Eşcinselim ve birini çok seviyorum. ne yapmalıyım?

eşcinselim ve geçen sene sınıfımdaki bir kızı sevmeye başladım. ilk zamanlar hiç bir şey hissetmiyordum.çok normal arkadaştık. yani öyle gördüğümde konuştuğum ama anlaştığım biriydi. sonra whatsapptan konuşmaya başladık her gün. sevgilisi vardı. ayrılıp barışıyorlardı. konuştukça hoşlanmaya başladım. yavaş yavaş belli etmeye uğraştım ve galiba o da anladı. sormuştu biseksüel misin diye. hayır dedim. ben de sordum o da hayır dedi. sonra bir sebepten dolayı aramız açıldı ve bu da sevgilisine beni şikayet etmiş işte beni rahatsız ediyor beni seviyor eşcinsel vs vs demiş iyice bozulduk ve 2 3 ay gibi hiç konuşmadık. sonra dayanamayıp açıldım. şaka mı dedi değil dedim. sanırım aşık olduğumu söylemem çok hoşuna gitti. duygularımı sorguları ilk 1 2 gün. işte aşk mı, hoşlanma demedin direk aşk dedin vs sorular sordu. cevapladım sorularını. sonra bir anda değişti rahtsız etme beni dedi. sonra çıkışa sevgilisiyle gelmişti. resmen bana nispet yaptılar. sonra sesimi kaydetmiş olduğunu ve sevgilisine yolladığını sevgilisi bana dedi ve sesimi dinletti. benimle oyun oynamışlardı yani. bir süre olaylar oldu bitti işte. ben yeni hat almıştım ve numaramı sevdiğim kıza vermiştim. ama silmiştir diye düşünmüştüm. durum öyle değilmiş. yine 3 ay hiç konuşmadık. birbirimizi görmedik. whatsapp gibi bir mesajlaşma uygulamasında beni engelledi 2 gün sebepsizce. hiç iletişime geçmediğim halde. sonra kaldırdı.5 gün sonra ben o uygulamaya girmeyi bıraktım ve 10 sonra tekrar açtım. yine engellemiş ve ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. hiç bir şey yapmadığım halde. kafamı çok karıştırıyor.üstün körü böyle olay
Eşcinselim ve birini çok seviyorum. ne yapmalıyım?