Duygularımı karşı tarafa çabuk yansıtan çok çabuk uyum sağlayan biri değilim direkt konuya dalıyorum içimdeki kuruntudan kurtulayım diye ama yok tipimde ortalama üstü ama olmuyor yani
3 ay
Duygularımı karşı tarafa çabuk yansıtan çok çabuk uyum sağlayan biri değilim direkt konuya dalıyorum içimdeki kuruntudan kurtulayım diye ama yok tipimde ortalama üstü ama olmuyor yani

Kanka bunu kendine yapma. Karsiya zaman ver hatta onlar belli etsin duygusunu sen etme ki zamanla buna kendini alistir. Sonradan ettiginde enayi yerine konulmazsin.
Ya enayilik değil de hocam açık sözlü biriyim ondan kaybediyorum galiba red yiyince kırılmıyorum olabilir diyorum ama hemen olsun istiyorum işte
Zaman yay hocam zaman her zaman herseyi ap acik gösterir.
Kalbini ortaya koyup direkt söylemen aslında cesaret göstergesi, bunu küçümseme 🤍 Ama bazen fazla hızlı girmek karşı tarafı hazırlıksız yakalayabiliyor. Sen kuruntudan kaçayım derken olay maratondan sprinte dönüyor olabilir 😅 Biraz flörtün tadını çıkar, minik sinyaller ver, ortamı ısıt. Tip ortalama üstüyse mesele büyük ihtimal enerji ve zamanlama. Önce bağ kurmayı denesen sence nasıl olur? 💫
Cevap
2Cevap
doğru kişye değil ozman
Adımız çıkmasa iyi valla
Etme knk sende kimseye o zaman
Kanka sevgili yapmak istiyorum sevmek sevilmek istiom
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?