+1 yılEstgf. yenilip yutulacak bir laf söylememiş olsan da o senin kocan ve aileler bir cümle ile yıkılmamalı kendini affettir. Ona destek ol emin ol erkek başarısını kadınına borçludur. Arkasındaki kadın onu vezir de edebileceği gibi rezil de edebilir.
Ulaşabilene kadar ara yanlış şeyler yapmasın. Mesaj at, özür dile.
Nasıl böyle bir şey söyleyebildiğimi bilmiyorum ama çok pişmanım lütfen eve gel sana kendimi affettireyim de ;-)
Bugünden sonra da en kötü gününüzde bile onu motive edecek şekilde konuş ki erkeğinde kendine güveni artsın sizin için daha çok çabalasın. Emin ol bu şekilde daha da başarılı olur. Eğer sen de onu anlamaz ve demoralize edersen kendine güvenini de yitirir sonrasında başarı falan bekleme eve ekmek bile getiremez hale gelirse şaşırma.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendine istediğin hakareti edebilirsin. Hak ediyorsun da bence. Tamam sinirlenmiş olabilirsin. Ama bazı cümlelerin geri dönüşü yoktur. Bunu nasıl diyebilirsin ya. Biranda çıkmış olamaz. Bu cümle biranda çıkmış olamaz. Demek ki içinde varmış bu fakirliğe takmış durumdasın sanırım. Maddi sıkıntıyı herkes çeker. Bir siz değilsiniz dünyada maddi zorluk yaşayan. Barışşanız da oda size asla unutamazsınız. Yerli yersiz her zaman gelecek bu söylediğiniz aklınıza.
01 Yorumla
Soran+1 yılrüyamda dedim abi isteksizce xd
😂😂😂 biri bana bunu dese gülerim, bu kadar önem vermeyin sifatlara.
Senin gibi bir karaktersizle evlenmemeliydim desen tamam üzül. Fakir nedir yani02 Yorumla
Soran+1 yılyaa bana karaktersiz deme :((((( bir rüya için
Adama üzüldüm şu an
01 Yorumla
Soran+1 yılüzülme bebeğim öyle biri yok rüya görmüşüm xd
yeni geldiğin için eig verceeemm :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
+1 yılDoğru söylüyorsun daha iyileri varken geldi senin gibi aç gözlü zillinin biriyle evlenip kendi hayatına zıçtı.
53 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın ! :D
- +1 yıl
Harbiden gtsün :D
Soran+1 yılzuhahahahahhahh ::D:D
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ya bir defol ya :( güncellemesi okumassm uzulecegim boşuna , belki bir ton şey yazacağım. Yazık değil mi bize de ya. :(
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç yazık değil xd
Şahsen Karım Bana Bunu Dese Yıllarca Unutamam. O Kadar Ağırıma Giderki. Erkek Evin Direğidir Evini Geçindiremediği Zaman Zaten Psikolojik Çöküntü Yaşar İktidarını Kaybettiğini Düşünür. Onun İçin Ailesi Her şeydir. Çabuk Özür Dile Yoksa Sonunda İntihar Bile Edebilir. Çok Büyük Bir Cümle. Kolay Kolay Unutamayacak Her Kafasını Yastığa Koyduğunda Kulaklarında Tekrar Yankılanacak. Tebrik Ederim Bir Erkeği Yıktın.
00 Yorumla
+1 yılBana bunu demiş olsaydınız sırf maddi düşünerek benim gözümde o*dan farkınız olmazdı oda seks karşılığı para sizinkide bosardım sizi asla unutmaz bu dediginizi gururunu kırdınız sevdiği kadın gururunu kırdı hemen arayın yanlış olduğunuzu söyleyin özür dileyin
00 Yorumla
+1 yılSende bıraz kendıne hakım ol sıl goz yaslarını gıt kendıne arama bıraz kafa dınlesın agrına gıtmıs bellıkı barısırsınız unutursunuz ama bırdaha yapmamaya özen goster kocan o senın sonucta
12 Yorumla
Soran+1 yıltamam geçti gitti herşey bir rüyaydı
- +1 yıl
komıkmıs kırıcı kardeş
+1 yılOfke insana normalde soyleyemedigi seyleri soyletir ofkeni kontrol etmeni oneririm ve ben kendi acimdan paraya asla onem vermem paraya onem veren birisiylede malesef birlikte olamam laflarina dikkat etmeni oneririm ve baisacaginiza eminseniz bu konuyu bir daha acma derim simdiden k, g,
00 Yorumla
+1 yılFakirle evlenmen tabi hata hayatını yoksulluğa bağlıyosun ama isteyerek bilerek evlenmişsin yüzüne bu şekilde vurmamalıydın adam kimbilir nasıl hissetmiştir.
Sinirli olduğunu yanlış yaptığını söyle ama hemen söyleme biraz zaman geçsin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim karım evlenirken kendisi bana,
zorlanmayalım annenlerle 2 sene oturalım o sırada ev alabiliriz, hem masrafımız da olmaz dedi.
O zamanlar maaşım 4 bin liraydı üstelik, fakat kendi de asgari ücretle çalışmak istedi sırf bana yük olmak istemediğini düşündüğü için ki ben kazandığım paranın kuruşu kuruşuna karım için kazanıyorken o öyle düşünüyordu. şu anda maaşım 5 bin küsür oldu, hala çalışıyor 1,500 TL ye çıktı ücreti.
Bence diğer insanlara bir bakmalısın?00 Yorumlayalan makinesi yaptılar da ben asıl orspu makinesini bekliyorum oylemi değilmi diye bazen ayırt edilmiyor araya kaçıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılhaaklısın
Hata etmişsin işde. Nası gönlünü alacaksın bilmiyorum ama bişeklde gönlünü almalısın ben bile uzuldum y öyle denir mi hiç
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
Cok zor ben essegim ya da okuzum diye mesaj at oyle bir sey yap ki senin gururun ona esdeger kirilsin unutmasi imkansiz ne desen bu lafi hatirlicak bu konularda artik cok dikkatli olmalisin git nerdeyse bul ve onunde diz cok bence
00 Yorumlaya benim anlamadıgım..15 dk önce böyle bir olay oldu, ve aglıyosun, ayrıca hemen gelip paylaştıyyosun bizimle.. canım cidden cok sevmişsin bizi ne diyeyim
00 YorumlaKusura bakma da biraz zor barışırsın.
Madem böyle bir sıkıntın vardı zengin biriyle evlenip ona sunsaydın bedenini?
Bu pişmanlık niye? Bence geri gelmez boşuna bekleme.00 YorumlaKocam olsa üzmemek in aç olsam açım demem yuh be kızım
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede yuuhh
+1 yılAh be güzel ablam benim bile içim yandı.. Kocan sakinleşince ara mutlaka 😣
11 Yorumla
Soran+1 yılararımda olmayan kocayı nasıl arayayım be:D
of ya çok kötü olmuş ben bile üzüldüm ya inşallah aranız düzelir..
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler canım ama rüyaydı yani bir rüya için üzülme kıyamam sana <3
+1 yılkötü olmuş cidden ona biraz zaman ver kolay hazmedilcek bişey değil sonuçta.. Sonra sinirden ne dediğimi bilmiyordum falan dersin affeder zaten..
05 Yorumla
Soran+1 yılinşşş:DD
- +1 yıl
- +1 yıl
çokmu komik dalgamı geçiyosun bütün bu insanlarla ahhaha deli kız :D
Soran+1 yılhahhahah:D:D :D :D ne güzel herkesde geldi :D:D:
- +1 yıl
Nihahaha bad_girl :D
+1 yılİyi b*k yemissin bir erkeğe soylencek laf mi gururu nasıl kırılmıştır kim bilir yazık ya
02 Yorumla
Soran+1 yılama rüyamda dedim kontrol edemiyorum rüyayı
- +1 yıl
Pardon canım guncellemeyi yeni gördüm
oyyyys bu gece eve gelmez o.. demlenecek yer ariyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılaboo deme :(
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Affetmek? Gerçekten bu kadar basit mi? Zor bile değil. Bildiğin imkansız bu. Affetmiş numarası yapabilir o ayrı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Az önce ki Kadinmisin sen? Kocam Fakir bosanmalimiyim diyen misin yoksaa
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır, bunun için asla boşanmam. .
+1 yılOnur kırıcı bir laf söylemiştim. Unutulacak birşey değil. Bir daha öfkeli olsan dahi kelimelerin dikkat et. düşünerek konuş.
00 Yorumlaben unutmazdım. çok fena. hemen ara bence. kafa dinlerse daha fena olur fırsat verme ffghskjh
01 Yorumla
Soran+1 yılararımda olmayan kocayı nasıl arayım aşkıımmm. s
+1 yılO sözü ölse de unutmaz sanmıyorum keşke söylemeseydin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyse zaten rüyaa bee ne olacak :D
Vay be güçlü adammış valla. Hic bişey söylemeden gittiğine göre. Ben olsam suratına patlatmıştım bitane. Sen kimsenin gururunu kıramassın.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kimse kıramazzz
+1 yılÖf yapma be o lafı ben yesem birdaha o eve adımımı atmam lan! Ama bişey diyimmi çok kötü bir laf ve o laf insanı ne kadar kırar bilemezsin. Bence bu evlilik bitti.
03 Yorumla
SoranAynen bitti xd
- +1 yıl
Yav çok kötüsün çok üzüldüm adama ! -_-
Soran+1 yılzuhahaha xd
+1 yılTüm derdin paramı senin ya? Adama şarjör boşaltsan bu kadar canını yakmazdın... Kocan harbi delikanlıymış sana eli kalkmamış şimdi sinirinden içiyodur eminim, ara özür dile hemen eve gelincede yalvar ayaklarına kapan
00 Yorumla
+1 yılYani ruya bile olsa sana yazıklar olsun nasıl böyle birsey söyleyebilirsin 😃
00 YorumlaAnlamı şu, popon açıkda kalmış üstünü güzel örtde yat 😊😊
00 Yorumlakaraktersiziliğinle gurur duymalısın. sonuçta kendinin satılık bir şey olduğunu ilan etmişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılaynnen haklısn
Rüya Allahtan okuyunca acaba normal hayatta kocasına o şekilde ağır konuşanlar var mı ne kadar zor bir durum
00 Yorumla
+1 yılHemen muhtesem bilgilerimle yorumlayım.
Cok zengin biriyle evlenceksin😂😂😂02 Yorumla
Soran+1 yılzuhaha teşekküüüüüürğğxd
- +1 yıl
Ni dimik🙈😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Unutur unutur üzülme sen her ilişki de olur böyle şeyler
04 Yorumla
Soran+1 yılsaol canım tek sen teselli vermişsin xd
Soran+1 yılühühühü bunalımdayyımmmmmmmmmmmm. s
+1 yılBen olsam boşardım seni heralde boşanma sebebi bu kusura bakma çok gurur kırıcı
00 Yorumla
+1 yılGerçekten biraz ileri gitmişsin barışmanız uzun sürebilir ama unutacağını sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBunu nasıl söylersin ya? İnsan sinirlense bile ağzından çıkan sözlere dikkat etmeli. Ben olsam affetmem.
02 Yorumla
Soran+1 yılRüyalarımı kontrol edemiyorum kızmaa :(((
- +1 yıl
Sen miydin ya yorum yapınca gördüm 😂 soruna girmeden yorum yapmıştım. Allah ım rezillik 😂😂😂
+1 yılHAYVAN gibi HAYVANMIŞSIN sen ve barışacağınızı da sanmıyorum. Bir erkeğe söylenecek en son sözdür bu sen ne yaptın? İşin çok zor geçmiş olsun. Allah kocana da sabır versin...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. Unutmaz unutmuş gibi yapar gururu incilmiştir kendini anlatmayı dene
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam denerim xd
+1 yılrüyaların tersi olurmuş. adam zengin olacak senin kahrını çekemem diycek tabiki aldatacak.:D
01 Yorumla
Soran+1 yılühühühühüüh :'( olaaamazzz
- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılsöylidigin o söz var ya o söz onu yaşadıgı süre unutmayacak.. söylediklerımız bazen kurşundan daha etkılıdır..
00 Yorumla Yuh be bir erkeğe en son söylenecek söz bile değil bu
03 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum xd
Soran+1 yılyok canım ne dalgası xd
Bir kadın bunu bana söylese gercekten dusunmeden hayata küser birdahada karima kari demezdim baskada kimseyi sokmazdim yuregime
.. Bana soyleyebilecegi en agir laf olurdu00 Yorumla
+1 yılaslında doğru demişsin fakir adamla bu devirde kimse evlenmez ancak kırıcı bir cümle gönlünü almalısın yalvararak olur senin dediğinin telafisi ancak oda unutulmaz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen zengin misin? Yoksa para karşılığı mı kadınlık yapıyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılbu rüyadan bunu mu çıkardın
+1 yılÇok ağır olmuş be yahu fakirse nolmuş ekmeği tatlı olsun :'( biraz zor gönlünü alman baya uğraşırsın kolay gelsin şimdiden
00 Yorumla
+1 yılYa bir git eglenme bızle :) bende yasa baktım yoruma baktım oha diyesım gelmıstı
01 Yorumla
Soran+1 yılahahaha canım sıkılmıştı egleniyim dedim xd
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. çuvalla para getırmeye gıttı , yüzüne çarpacak yüz varsa sende tabi !!!
02 Yorumla
SoranAbi ne kızıyorsun ya :(( rüya bu
+1 yılona seks konusunda oyle bir muamele yapki degerli oldugunu anlasin anal harici herseyi yap bu gece
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. bu rüyanın tabiri ilerde evleniceğin adam evlendikten sonra zengin olup seni boşayacak kesin eminim
00 Yorumla
+1 yılBazen İnsan Fatabatsız Olabilir Önemli Olan Bunu Gerçekten Söyleyip Söylemediğin..
013 Yorumla- +1 yıl
1) Cümlenin sadece ilk harfi büyük harfle başlar.
2) Fatabatsız değil patavatsız.
3) Cümlenin sonuna nokta koyulur. - +1 yıl
@nogodforme Fatabatsız ve Hadsiz İnsanlardan Hoşlanmam! Ayrıca; Bu Benim Kolejden Beri Genelde Kullandığım Yazım Biçimimdir. Yanlış Olduğunu Bende Biliyorum! Uyarınız İçin Teşekkür Ederim.
- +1 yıl
İlk dikkatimi çeken ise bu oldu... yahu... gereksiz düzeltmelerin neden? @nogodforme
- +1 yıl
@heramartinez Çöp Kutusunda O şu an . :)
- +1 yıl
Türķçeyi katlediyor belki o yuzden duzeltmis olabilir?
- +1 yıl
@FurkanBandrmalı Size mi? Kaldı!
- +1 yıl
Türkçeyi katleden milyonlarca insan var q, w, x harflerini kullananlar mesela.. gözünüze çarpan bu olmamalı, işinize bakın. @FurkanBandrmalı
- +1 yıl
@heramartinez Çöp Kutum Boştu Bugün.. :)
- +1 yıl
Fatabatsız'ın Hatırası Var.. :)
- +1 yıl
Sen Hocamısın l*n Uyanık?
- +1 yıl
@Kenanımırzalı Ben mi?
- +1 yıl
Nogod kıtından bahsettim
- +1 yıl
@Kenanımırzalı Eyvallah Kardeşim :) Gereksiz İnsanlar Görüşleri Dikkat Çekmediği İçin Görüşlerime Böyle Saldıran Kızlı Erkekli Zavallılar Var. Yerleride Çöp Kutusu :)
offf sen ne yaptın ona yaaa resmen adamı yaşarken öldürmüssün yaaa :((
00 Yorumla
+1 yılmutluysanız eğer paranın pulun hiç bir önemi yok, maddi bişeyden dolayımı kavga çıktıda böyle dedin.
11 Yorumla- +1 yıl
gurunun yanına ergen kelimesinide eklesin site yönetimi
+1 yılaffetmez bence, zor yani, xper puanlarin dibe vurcu adamin gozunde. biraz zor yukseltirsin
00 YorumlaKarakter sahibi hiçbir erkek böyle bir sözün altında kalmaz. Karakter sahibi bir kadın da bu sözü hiçbir erkeğe söylemez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılBunu asla unutmaz erkeklerde ayrıbi gurur vardır yani bana sevgilim veya karım böyle bisi dese unutmam yanı çok çok üzülürüm işin biraz zor..
00 Yorumla afedersın ama nahhhh unutur sızın gıbı cahıller yuzunden evlenmek ıstemıyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılne var ya böyle rüya görmektemi hata ben mi istedim bu rüyayı görmeyi
çok ağır bir söz erkeye karşı bunu emin ol ki hiç unutmaz..
neden bunu dedin ki? ve bu kadar mı fakirsiniz yani?02 Yorumla
Soran+1 yılyok be
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere demiş adamın biri. hayatta unutmaz.
00 Yorumla
+1 yılÇok ağır olmuş gerçekten haklı bile olsan gururu çok kırılmıştır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yıliyi yapmışsın gel seni paraya boğalım şimdi uzan şöyle rahatla
00 Yorumla - Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne