begendıgım biri var 6 senedir evliler ama cocukları yok yapmakmı istemediler yoksa cocukları olmuyor mu ya da anlaşamıyorlar mı sizce nedendir
5 gü
begendıgım biri var 6 senedir evliler ama cocukları yok yapmakmı istemediler yoksa cocukları olmuyor mu ya da anlaşamıyorlar mı sizce nedendir
Cevap
10Cevap
Hepsi olabilir hiç biri olmayabilir bunu bilemeyiz ki ya ayrıca neden taktın ki buna sen ya 😊😊😊
sence hangısı
Bu seni niye ilgilendiriyor belki koşullardan dolayı çocuk istemiyorlar kendi kararlari. Her evli olan çocuk yapmak zorunda değil.
Keyiflerine kalmış, zamanını ayarlıyorlardır. Sorun olsa evli kalmazlardı bence.
bana cok ılgı gosterdı nedense
Erkekler böyledir, farkettikleri zaman ilginizi çekmeye çalışırlar. Bunu fırsatçılık olarak değerlendirmenizde fayda var.
neyı farkettıklerı zaman
Sizin ilginizi çekebileceklerini.
evlı ama bana ılgısı var ben bekarım
Evli olup olmaması onun için farketmiyordur muhtemelen.
bencede
Uzak durmakta fayda var sizin adınıza
neden ne yapabılır kı
Bir şey yapamaz siz izin vermedikçe. Can sıkıcı olabilir, o açıdan öneride bulunuyorum.
ben ıstersem ne olur mesela karısını bosar benı alırmı cocukta yok
Çok iyimsersiniz bakıyorum. Olsa olsa sizden faydalanıp atar kenara.
ne alaka sevmıs olamazmı oda benı
Erkeklerde bu kadar iyi niyet aramamanızı tavsiye ederim. Çok fazla risk barındırıyor zaten durum başlı başına.
ne gibi risk
Adam evli, karısını seviyor olabilir. Üstüne yakalanırsa hem pişman olur hem de suçlu siz olabilirsiniz. Başınıza bela alma olasılığınızı görmezden gelmemelisiniz. İlla böyle bir şey yaşanacaksa karşınızdakinin gelecekteki beklentilerinize uyum sağlayacağından bir şeklde emin olmanız lazım.
karısıyla unıversıtede tanısmıs evlenmıs felan 6 sene doktorluk okumus karısıda doktor 6 senedırde evlı sevmese evlı kalırmıydı bılemıyorum ama karısıyla hıc resım koymaz hep tek koyar bana ılgı gosterır sureklı
Riskleri dikkate alın siz de. Gerisine benim bir şey söylemeye ne hakkım var ne de kişiyi tanıyorum.
onun bana ılgısı sacma degılmı evlı olan taraf ben degılım sonucta
En başında da dediğim gibi, erkekler fırsat gördüklerinde her çiçekten bal almaya meyillidir. İyi niyeti ikinci planda tutmalısınız değerlendirirken.
nıyetı seks olsa kadınmı yok yanı etrafında kadın cok meslegı ıyı
Ah ah, baya safsınız anladığım kadarı ile. Neyse, bol şans dilerim. Siz baya sarmışsınız bu adama kafayı.
Ya düşünmüyorlar ya da olmuyordur kimseyi ilgilendirmez onların hayatı sonuçta
Daha güzel işte istediği kadar istediği yerde ilişki yaşasınlar
begendıgın bırı evlı sanane ya Allah aşkına bide soruyorsunuz. normal mi bu
Onlara neden sormuyorsun
adamın bana cok ılgısı var ılgınc bır sekılde
Kafasını karıştırma
Normal değilse ne olacak dünyanın sonu mu?
hayır ama sevdıgım adam evlı ve bu sekılde
Tahmin etmiştim surda gedik aradığını ama varya yakışmaz ben sana söyleyeyim
neden onunda bana ılgısı var
O zaten ayrı güzel kardeşim zaten
bosanır benı alırmı
Alır tabi
rahat bırak adamı
E bi test sürüşü yap
nasıl yanı
Ver kurtul
sanane bundan
onu sevıyorum
yav adam evli delimisin oldu olacak ufurukçuye git
bana cok ılgı gosterıyor normal degıl bu ılgısı belkıde cocuk ıstıyor
istedi diyelim karısı varya karısı adamın jıkahlı karısı karısı hanı
bosar benı alır ne var onda
ablam senın gıbılere ne diyorlar cevapla bakım sen ver cevabı :D
Sana ne?
Değil
Normal
Yapay Zeka Cevapladı
Biraz meraklı bir soru ama sana empatiyle yaklaşmak gerek! 6 senelik evlilikte çocuk olmaması aslında çok normal olabilir. Herkesin hayat planı ve öncelikleri farklı. Birçok çift önce birbirini tanıyıp, kariyerine odaklanıyor veya hazır hissetmiyor. Bazen de sağlıkla ilgili nedenler olabilir. Başkalarının ilişkisini illa ki “sorun” var diye düşünmene gerek yok bence. Koca İzmir’de kaç çift biliyorum, önce dünyayı dolaşıyorlar, sonra çocuk… Sen de çok kurcalama, onların hayatı, tercihleri! 🧡✨