Gizli Üye(36-45)+1 yıldoğuştan gelen, babadan oğula geçen genetik bir özelliktir. evet, maalesef erkek cinsine özgüdür. şeytan tüyü varsa bir erkekte ne derse desin size komik, enteresan ve hatta doğru gelir. normalde hadi ordan diyeceğiniz bir önerme için evet ya hiç böyle düşünmemiştim dersiniz. başkasından duyduğunuzda yüzünüzün buruşmasına sebep olan küfürlere kahkahalarla gülersiniz. söz verirler tutmazlar. gelirim derler, gelmezler. nerdesin diye ararsınız, ne oldu ki derler, hatırlamazlar bile. kızamazsınız. ortamlarda herkes ağzı açık dinler bunları, çekim merkezidirler. hele bir de çeneleri kuvvetliyse ve karizmadan yana da ballılarsa,*çekerler millete gene de el üstünde tutulurlar.bazı arkadaşları, ofislerindeki masalarına eşlerinin değil bu zibidilerin fotoğraflarını koyarlar.* size kur yapmaya karar verdilerse hiç şansınız yoktur. çok eğlenceli bir o kadar da tehlikelidirler. farkındadırlar potansiyellerinin ve çapkındırlar. evcilleşecek cinsten değildirler ama isterlerse onu da çok güzel becerirler. ancak uzun sürmez, bunu bilip öyle bulaşmak gerekir ciddi ilişkilere. uzun vadeli planlar yapmamak gerekir bu insanlarla, bir görünüp bir kaybolurlar. bıktırırlar bazen ama vazgeçilmezdirler.
Alıntı yaptım ama böyle düşünüyorum toparlanmış hali :) kim yazcak 2 saat :D12 Yorumla- +1 yıl
Bu kişidemi bitiyor yoksa hani yetenek gibimi?
Cevap sahibi+1 yılyetenek bence.
En İyi Cevaplar
Doğuştan gelen bir özellik her türlü çekiyorlar güzel ya da yakışıklı olmaya gerek yok davranışları, herşeyleri çekiyor .
Ve bende bu şanslı insanlardan biriyim neyse ki :)38 Yorumla- +1 yıl
hadiii yaa hadii çeksene beni...
- +1 yıl
öyle dedin ama mesela en belirgin özelliğin nedir ?
- +1 yıl
bende şeytan tüylüyüm diyorsun yaaa milleti kendine çeken ne var sende?
- +1 yıl
HUUUUUUUUUUUUU
Ben sanırım anladım, insanlara duymak istediğini söyleyen sahtekar tiplerdir, kadınlar bu yüzden en tipsizini bile çekici buluyorlar çünkü, onlarda olmayan özellikleri onlarda var olduğunu onlara inandırabiliyor.
Yani bu tüy zeki ve kendini bilen kadına pek işlemez11 Yorumla- +1 yıl
evet aynen öyleee kadınlar o kadarda saf değil yaniii
+1 yılÇekirdekten yetişme, kendini çekici olarak hissetirebilen insanlar, şeytan tüylüdür.
Benim bir kız arkadaşım vardı. 1.75 boylarında ve 108 kilo civarıydı.
Ama sevgilileri, motor yarışçıları gibiydi. Hepside yakışıklı, boylu poslu, sempatik insanlardı.16 Yorumla- +1 yıl
ben birinden eğer hoşlanmadıysam veya bir elektrik olmadıysa aramda istediğini yapsın istediği kadar bilgili olsun çene döksün özellikle çeneli olması ağzının laf yapması bir şeyi değiştirmez kesinlikle beraber olamıyorum
- +1 yıl
Ben ağzının laf yapmasından bahsetmiyorum kardeşim. Çoğu kişi ağzının iyi laf yaparsa, şanslı olduğunu söylerler. Bu bir uydurmadır...
- +1 yıl
yanii ağzın laf yapması uydurma
ağzınıın iyi laf yapması şans diyorsun yaniii
- +1 yıl
Şans değildir. Edinilen bir yetenektir, ama eğer karşındaki insana çekici gelmediysen, ağzın ne kadar laf yaparsa yapsın, herhangi bir anlam ifade etmez...
- +1 yıl
onu diyorum bende işte...
- +1 yıl
Düşüncen doğru. Bende diyorum ki, sadece ağzının laf yapması kifayetsiz kalır. Şeytan tüylü bir erkek olabilmek için, önce kendi çekiciliğimizi oluşturmak gerekir...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılşeytan tuyu erkekler gercekten var .mesela benım eskı erkek artkadasım tam boyle ıdı .dıs gorunusune baktıgında adam deyıp koluna takmazsın .bır erkege gote omuızları cok dar,bıleklerı ıncecık ,cırpı bacaklı ve bıra gobeklı boyuda kısa .ama bır konusması var kı ,tavlayamacagı kız yoktu keratanın
122 Yorumla- +1 yıl
O kadar olacağınıda sanmıyor be arkadaşım hoşlanmadığı erkekle ne işı olur kızların olsa bile daha sonrası icın ayrılık kaçınılmaz
Cevap sahibi+1 yılaynen o kadardı valla .adamın ayarlayamadıgı kız yoktu .
- +1 yıl
Bence çok abartıyorsun bahsettiğin adam ın o kadar abartılı olarak kız ayarlıyacağını sanmıyorum bu kızlarda aptal değil ya
Cevap sahibi+1 yılyaa bak yemın ederım adamın agzı cok ıyı ıs yapıyor .bak sana soyle bır ornek daha vereyım ,cok onemlı bır sırkette calısıyor şu an da .unv mezunu olması sart olman bır bolumde lıse terk halıyle gırdı o sırkete .agzı cok pıs laf yapıyor .ıknaedemeyecegı kadın adam yok
- +1 yıl
Ne diyoki bu adam ne yapıyoda böyle oluyor yani bu kadar abartıda olmaz be arkadaşım şunun resmi felan varmı ? Bu arada sen niye ayrıldın bundan
Cevap sahibi+1 yılaldattı .tıpınden hıc ummazdım ama yere bakan yurek yakan bırıymıs meger .
Cevap sahibi+1 yılınana soyledıgım hıc bırı abartı degıl .cevresındekı kızları gordugumde apısıp kalıyorum .ben mesela fazlaca zor bır tıpımdır .benı bıle ılıskıye ıkna etmeyı basarmıstı .ınanılmaz konusuyo hayır dıyecek kızı alnından operım .
- +1 yıl
Ya ne yürek yakıcak arkadaşım bu kadar saf olmayın emin sana hala çekici geliyordur o hani gel dese gelicen
- +1 yıl
Ne diyo mesela bu kadar inanılmaz olan nedir?
Cevap sahibi+1 yıleet cekıcı gelıyor .ondan oncede ılıskılerım vardı kımseye saplanıp kalmadım buna kaldıgım kadar :@
Cevap sahibi+1 yılyaa soylesyıs tarzı baska anladın mı .bır sozu bır erkek der oburude aynı sozu der .ama bu seytan tuylululer kendını farkettırır kız tamamen otarafa yonelır .boyle garıp bırsey sesınde ayrı bır tılsım oluyo bunların hal hareketlerıde oyle .
- +1 yıl
Nasıl bşka ama ya seninde o kadar tipın yok yada çevresindeki kızlar ucuz kızlar bunun neresine saplaniyorsun sen keko birde düşündürüyor kendinı yok böyle bir şey herşey tip değil tamamda şimdi tipte ayrı bir faktör o olmadan olmuyor ekstradan bu eleman ne yapıyor kaç yaşında?
Cevap sahibi+1 yılne alakası var soyledıklerınle .dıger yorumda da belırttım ben fazlaca zor bır tıpim .kolay sevemem asık olamayan bırıyım .bunun bana teklıf ettıgı donemde bır baska cocuk daha vardı .o cocuk 185 boyunda omuzları genıs vucudu yapılı kumral mavı gozlu kıvanc tatlıtugun kopyası .ben bunu degıl kısa boylu dar omuzlu agzı laf yapanı tercıh etmıstım :D arkadaslarım bana sen kafayı yemıs olmalısın demıslerdı :D bılmıyorlardı kı karsımdakı kısının seytan tuylu oldugunu :D o kısı 27 yasında .
Cevap sahibi+1 yılbu arada ben ondan uzundum :D ben 174 cm o 171 canım ıdı :D 185lık tas gıbı cocuk dururken bu pıcı tercıh etmıstım :D
- +1 yıl
Neden böyle bir şey yaptınki çok garip ne diyor ne yapıyorda kabul ettiriyor kendini? Uzun boylu olan hiçmi bir şey yapmadı sana? Ve kısa boylu olan nasıl yaklaştı ve davrandı sana ? Umarım yakınlaşma olmamıştır
Cevap sahibi+1 yılyaa uzun boyluda aynı seyı soyledı ama ben kısayı tercıh ettım :D yaa garıp bır karızması sempatısı oluyor bunların ben anlamadım :D yakısmıyordu bıle yanıma yanı arklarm oyle derdı hıc yakısmıyorsunuz senden kısa ne bu boyle derlerdı ,ama onunla ıkı muhabbet ettıklerınde agızlarının suyu akardı :D degısık bu varlıklar allah korusun bızı seytan tuylulerden :D
- +1 yıl
bence alakası yok ilk intiba çok önemliii muhabbet bunun ilerisini oluşturmaz
yaa benimde canımı sıktın şimdii... hee
Cevap sahibi+1 yılhehehe:D yaa negatıf dusunme sen pozıtıf dusun pozıtıfı al :D evrene pozıtıf elektırıgını ver sen ne olur ne olmaz :D
- +1 yıl
Sen beni bir gör varya öyle tatlıyımki
- +1 yıl
O tüy başlangıç evresinden gelir. Eskiden, kızlarla iletişimi varsa, ilerisini muhakkak getirebilir. Çünkü kendinde doğal bir çekicilik oluşturur. Olay tip ile alakalı değildir...
- +1 yıl
aynen öyle husso kardeş benim içinde geçerli elektrik oluşucak o yoksa hiç bir şey olmaz bende
Olamazsın güzel kardeşim anca öyle doğabilirsin :) Ben şeytan tüylü değilimdir ama çok yakın bi arkadaşım öyledir, şöyle bir onu düşündüm olabilecek gibi mi diye de yok olunmaz :)
Eğer sen de 4 ayak üstüne düşmek istiyorsan (artık hangi konuda 4 ayak üstüne düşmek istiyorsan) böyle bi arkadaş edin :)12 Yorumla- 23 Yorumla
- +1 yıl
yuhhh... öyle değil
- +1 yıl
kazak var adamda :D
evet benim de böyle bir arkadaşım var anlatsam burda hepsini inanmak istemezsin, şı kadarını sööliim. arkadaşımın boyu 160, kilosuysa sıkı dur 100ün üzerinde. peki nedir farkı.. çok fazla kitap okur, her konuda diyecek mantıklı sözleri vardır ve konunun uzmanı gelse karşısına rahat rahat konuşabilir.. görsen hadi be dersin ama ikna edemeyeceği kız çok nadir..
10 Yorumla- 17 Yorumla
- +1 yıl
öylde değil yorum
- +1 yıl
baktım ama o şekilde değil nedeni belli olmayan tipsizde olsa bir çekicilik gibilerinden
- +1 yıl
Şimdi ben ilk önce tipini görsem direk sen tipsizsin derim hiç çekinmem.Ama sohbet etmeye başladığım zaman bana espirili akıllı cevaplar veriyorsa damarıma basıp beni kızdırdığı halde bir hareketiyle beni gülümsetebiliyor sa ve aşşağıda sıraladığım özellikler varsa ben o kişiye sende şeytan tüyü var derim.Hala bu açıklama yeterli gelmediyse sana bir tüy bulmam çok zor.ve sende şeytan tüyü yok kardeşim.Ben eğer yazdığımı açıklama gereği duyuyorsam yazık ki anlayış farkı çok fazla.
- +1 yıl
anladım ben dediğini bunu söyliycksin iştee fazlasına kaçma bir akıllı sen değilsin
- +1 yıl
Ne alakası varya ben bir açıklama istedim örnek olarak aynı aşağıda yazdığın gibi
ağzın iyi laf yaparsa şeytan tüylü olursun...karşındaki kişi kim olursa olsun acayip şekilde aklını başından alabilirsin...buda kabiliyet meselesi herkeste olmaz :D
14 Yorumla- +1 yıl
Herkes aynı şeyi söylüyor arkadaşım çok konuşan hangi erkekten etkilenmiş kızlar istediğin kadarda bilgili ol çok bilmiş bu derler
- +1 yıl
yaa ilk intibada ne kadar ilgi uyandırabilirki sadece konuşmayla olsaydı bu işler ooooo o senden etkilenmediyse istediğin kadar bilgili ol takla at iyi laf yapsın ağzın ne kadar etkileyebilrsin bu kızlarda bu kadar gerizekalı değildir herhalde 15-17 yaş grubundan bahsetmiyoruz
heryerde ilgi çekmeyi başaran kişler.yakışıklılıkla alakası yok bence
11 Yorumla- +1 yıl
nasıl oluyor bu?
+1 yılDoğuştan vücudunun neresinde olduğu belli olmayan tüydür ve böyle bir sevgiliye sahip olmak çelik gibi sinirler gerektirir ...
31 Yorumladoğuştn oln brşeydir o gözlerde ble o şeytan tüyü vrdır br anda etklr br anda aşık eder
13 Yorumla- +1 yıl
benim gözlerde şekildir ama iştee
- +1 yıl
eeee nasıl yapıcaz onu?
En yakın hayvanat bahçesine git ve tavus kuşundan bir tüğ al, onu her daim üstünde taşı. Ama üstünde taşımaya başlamadan önce dört yol ağzında dörderkere besmele çek tüğe, sonrada ceylan derisine sarıp üstünde taşı. Bak bakalım neler oluyor ondan sonra ;)
00 Yorumlaanlatmışsın işte istedikleri şeyleri kolayca elde ederler ve kendilerine çekerler... bu nasıl oluyo sorusuna bak işte onu bende bilmiyorum
17 Yorumla- +1 yıl
yanii bunun manevi bir boyutumu var yoksa kişiliktemi bitiyor? hanii kader gibi
- +1 yıl
biz ne yaptık yaaa
- +1 yıl
bizim suçumuz neydi yaa aslında öyleyim ama değilim gibi...
birde hoşlandığım bayanın yanında çok rahat olamıyorum onun yanında bir farklı hissediyorum kendimi... ama güzel konuşuyoruz iyi anlaşıyoruz - +1 yıl
o cesaret var bende kendime güvende var ama istediğim şeyleri yaşayamıyorum çevrem yok
Anlaşamadığım 1 kişi bile yoktur. Her ortama ayak uydururum. Kızlarla da iyi anlaşırım, erkeklerle de.. Şeytan tüylü olduğumu söylerler ama bilmiyorum :)
10 Yorumlaher şeyi bir nedene sonuca bağlamamak lazım bence ALLAH VERGİSİ BİŞEY belkide yetştirilme tarzıylada alakalı olabilir genelde olurda
10 Yorumlabakışları özellikle ela yada yeşil gözlü ise çoğu kadını kapsama alanına alır ;)
11 Yorumla- +1 yıl
ben çakırım...
bir kızla konuşması yeter :) gerisi çorap söküğü gi,bi gelir
11 Yorumla- +1 yıl
bu kadar basitmi yaaa?
Kimmm,
biz saf erkekleri kadınlarla karıştırdın her halde...11 Yorumla- +1 yıl
orasıda ayrı mesele tabiii...
+1 yılkaşları martı gibi olan simit fırlattığın erkektir panpa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Akıllı konuşan, akıllı espriler yapan, şımarmayan orantılı davranan, biraz da dilbaz olan adamlara denir.
12 Yorumla- +1 yıl
Ona çok bilmış diyordu bizim kızlar
bende seytan tuyu var etkileyici ve ikna edici bir tipim var tuyden olsa gerek (uzun ve beyaz bir tuy) bakan bida bakıyo
10 Yorumlaşeytan tüylü: her yerde seçilen adam
senin dendiğin şaslı adam
abi bu kazanılacak bişey değil sanırsam10 Yorumlabende vardı unıdeyken gene bırakcam cenemın altında guzel duruyo
10 Yorumlao şeytan tüylü değil şanslı oluveriyor şeytan tüylü herkesle anlaşabilen herkesin hemen ısınıp sevdiği anlamda kullanılıyor genelde
11 Yorumla- +1 yıl
Vallahi bende insanlarla çabuk kaynaşırım onlarda beni severler ama pek şanşlı olduğum söylenemez
- Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılabimdir bol miktarda o tüyden sahiptir 2 kızdan hoşlanmıştım ergenken 2sinide affetmedi o gün bugundur flörtlerimi ondan uzak tutarım :D
04 Yorumla- +1 yıl
Ne yapıyor nasıl etkiliyor onları?
- +1 yıl
şarışın renkli gözlü kalıplı biraz fırlama benim tam tersim erotik shop ta çalışıyor daha sayayım mı :D
- +1 yıl
Fırlama derken ne yapıyor nasıl konuşmaları ve hareketleri?
- +1 yıl
candan yakın davranıyor ne bileyım bilsem bende öyle olurdum yaratılıştan gelen birşey sonradan olmak çok zor :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bende şeytan tüyü değil şeytan kılı var...çok kıl oluyorlar asdfghj
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=zyIf80yEGxs
bunu dinle belki anlarsın ben anlayamadım 1 de sen dene:)
00 Yorumla şeytan olunmaz şeytan doğulur :p
11 Yorumla- +1 yıl
tipsizde olsa bir çekim oluyorya onu soruyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılkizlar genelde kılsız erkekleri tercih eder ama soz konusu olan seytan tuyu olunca isler degisiyor
00 Yorumla
+1 yılçekim gücü kuvvetli olan insan asjdhuajsd
14 Yorumla- +1 yıl
peki bunun tiple alakası varmı ?
- +1 yıl
sempatiyle alakası daha fazla.
- +1 yıl
iyide ben sempatik biriyim
- +1 yıl
o zaman sorun yok. bak twitter fenomenlerine asjgdhjasgdhajusd hangisi yakışıklı ?
- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılkızıl derili olur adı da şeytan tüyü dür kesin :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende şeytan tüyü varmış ama bi' olayını göremedim henüz.
İnsanlarla çok çabuk kontak kuruyorum ama ben bişi yapmıyorum ki. Onlar yapıyor. =/04 Yorumla- +1 yıl
bende de oluyor ama o istediklerimle olmuyor işteee.
Cevap sahibi+1 yılFarketmez. Süreki bi' kontak halindeyim. Halimden memnunum. =)
O zaman biraz ağznda laf yapmalı sanırım. Kafayı çalıştırmalısın. Genel kültürün yüksek, anlatacak bir şeylerin olmalı. =)
- +1 yıl
var zaten onların hepsi ama kızlarımızda çok bilmiş ayağı yapıyor bu diye çok belli etmiyorum o yönümü
Cevap sahibi+1 yılKimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin. Sen kendi dik duruşunu sergile, gerisini düşünme.
Olmazsa da olmasın. Hayatın boyunca bukalemun olamazsın.
+1 yılSanırım bende var.
24 Yorumla- +1 yıl
örnek ?
- +1 yıl
:D
çok tüylü, kıllı erkeğe denir :(
20 Yorumla
+1 yılhissettirmesi gereken tek şey para sıçıyorum :D
10 Yorumla
+1 yılbilmiyorum ki ben şakirtim :D gül açıkla :D
16 Yorumla- +1 yıl
oyyş <3 :D
- +1 yıl
duygulandım bebeğim şuan ağlıyorum :D
- +1 yıl
şeytan tüylü kız GÜLÜM= şakacı espirili hayata meydan okumuş hayatta galip gelmiş hayatla uğraşanlara dışardan bakıp gülen derdimi dinleyen ve kadın yaratıldı sözünün yerinin bulduğu kişi gülxx ;)
benim gibi :))
12 Yorumla- +1 yıl
nasiii?
Allah'ın sevgili kulları :)
30 Yorumlabenim profili oku öğren hacım:DD
10 Yorumlatüy dikmiş:)
10 YorumlaBu şeytan tüyü koparılırsa tekrar çıkar mı ?
00 Yorumlazengin olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok tüylüdür sanırım
30 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım