Altı yaşında bir çocuğu olan erkekle ileriye dönük ilişki yaşamak evlilik beni yorar mı?

Öncelikle bu soruyu sormak inanın benim için zor.Çünkü o kişiyi gerçekten çok seviyorum.Ama bazen sevmek yeterli olmuyor işte.Kısaca konuyu anlatacak olursak ben mütercim tercümanlık bölümü mezunuyum.Yirmibeş yaşındayım.Kimya sektöründen enerji sektörüne büyük bir alanda faaliyet gösteren bir holdingde yönetim kurulu çevirmeni olarak çalışıyorum.Bir yıldır burdayım.Kurul üyelerinden biri ailenin ortanca oğlu 32 yaşında iki yıl önce eşinden boşanmış biriydi.İlk başlarda aramızda bir samimiyet oluştu.Bunu yapılan espriler takip etti.Bu samimiyetin sonunda o kişi bana duygularını açtı.Bende hislerinin karşılıklı olduğunu söyledim.Beş aydır sevgiliyiz.Ve evlenmeyi düşünüyoruz.Yalnız onun altı yaşında bir kızı var.Eski eşi çifte vatandaş İsviçre'de yaşıyormuş şuan.Orada giyim mağazaları varmış.Kızını istemiyormuş yanına annesi.Çocuk burda kalıyor dadısı bakıyor çocuğa.Daha henüz tanışmadım çocukla.Tabi pedagog ile görüştük.Babasının bir arkadaşı gibi tanışın kendinizi sevdirin beraber bişeyler yapın size abla desin ama bu süreç sizi zorlar dedi.Baya detaylı anlattı gerçi.Ama benim korkularım var. Şimdi çocuğun annesi var sonuçta bilemiyorum kaldırabilirmiyim bu yükü.Yerimde olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?Nasıl bir bağ kurardınız çocukla? Pes edermiydiniz?
Altı yaşında bir çocuğu olan erkekle ileriye dönük ilişki yaşamak evlilik beni yorar mı?