Ailem istediğim hiçbirşeyi yapmıyor, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Uzun uzun yazacağım ama nolur sıkılmadan okuyun çünkü yorumunuza çok ihtiyacım var. Ben annelik sıfatına çok hürmet eden birisiyimdir ve annesini de çok seven bir kızdım. Ama artık bıktım gerçekten. Daha 18 yaşındayım ve bıktım ondan gerçekten. Ben diğer böyle mantıksız insanlar gibide En küçük nedenlerden dolayı değil. Şu yaşıma kadar neler yaşadım Allah biliyor. Son çare buraya geldim. Annem 16 yaşında evlenmis ve severek evlenmis. Şuan 36 yaşında babamsa 50 çok mutsuz evlilikleri var. Ve ben hep bu mutsuzluğun şiddetin içinde büyüdüm. Kimse küçük bir çocuğu anlamadı bizim evde. Hep onları ayırmak için uğraşırdm. Annem sürekli beni döverdi ama ben hep onun yanındaydım hiç de sıkılmazdm bu durumdan. Sırf bizim için babamdan ayrılmazdi. Babam çok zengin bi ailenin oğlu olduğu için şımarık erkek rolündedir. Çok eziyet etti Anneme. Annem şuan çalışıyor. Ben liseye geçtiğimden beri babamla her gün kavga ediyoruz cahil bi insanda değil ama bana Kafayı takmış durumda. Küçüklüğümden beri yani 3. Sınıftan beri evin temizliği yemekler filan bana aittir. Kardeşimi ben büyüttüm. Bu ev için her şeyi yaptım. Çocukluğumu yaşayamadım hiç diğerleri gibi. Ben büyüdüm biraz daha ve şimdi o ikisi bana hayatı işkence ediyor. Babam beni dövdü Gecen yılbaşı gecesi. Annem desen umrunda değilim. Sevmiyolar beni gerçekten. Kovdular beni evden gecenin 1.5 unda. Anne babadir saygım sonsuz ama Sadece bu isimlere saygım sonsuz kişi olarak onlardan bıktım. Babamı hiç sevemedim zaten ama Annemden de soğuyorum yavaş yavaş. Bende çalıştım yazın tatil bile yaptırmadılar bana düşünün. Girdim işte çalıştım. Benden Para aldığını bilirim babamın kendim harcayamamistim. Bu işkence ne peki. Annem daha az önce bir sürü laf söyledi. Para vermiyor zaten. 18 yaşındayım napiyim kimden istiyim kötü yola mı düşeym anlamıyorum gerçekten. Istediğim Hiçbir şeyi yapmıyolar. Nankörlük değil bu. Şuan o kadar ihtiyacım var haftalardır söylüyorum ama yapmıyolar. Paradan filan değil keşke o yüzden olsa zoruma gitmez de böyle sevmedikLütfenleri için yapmıyolar ya çok zoruma gidiyo. Intihar eşiğindeyim gerçekten. Insanın ailesi böyle olunca tutunacağı dalı kalmıyo. Napmaliyim bilmiyorum. Küçüklüğümden beri yüzüm gülmedi bu ailede. Her şeyi gördüm. Görmediğim bi kötü yola düşmek kötü alışkanlıklara başlamak kaldı. O konuda da allaha sığınıyorum. Ama Annemi de sevemiyorum artık çünkü itti kendinden. Kardeşime öyle değil mesela. Ben hastalıktan ölüyorum yemek bile yememi istemiyorlar resmen. Çok zor nolur yardım edin bana.
Ailem istediğim hiçbirşeyi yapmıyor, ne yapmalıyım?