu.zaman la bakışları saklamaya başladık sonrasında ben her fırsatta bakmamaya calıştım ama arada kacamak bakışları oluyordu .
Soran+1 yılevet bu keskeler. bende bakmak istedim halde o bakmiyor diye bakmiyorum sonra keske bakaydim inadina diyorum ama gecmis oluyor.
iste buneden bakmamaya calisilir? bunun ardinda yatan mantik veya duygu nedir?
Soran+1 yılyani red eder veya bakarken gorurde ezik sanar degil basit utandigi icin ha :D ayy kiyamam hemen ona bakicam yarin :D :D utanio ya tatlisim benim ...deerken oyle degilse bide :(
Soran+1 yılfacinde ilisiki durumu yok yaziyor :)
Soran+1 yılarkads degiliz arkadasin arkadasi o arkadasida hic tanimyorum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım onun takıldığı on tane karı vardır sen hiç merak etme... şimdi tabi bilmessin yaşın küçük büyük ihtimal ama yakışıklı adamı kızlar boş bırakmaz adamın yatağına kadar giderler çağırmadan... uzak dur derim..
10 Yorumla
+1 yılsen ol işte tavla :D fırsat bu fırsat kaparlarrrrrrrr
11 Yorumla
Soran+1 yılVALLLLLLAA icim icimi yiyoo araya sinav haftasi girio facinde iliski durumunu iliski yok diye acmis cocuk kesin arayista bende elimi cabuk tutamiorm onu goemiycem kiiiii :(
+1 yılöyle kızlar da var çok güzel olup sevgilisi olmayan gayet normal bence
02 Yorumla- +1 yıl
çocuk buna benziyor yazmış o bu mu ya onun adı çağatay çağatay :))
Soran+1 yıl:D cagataya degil sadece bu resimdeki haline benzior :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılalla allaa hoşuna giden beğendiği kız çıkmamıştır ince eliyordur çok ayrıntıya takılıyordur vs vs yakışıklı diye illa sevgilisi olacak değil ya yada fazla çapkındır dikkat et
06 Yorumla
Soran+1 yılcapkin gii durmuyor pek etrafina bakinan kiz arayan fildir fildir biri degil gayet ciddi ve sakin
Cevap sahibi+1 yılooo asıl öylelerinden kork sen :D ne anasının gözu olur onlar hiç farkettırmeden bitirirler işi dikkatlı ol iyi tanı yanındayken hareketlerıne iyi bak
Cevap sahibi+1 yıloooo çağatay a mı benziyor :D:D kzım koş kap birisi bulmadan
Soran+1 yılya etrafina bakmiyo pek de ben gozgoze zor gelebiliyorum onla. ama bana bakrken yakaladim bi kac defa geri baktigimda bakmiomus gibi yapio karsisina bakio falan. bi bakismamiz oldu ertesu gunu tekrar karsilastiimizda bakmadi veya bakamadi bilemicem.ama bana yakin oturdgunda sesli konusuyor guluyor dikat cekmek icin sanrim. ama gayet nazik hic kaba saba degil konusmalari arkadaslariyla filan sadece sesi yuksek cikio
Soran+1 yılsence?
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum şansını dene derim
her yakışıklının sevgisi olmak zorundamı değrini bilen yoktur
10 Yorumla
+1 yıllinke baktim gencler cocuk kesin gay linke dayanarak soledim parcala Mujgancigim !
01 Yorumla
Soran+1 yılmujgan kim :(
böyle birile cıkabilmen icin seninde adriana lima gibi olman lazım:))
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D:D:D:D:D:D::D:D adrianin neresinden lazim?
Soran+1 yılbelki kiz tpi degil allah allag :D:D:D
hiç kimsenin hayatı dışardan göründüğü gibi değil çünkü :)
02 Yorumla
Soran+1 yılyni yakisikli ama begenen yoktr mu diosun yoksa tuhaf bi karakteri vardir mi diosun nediosun yani?
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. belki o istemiyordur free takılmak hoşuna gidiyordur olamaz mı:)
14 Yorumla
Soran+1 yılfree takilmak nasil bisey peki bi erkek icin?
Soran+1 yılboleleri hic mi sevgili ask filan istemez :(
+1 yılhemen gay'dir o diye teşhisi yapıştırır bizimkiler bak bak :)) sanki kendileri sex machine ha herkesin sevgilisi var sanki teşhislere bak :))
10 Yorumlabelki tek gecelik ilişkiden yanadır.belki türk kızlarından hoşlanmıyor.belkide çok pis ihanete uğramış kızlara güveni kalmamış olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılolabilir bak.
tamam yani her yakışıklı erkeğe atlayın sizde bi de iç dünyasını bilsenizzzzz... ah bi bilseniz vurulur musunuz merak ediom :/
010 Yorumla
Soran+1 yılorasi doru ne yalan solim. belki pis bi karakteri var yada sacma sapan huyu :) doru dion
Soran+1 yılben sipsevdi degilimki 2 senedir platonik asikim bu cocuga :( oneden baskasinada hic bakmadim :(
- +1 yıl
2 sene platonik aşk mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen ne içtiripte gönderion bunları burayaaaaaa :OOOOOOOOOOOOOOO beni tanıdı siz kaçınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :/
Soran+1 yıl:D seni de sevdim ben :D
Soran+1 yılne alaka :( sevemezmiyim
olmazzzzz olamazzzzzzzzzzzzzzzzz olmasınnnnnnnnnnnnnnnnn helal adama tebrikler beaaaaa bu saatten sonra işi gücü yok dırdır mı dinleyecek beaaaa
012 Yorumla
Soran+1 yılbu saatten sonra faceine bos oldugunu yazmis ama demekki arayista. bu s aate kadar niye olmamis benim kafami karistiran :)
Soran+1 yılAGZINNDAN BAL AKIYORRRRRRRR OZAMAN BENDE ONU :D
Soran+1 yıl:D cok sekersin :D :D
Soran+1 yıl:OOOOOOO :D
Soran+1 yılcU buyur afiyet ola
Soran+1 yılsen hanginden istiodun ki solemedin :^
+1 yıliyi işte sevgilisi yokmuş ne güzel. hoşlandığın çocuğun sevgilisi olsa sana dahamı cazip gelecek
06 Yorumla
Soran+1 yıltabiki hos :D da ama sasitrici bisey neen yokturki boyle birinin sevgilisi? yani talibi coktur yaklasan coktu, hala yanliz olmasi nedendir ki? yoksa karakteri mi b*ktan da yok diyorum yoksa capkinmidir? yoksa tercihimidir?> mukemmeliyetcimidir?yoksa cekingenmidir bilemiormummkiii
- +1 yıl
çekingen olabilir dikkatette pısırık olmasın :))
Soran+1 yıl:D:D ben baktiigmda gozlerini kaciriyor herdefasinda onunla birdefa bakismisligimiz olduktan sonra. ozaman uzun uzun baktiydi ama. belkide cinsell olarak bakti sonra birdah abakmaya cesret edemedi :S
- +1 yıl
evet biraz çekingenmiş yanına git bahanelerle soru sor muhabbet kur cesaretlenir bende bazen bana bakan kızlardan gözlerimi kaçırırdım bazen çekingenlik oluyor çoğu erkekte olur bana bakan kızın hep soru sormasını muhabbet kurmasını bekledim emin olmak için birazda çünkü bu devirde her bakanada güvenilmiyor malum
Soran+1 yılhaklisin bugun bile okadar kisiyle goz goze geldimki hemde kac defa. onlara sorsan benim onlara asik oldugumu dusunur ama olesine gozgoze gelmekti benimki anlamsiz manasiz. oda umudunu yitrmeden bi gulus atayim diyorum ama bakmioki cocuk..cekingen sanirim ama bende cekiniorum gidip konusamam nolcakkk :(
- +1 yıl
vallaha ikinizden birisi cesaretlenip konuşmalı cesaretinitopla yanınada bi arkadaşını al konuyu no açsın sende iştirak et
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden illa sevgilisi mi olmak zorunda .one night takılıyordur
12 Yorumla
Soran+1 yılsevgi ask istemezmi insan ?:(
Cevap sahibi+1 yıle istemiyor demek ki öyle bir dönemde değil .
+1 yılalla alla neden yokki acaba cok ilginç dünyanın sonu bu olmalı 21 aralığada az kaldı.. yoksaaa...
05 Yorumla
Soran+1 yılhahahahah :D yaaaaa yakisili erkegi her kiz ister oda mutlaka birine evet der ama yokmus :S
- +1 yıl
bazı kızlar bazı yakışklı erkeğin havasından etkilenip yaklaşmaya çekinirler reddedilmekten çekindikleri içn.. çocukta havam batmasın die o istifi bozmaz ve bu kısır döngü sürüp gidebilir
Soran+1 yılole bende cekiniorum hayatinda kimse olmadigini gorunce bi sansim olcak ama napsam bilmiyorumki
- +1 yıl
tlefon numarası varsa ver bana ben konusurum senini içn :)
Soran+1 yılteklif etmen bile guzel sagol :D ama yok selamlasmamis bile yok iki defa bakismisligimiz var okadar :)
kimse değerini bilmiyodur yada yalnız kalmayı seviyodur
00 Yorumla
+1 yılozaman yeni ayrılmıştır ,doğru kkişiyi bulamamıştır yada utangaçtır bu konuda açılamıyodur kimsye :D
00 Yorumla
+1 yılYeni ayrılmıştır yada doğru kişiyi bkliyodur yada gaydir :)
00 YorumlaSıkılmış olabilir. Sevmiyor olabilir. Başka bir neden de olabilir.
00 YorumlaBütün kızlar onun sevgilisi olduğunu düşündüğünden yaklaşmıyor dolayısı ile yalnız kalıyor :))
03 Yorumla
Soran+1 yılbende sevgilisi var sanmistim ihtimal vermedim doludur bole biri dedim. ama yokmus sevgilisi sasirdiiiim
Soran+1 yılondan emin degilim ki :( nasil belli etcem hoslandigimi ki sinyal versin gideyim?
Gay değilse ozaman ne yav.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende bilemedim :(
Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. bıkmıştır kızların yılışıklığından
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 senedir yanliz ...
+1 yılhayat sevgiliden ibaret değildir...
10 Yorumla
+1 yılYalan baskası Yalan :)
05 Yorumla
Soran+1 yılnasil?
- +1 yıl
bildiqin Yalan vardır
Soran+1 yılanlamadim ama canim ya :(((
- +1 yıl
kokusu cıkar canım bosver
Soran+1 yılbiri vardir diyorsuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn :O (jeton yeni dustu kokusu cikar diyince )
+1 yılkarşısına çıkan kızlardan kaynaklıdır belki
10 Yorumla
+1 yılGay olabilir dikkat et.
00 Yorumladürüst oldugu icin...
00 Yorumla
+1 yılBelki olay küçüktür yazık yaaaa
04 Yorumla
Soran+1 yılLDLD LDLDLDL sanmam herif iki metre :D
- +1 yıl
İşte allah biyerden alırken bi yerden verio demekki =P
Soran+1 yıl:D:D:D:D:D:D:D:D:D sevdim seni :D
- +1 yıl
=D
sen daha önce konuştun mu bu çocukla
012 Yorumla
Soran+1 yılhayir konusmadim hic neden ki?
Soran+1 yılhayir hic :( selamlasma bile yok sadece iki defa bakisma var hepsi bu
Soran+1 yılyok degil aslinda. iki defa bakistik bundan sonra onda hep bi tedirginlik kasilma filan gordum bakamio ama etrafinda oldugumda dikkat cekicii konusmalar sesli konusmalar yapiyor.dikkat ettiginin farkindayim
Soran+1 yılbilmiyorum ben ilk onun gozlerine baktim derin derin.o bana bakacgindan eindim cunku.oda bakti ve benim baktimi gordugunde cekmedi oda bi muddet sonra cekti.ama o gunden beri bi gerilme var adamda. :) yani ya shit bakistigim kiz diyor yada iste yine o ki napcam ben diye heycanlaniyor. ama o sesli konusmalari filan dikkat cekme cabasi sanirim cunki ben o bu bakmama davranisini gosteriginde red ettigini dusunup bende bakmayi kestigim icin olsa gerek, ben burdayim mi dior acaba.. yoksa oyunmu
Soran+1 yılbunu niye dedin birden :( hayatini yasasin diye filan :( beni seven nerde kii ben onu sevdim baktim. oda seviomu sevmiomu bilmiorumki ondan baska kimse yokki mutlu olayim
Soran+1 yılhayir gecen senesonlarinda yani aslinda: onu bakarken yakaladim.
bu senienin baslarinda:bisey yoktu
bu senenin ortasinda ben onu bana bakrkern yakalim
bende derin derin baktim
biraz zaman gecti yine gorudgum yerde derin derin baktim oda karslik verdi
bundan bi kac gun sonradan beri nerde gorse tedirgin oluyo
gecen gun tesadufen gozgoze geldik yine
boyle yani ozetle :)
+1 yılCinsellik peşindedir.
00 Yorumla
+1 yılSevdiği yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkızlardan hoşlanmıyordur belki,
00 Yorumla
+1 yılİsine asiktir
01 Yorumla
Soran+1 yılisi yok okulu var :)
+1 yılGaydır o gaydır.
03 Yorumla
Soran+1 yılkadinlardan hoslandigi yazior ama?
- +1 yıl
Gaydır o gaydır, utancından öyle yazıyodur.
Soran+1 yılolabilir ya agzindan yel alsin :((((((((((( insallah degldir ki oyle dusunmedim degil ne yalan soylim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar