Kanka ben hiç böyle birşeyle karşılaşmadım yani o yüzden bilmiyorum böyle olacağını sanmıyorum. Tabi konuya girmeye çalışma bakımından da sapık sanılınabilir.
Kanka böyle düşündüğün için hep yalnız kalacaksın. Yanlış düşünüyorsun Kıvanç Tatlıtuğu beğenen kadar beğenmeyende var yani herkesin güzellik yakışıklılık kavramı farklıdır. Angelina Jolie bile aldatılıyor bu dünyada ahajahah
Knk yalnız kalmak sıkıntı değil bu benim görüşüm :) ama genel olarak bu böyledir. Manava gittiğinde güzel parlak, kaliteli domates mi alırsın yoksa ezik büzük olan domatesi mi? Bu işlerde böyle ve bu kötü bir şey değil yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bilemedim ki simdi saat sorsun bir adres falan sorsun gerisi gelir zaten dmejdkekfj
Bence yazın çekirdek ve kolayla gelmemiz süper olmaz mı hdjfkfkgkfkv
Ya ya bayaa süper
Ben dünya güzeli olsa yine gitmem mk, sonu savcılıkta biter. Kafama çanta yerim sapık derler gerek yok
Kanka işid militanı gibi değilsen sapık diyeceklerini sanmam
Sen hangi dünyada yaşıyon kardeşim
Kanka ben hiç böyle birşeyle karşılaşmadım yani o yüzden bilmiyorum böyle olacağını sanmıyorum. Tabi konuya girmeye çalışma bakımından da sapık sanılınabilir.
Kızların çoğu tersler knk çekinir tuhaf olur he kıvanç Tatlıtuğ kıvamında biriysen belki çekinmezler
Kanka böyle düşündüğün için hep yalnız kalacaksın. Yanlış düşünüyorsun Kıvanç Tatlıtuğu beğenen kadar beğenmeyende var yani herkesin güzellik yakışıklılık kavramı farklıdır. Angelina Jolie bile aldatılıyor bu dünyada ahajahah
Knk yalnız kalmak sıkıntı değil bu benim görüşüm :) ama genel olarak bu böyledir. Manava gittiğinde güzel parlak, kaliteli domates mi alırsın yoksa ezik büzük olan domatesi mi? Bu işlerde böyle ve bu kötü bir şey değil yani
Kanka kendini ezik büzük mü görüyorsun yani tip olarak
Yoo kızlar tarafından beğenilen biriyim
Gelmesin gerek yok
Sende sanırım bir erkeğe baya sinirlisin şu an kankam ahdjfkglvşdldlf
😅😅
Bence hiç gelmesin
Sanırım erkekler seni baya incitmiş ahshddhf
Ne karşı ne de hem cinsle muhattap olacak kadar umursamıyorum kimseyi