Unutamıyorum bir türlü onu. Hiç zengin erkek denk gelmedi, mecbur fakir erkekle evleneceğim. Çünkü ona aşık oluyorum zaten. Pişman olur muyum?
3 ay
Erkeğin fakir olmasına değil çalışkanlığına zekasına ve becerisine bak bunlar varsa parayı bulur ileride farklı bir duruma gelebilir ama tembel vurdumduymaz sadece süsüne düşkün kafası çalışmayan biri ise uzak dur kendini mahvetme sadece çok iyi birisi ama da deme
Bazen insanın kalbi paraya değil hissettiği bağa tutuluyor kanka fakir ya da zengin olmak tek başına mutluluğu belirlemiyor asıl mesele birlikte hayatı nasıl taşıdığınız oluyor ❤️🌹
Kalbin hâlâ onda atıyor belli ki… bu unutamama hali boşuna değil 💔 Ama “fakir” diye etiketlemekle mesele çözülmüyor bebeğim. Önemli olan onun hayata bakışı, çalışma azmi, sorumluluk duygusu. Para kazanılır ama karakter kolay değişmez. Aşkla evlilik yürür, ama sadece aşkla değil; emek ve hedef birliğiyle yürür 💫 Sen onun potansiyeline inanıyor musun, yoksa şimdiki şartlarından mı korkuyorsun?
Cevap
16Cevap
"Fakir" dediğin durum temel ihtiyaçlarını karşılayamayacağın bir seviyedeyse bugün aşık olduğun o adam yarın gözüne sadece sorumluluklarını yerine getiremeyen biri gibi görünebilir.
Yok hayir maaşı var
Ne kadar?
50-60 bin civari
Asgarî ücretli bu rakamı görse seni terlikle kovalar 😅 Maaşı iyi ama lüks bir hayat bekleme anca geçinirsiniz. Ama ben tatil isterim ruhum marka giyinmek ister diyorsan vazgeç o sevdadan.
Fakir erkeklere evlenmek enayilik azı kokan birinden bir halt olmaz
neden fakir bir felaketmi yaşamış tembelmi akılsızmı
Akıllı değilse ve para kazanma potansiyeli yoksa pişman olabilirsin
Olmazsın. Önemli olan insan olması ve çalışkan olması
Siz paraya göre adam seçin sonra mutluluk arayın yok ya. Allah belanızı verince görürsün zenginliği
Yorum kahkaha attirdi tesekkurler nasi acik sozlusun
Paraya degil de karaktere bak bence kanka anlayos sadakat ilgi var mi onlara dikkat et
Pişman olmazsın, fakirler daha iyi sevişiyormuş. Zengin parasıyla, fakir karısıyla oynaşır o yönden düşün😁
Sen çalışıyor musun?
Beter olur hayat
Belki zengin olursunuz bilemez kimse
Eğer azimli çalışıyorsa şans verilebilir
Zengin denk gelse bırakıcaksın adamı yani
Erkek olsunda fakir olmasına gerek var mı dhhd
olursun
Evlen evlen
nasıl biriki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?