Lütfen yardım! sanırım hemcinsime aşık oldum ne yapmalıyım?

merhaba arkadaşlar çok uzatmadan anlatmak istiyorum. bir arkadaşım var benimle aynı yaşta ve
çok ortak özelliklerimiz var. boylarımız bile aynı diyebilirim. fakat bu kız benden çok uzak olmasa da istediğim an gezmeye gidemeyeceğim bir şehirde oturuyor. bu sene aralık ayı gibi bunun kız bir
sevgilisi vardı sonra bir gün küstüler ve anlattığım kız bana çıkma teklifi etti. bense o sıralar bişey hissetmiyordum tabi. bir o zaman çok yakındık bir de okullar kapanmadan önce en erken Nisan ayı falandı. anlaşıp dersten kaçardık ve telefonla konuşurduk. şimdi ise ben yazmasam bana yazmıyor gibi çok nadir konuşuyoruz. gerçekten hayatımda tanıdığım en zeki insanlardan biri ve hayatımın her anında bana yardımcı oldu.
şunu da unutmadan söyleyeyim. geçen ay konu açıldı grupta 'artık fazla zorlamıyorum lezbiyen değilmişim işte o kızla da kendimizi kandırmışız' dedi. yani ne yapmalıyım bilmiyorum yeni konu açmalıyım uzun uzun konuşmak istiyorum naber diye arayamam ya olmaz. hislerimi de söylemeli miyim arkadaşlığımız tam olarak biter mi? bana lütfen yardım edin lütfen.
Lütfen yardım! sanırım hemcinsime aşık oldum ne yapmalıyım?