Bundan bahsediyorsun normalde ama bütün erkekler diyerek bu adama olan hayranlığını gizliyorsun insanlar gözünde daha arge sahibi araştırmacı olduğunu hissettirmek bilinç altının oyunları bunlar ;)
Her sarışın mavi gözlü olan güzel olmuyor bence esmer olup renkli gözlü olanlar egzotik çekiciliğe sahip oluyor örneğin Adriana lima. Brezilyalı kendisi. Sen beğenmezsin ama :D Ama sende haklısın ruslar bembeyaz tenli, renkli gözlü, sarışınlar. Bacakları pürüzsüz sütun gibi uzun. Öyle yani.
esmer kıllı erkek tapıyonuz siz biz bir türlü sizi sevemedik kumral esmer kadınlar sarışın renkli gözlü olacak kadınlar yani sevmeniz boş rus ukrayna kızları süper
zoruna mı gitti soran kişi ben de esmer sakallıyım yani şu sevdiğin erkke modeli osamnlı bile sarışın kızlarla evlenmiş hep neden düşün bir sarışın olmayan güzel olmaz olamaz
ruh hastası sensin bir zoruna giden nedir sarışın sevmek bizim doğamızda var genimizde var kızım ingiliz erkeği sarışındır onlar bile sarı seviyor biz esmeri nasıl sevelim
anketler oratada sen esmer değilsin kumralsın ne farkeder sarışın renkli göz olmayan kadın mı olur ya ıyyy ben esmer kirli sakallıyım senin benim modelimde sevmen varya boş neden mi sarışın olmayanı kadın sayan doktora gitmeli
En İyi Cevaplar