pardaon bakarmısın dedim durdu
merhaba nasılsın
merhaba iyim dedi ve gülmsedi
tanışmak istiyorum
ben böyle bişey istemiyorum diynce peki deyip gittim
sizce şansımı bi daha deneyimmi ?
Dışarda bir yerde otururken yanıma gelip tanışmak isteyen olur ama terslerim. Neden diceksin, Çünkü hep yılışık gvşek yanındaki arkadaşının inadına yapar gibi davranmalar vs. nefret ederim böyle tiplerden.
Tanışmak isteyen bir erkek öncelikle yaklaşırken selam verip oturabilir miyim gibisinden kibarca konuşmasını bilcek öyle sırıta sırıta gelmycek ağır olcak reddedilmeye hazırmış gibi yaklaşcak konuşma tarzıyla etkilemesini bilcek ki tanışma fırsatı olsun. Haklı mıyım ? Haklıyım :D
yok ben gayet ciddiyim ama ret edilmekten değilde ya hayatında biri varsa onu bilmiyorum işte parmklarında yüzük falan yok ama bu yeterli değil
peki tanışalım dedikten sonra ret edilme ihtimalide var değilmi ?
karşıma geçip ben seninle tanışmak istiyorum diye doğrudan paldır küldür söylemeli.. o cesaretinden dolayı onu taktir eder ve %100 tanışma fırsatı veririm :))
artik kizlar sert erkeklerden hoslanir kanka yolda gordun cuzdaninin kalinligini goster sonra sacindan tut benim oluceksin kadin de istersen iki tane de cakabilirsin
ilk önce sen dene bakalım ne olacak
tamam deniycm yazarim
Abi bunlar çeşit çeşit ya bence sen gibi yaklaş arkadaş :)
Cevap
3Cevap
bence doğrudan balıklama dalmamalıydın.. bu durumda herkesin tepkisi aynı olur! ama bırakma tabii taktik değiştir şansını tekrar dene!
balıklama derken
aynı şeyi söyledim zaten yine hayır derdi yani..otobüste rezil olma niyetim yok benim :D onu uzun zamandan beri göryorum bazen baktığım oluyodu
canım benim önce sadece gözlem yapacaktın, sonra bu gözlemlere dayalı olarak kızla sıradan bir muhabbet başlatacaktın ama tanışalım mı cinsinden değil.. sanki kendiliğinden gelişmiş gibi.. sonra da doğal olarak kendiliğinden tanışıcaktınız.. bir süre selamlaşmalar ve arkadaş ayağı falan.. muhabbette ilerleyince de açılma.. bu durumda hiç de otobüste rezil falan olmazdın.. bi de baksana kız terslememiş bile seni.. hala umut var demektir :))
sırdan bir muhabbet başlatmak kolyamı yani
herkes aynı değil
Hayır, deneme.O senden hoşlanmıyormuş.Israr edersen sapık olduğunu düşünür.
daha emin olmak istyor belki
İyi dene o zaman.
sen olsan sapık biri olduğnmu düşünürdün gerçekten ?
Koşar adamlarla uzaklaşmaya çalışıyorsam, evet öyle sanardım.
üniversite oratamı burası neden uzaklaşmaya çalışsınki sadece hızlı yürüyo o kadar
İyi git dene o zaman şansını.
bunu dün sordum ve bu güncellemsidir
öle karsıma hemen cıksa konusmam ama tanıdıgımsa mesaj atsın isterım
tanımyosa ne olacak ?
ya ne yapması lazım
umar kız senin gibi değildir . çoğu kızlar senin gibi düşünmüyor direk bana söylesin diyor
seyrettiği filmde bir oyuncu olması gerekir
sinsi sinsi yaklaşmayında diğerleri kafi.
sinsi sinsi yaklaşnmı var
belki sana öyle geliyodur
sinsi sinsi yaklaşmak nasıl olur peki ?
gayette efendice yaklaşmalı bnce
bana efendice yaklaşabilmeyi anlatırmısınız.?
Sürekli orama burama iltifat etmesin.
e heralde yani
Selam desin a*k daha ne
Gercek misin yarragim 😃
@mmagdurumm
Lan has yanlış gitti yorum
cesaretli özgüvenli olmak yeterli
yaklaşmamalı
ne yapmalı
şakamı yapıyosun bu defa evden kovarsın sen :D
dürüst cesurca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?