Ailem sevgilimin olmasına şiddetle karşı?

Hatta öyle karşılar ki birini sevemem bile yani. platonik duygular bile besleyemem birine. Ama ne yazikki 1 yıldır süren bir ilişkim var ve cok aşığım onu düşünürken bile mutlu oluyorum neyse biz yaklaşık 20 gün önce yakalandik gerizekalı bir akraba vasıtasıyla. bu akraba bozuntusu benim isimsiz yani benim ismimle cismimle alakasız bir twitter hesabım vardı oraya bir tane fotoğrafımizi koydum nasıl bulduysa gidip babama göstermiş evde kıyamet koptu yani gerçeği söyleyemedim yalan söyledim arkadaşım cart curt vs ama psikolojim bozuldu çünkü çok üstüme geldiler durduk yere Ağlıyorum sevgilimle nerdeyse hiç tartışmadik ama eften puften sebeblerden kavga çıkarır oldum ailem dışarı cikmama izin vermiyor şehir dışında okuyorum babam takip ettiririm diyo işte okuldan eve evden okula gidiceksin gibi kısıtlamalar getirdi ve ben katlanamiyorum ailemle aynı odada oturamiyorum ve soguk davraniyoeum sanki onlarla oturunca duvarlar üstüme üstüme geliyor gibi, sevgilim Eger bir daha yakalanirsak gelir isterim diyo bilmiyorum nasıl Gecicek bunlar:( napcam ben böyle
Ailem sevgilimin olmasına şiddetle karşı?