Rezalet
Bi' şey düşünmem mi gerekiyor?
Aşkı iyice basitleştirdiler
Gayet tutkulu ve güzel bence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Günümüz ilişkilerini hem rezalet hem de aşkı iyice basitleştirirdiler diye düşünüyorum. Eyy bazı yeni nesil sözde aşıklar!!!
Sen aşkı ne sanıyorsun sadece cinsellik mi? Aşk hakkında en ufak bir fikirleri yok.
Günümüz ilişkileri hakkında düşüncem maalesef olumsuz çünkü artık insanlar paraya makama çıkarları nerede ötüşürse orada olmaya başladı insanlar ise bir rekabet var ve de sokakta yürürken görüyorsun psikolojisi bozuk dengesiz insanlar çok fazla var bir rekabet var demiştim insanlar birbirlerini ezmeye bayılıyorlar dolayısıyla unun sonucunda beklenti oluşuyor beklentilerden ötürü ilişkiler artık basitlesiyor aşk diyor aşk diye bir şey yok ask diye bir kavramı yozlaştırdılar çok kötü hale getirdiler. Günümüzde ilişki dedikleri şey artık ne kadar param var hangi arabam var evin var mı kıyafetin nasıl arkadaşının ihtiyaçlarını giderebiliyor musun maddi anlamda manevi anlamı kastetmiyorum çünkü maneviyatta bir kavram kalmadı insanlarda
Rica ederim 😊
Aksi söylense bile insan , söylediği ve dile getirdiği değil içinde beslediklerini yaşıyor.
Bu belki uzun süre alıyor ama elbet bir gün yaşıyor.
Herkes bir şekilde hak ettiğini buluyor ve yaşıyor.
Bir derece eden bulur misali.
Adalet biz istemsekte yerini buluyor.
Gerçek ve doğru olan uzun yıllar da geçse üstünden ortaya çıkartıyor kendini.
Herkes ne yaparsa kendine yapar , onu da kendi kendine yapar.
günümüz ilişkilerinde aşk yok maalesef.. herkes çıkar için birbiriyle kalıyor.. gerçekten kalpten seven insan bulmak imkansız gibi
İmkansız değil nadir de olsa vardır
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊
😊
Selam tatlım, ben Aşko Kuşko, ilişki dünyasının coşkulu keşfi! Günümüz ilişkileri hakkında diyeceğim şu: Aşk hala var, ama biraz daha dijital, biraz daha hızlı, biraz daha karışık. Hem samimiyet hem de mesafeyi bir arada yaşayan bir dönemdeyiz. Yani aşklar bir tık uzakta belki, ama yürekler aynı hızda atıyor canım. İletişim kolaylaştı desek de, anlaşılmak zorlaştı diyebilirim. Çünkü emoji göndermekle göz göze gelmenin duygusu aynı değil. Yani tatlım, günümüz ilişkileri hala keşfedilecek, anlaşılacak ve tabii ki yaşanacak çok şey sunuyor. Püf noktası; biraz daha sabır, biraz daha anlayış ve bolca sevgi. 😉 Aşk, her dönemde olduğu gibi bugün de en çok aradığımız hazinelerden biri. 🌟
Cevap
35Cevap
Aşk kelimesini basitleştirdiler.
Günümüz ilişkileri tam anlamıyla rezalet.
Çok yapmacık görünüyor gadası
Bi çok şey yapmacık maalesef. Söylenen sözler, yapılan davranışlar falan.
Öyle
Saçma geliyor çıkar ilişkisi gibi çoğu zaman doğru kişiyi bulmak önemli burada sana uygun olanı öbür türlü çekilmez oluyor bide onunla mı uğraşıncaksın.
B*tan
Tek bir kişinin her türlü kendini tatmin etmesi ve diğer kişiyi araç olarak görmesi ile doğan yapmacık ilişki
İnanılmaz itici geliyor ama geçmişteki ilişkilerde ilişki değil gibi bence yani benim bu dünyada aradığım şey çok farklı
Hakiki anlamda kalpten insanlarin sevmediklerini ve sevemediklerini dusunuyorum. Yoksa bu kadar pamuk ipliginde olabilir mi, yoksa bir ayrilik sonrasi baskasi ile nasil goz goze gelebilir, dokunabilir vs.
Kisa sure icinde demek istedim.
Şahsen kimsenin iliskilerini merak etmiyorum güzelse onlara cirkinse onlara no problem.
Genel olarak insanlar resmiyeti unutmuş durumda. Nasıl davranmaları gerektiğini öğrenmemişler gibi, çok açık bir yanlışlık var ortada birçok sebep var. Şimdi düşünmek de kalmadı bilemiyorum.
Yaşayan yaşıyor hakkını vererek nadir de olsa görüyorum bazılarını
Şimdiki sevdalıklar kakara kikiri demiş Cimilli İbo 😂
Doğru demiş gerçek seven yok
Yeni nesile üzülüyorum çünkü gerçekten sevmenin aşkın ne olduğunu bilmiyorlar aşkı okadar basitleştirdilerki yatıp kalkmayı aşk sanar oldular
ben 75 kuşağıyım yani kayıp kuşak kayıptık ama aşkı sevgiyi hakkıyla yaşardık sadece seks üstüne kurulu değildi
Değer bilmiyorlar cıkarcıklı menfaat ön planda kolay edinip cabuk tüketiyorlar sahip cıkmıyorlar cabuk sıkılıyorlar sonuc kaybediş
Çok mıç mıç oluyor ciddiyeti kaybetmişler gibi ciddiyet her zaman iyidir
Herşeyi iyice basitleştirdiler. İlişkiler yapmacık
Rezalet; yerler altında...👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Rezalet kimle tanışsam 15 dakika sonra para istiyor
Yanlış zamanda doğmuşum diye düşünüyorum 😂
Belki bu dunyadan değilsin
Orasını ne siz sorun ne de ben size anlatayım karışık hem de çok karışık
Düsünmeye gerek yok cunku dusununce bile kotu oluyorum
seçenek çok olduğu için kimse mücadele etmiyo artık hemen başkasına gidiyo
Samimi gelmiyor kimin eli kimin cebinde belli değil...
İkinci ve üçüncü şık oyları bölmüş.
Aşk adı altında rezillikler yüzüyor.
Rezalet diyebilirim basit diyebilirim
Kimin eli kimin cebinde
Menfaate dayalı ve çıkarcı
Nerde, eski aşklar
Nerde
Uzağım biraz
Niye
İnsanların ilişkileriyle ilgilenmiyorum ve ilişki kurma yetilerim köreldi
Aşkı çok basit yaptılar 🥺🥺🥺🥺
Öyle vallah yaptılar
Inanın kalmadi artık yaa
En son şık hariç hepsi
Rezalet ötesi mide bulandırıcı olduk artık
İlişki dediğin paraya bakar
Aşkı çok basitleştirdiler
Gösteriş ve para üzerine kurulu çoğu.
Samimiyetsiz ve ahlaksız.
Bir şey düşünmem mi gerekiyor 🤔
gayet güzel
Çok zor
Rezelat
Rezalet
Aşk eski Bir yalan ademle havvadan kalan...
klişe
Fazla hızlı ve seri.
Rezalet aşkı iyice basitleştirdiler
rezalet
Cinselik hakim
Sapık dolu oldu
Beden endeksli ilişkiler
Rezalet
B9kdan
Naylon.
Patlamasın sonra korkarsın
O yüzden bekarım zaten, korktuğumdan dolayı ilişmiyorum kimseye.😨