Bence şimdiki aşkların çoğu samimiyetini kaybetmiş. Yazmayayım merak etsin, fotoğraf koyayım kıskansın, trip atayım alttan alsın cart curt.. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sürekli ilgi bekliyorlar her saniye onunla konuşacaksın bir saniye bile geç cevap veremeyeceksin
yok o kızın fotoğrafını neden beğendin yok kızla neden konuştun ( aynı şeyler erkekler içinde geçerli ) en ufak bir şey tiripler havalar ne bileyim saçma sapan geliyor.
Bir kızla erkek kanka olamaz ama basit bir arkadaşlık kurabilir. Bu bile sorun çıkartıyor artık.
Çocuk oyuncağına döndü bu işler artık ortaokulda başlıyolar sevgili aramaya gerçekten sevmek için değil vakit geçirmek eğlenmek için birbiriyle olanlar var sonra böyle insanlar çıkıyor işte
Gercekten aşk varsa orda kiskançlik vardir hesap sorma hesap verme vardir Sosyal medyaya foto koymadan once sevdigin kisiye sormak vardir. attigin adimi soylemek zorundasindir. Fikrini almalisinki kendini ozel hissetsin. Yani gercek aşk varsa Asiklar üzülmemeli Not (bence)
Tabiki öyle insan sevdiğini kıskanır zaten ama dozunda olsa daha iyi olur be kardeşim. Ha bir de zorla kıskandırmaya çalışanları eleştirdim yanlış anlama :)
Bak kisknadirmak kizlara yakisan bisey oda dozunda olmali bu yazdiklarimin hepsi dozunda olursa guzel olur Ayrica gercekten seven bir erkegi kiskandirmaya kalkilirsa soğuyabilir, mesela ben kiz arkadasimi seviosam ve o beni kiskandirmaya calisiyosa amaci ne kendini kime begendirmeye calsiiyo vb gibi seyler dusunebilirm Ya kisacasi ben dobra insan seviyorum Ona ilgisiz oldugumu dusunuyosa direk gelip soylesin bunu ya da baska ne sorunu varsa iste Lak diye soylesin yanj :)
Kişiden kisiye degisir ama benim sevgilim esim olucak kizinda acik sozlu olmasi lazim Kizicagimi bilse bile basi dik bir sekilde herseyi soylemeli sonra kavga filan ederiz iste ne kadan heycanli :)
En İyi Cevaplar