Az önce çıkma teklifi aldım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar bugün vialanda en yakın parkta üç kişi takılıyoduk. Bizim mahallemizin yakınlarında oturan bir kız bize doğru yaklaştı. Kızın suretini falan görmüşlüğüm çok ama adını falan bilmiyordum. Oda beni görüyordur zaman zaman fakat işte tanışmıyoruz. Yaklaşıp benimle konuşmak istediğini belirtti. Lütfen önemli falanda dedi. Bende tabi sevinsem mi üzülsem mi ne olcağını bilmeden karışık bir psikolojiyle tedirgin bir şekilde tamam dedim. Bana, senden hoşlanıyorum tuhaf gelebilir ama hep seni düşünüyorum evet tanışmamış olabiliriz ama seni gördüğümden beri öyle falan dedi. Bana ilk sanal dünyadan açılmayı planlıyormuş fakat benim facebook, instagram, badoo, swarm, twitter gibi sosyal medya hesaplarım yok ve oda zaten beni arayıp bulamadığını falanda söyledi. Bende bu kız gelmeden önce rize-fb maçını konuşuyordum arkadaşlarımla ve kızın yapması gereken heyecanı ben yapıp ona düşünmem lazım falan dedim ve telefon numaramı falanda bırakmadım bir anda görüşürüz dedim gitmeye kalktım oda telefon numaranı verir misin dedi tekrardan bende telefonum 2 aydır yok kırıldı dedim ve bu doğruda. Peki nasıl bana ulaşıcaksın o zaman dedi bende ben sana ulaşırım dedim ve gittim bir an önce. Kız güzel mi falan dicekseniz evet güzel. Çirkin olsa heyecan yapmam zaten ama hala nasıl bu kadar heyecan yaptığımı anlamışta değilim. Vücudumda çok sıcaklık vardı. Kalbimin atışından kendi dediklerimi duymuyo gibiydim. Çok değişik ve aslında bir o kadarda güzel bir andı. Sizce böyle yaşiyan biri ne yapmalı? Ne yapmalıyım?
Az önce çıkma teklifi aldım ne yapmalıyım?