Yakınlaşmaya çalıştım sarhoşken kendimden utandım. Ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle yaşadığın bu tatsız olayı kafana takmamanı tavsiye ediyorum. Duyguların çok yoğun olduğu için sağlıklı düşünemedin ve böyle bir hata yaptın. İnsan sevince doğruyu yanlışı ayırt edemez hale geliyor. Eşcinsel birinden asla karşılık bulamayacağına göre unutmaktan başka çaren yok. Adamın tercihini erkeklerden yana kullanıyor. Ne yaparsan yap seni asla sevmeyecek. Boşuna ümitlenip kendini yıpratmak yerine kendi yoluna bakmalısın. Ayrıca aşk sadece ömrün boyunca bir kişiye yaşayabileceğin bir duygu değil. Elbet bir gün aynı duyguları başka biri içinde hissedebileceksin. Sadece her şeyi zamana bırakmalı ve malum kişiden alakanı tamamen kesmelisin. Eğer yüzünü görmez, sesini duymaz olursan unutman daha kolay olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar.. Karşı tarafın cinsel yönelimi belliyken maalesef sizinle ilişki yaşayamayacağı gerçeği ortada.. Tabi ki sizi de anlıyorum insan kendine söz geçiremiyor bazen.. Fakat daha da üzülmemeniz açısından o kişi ile ya normal arkadaş olarak kalacaksınız ya da tamamen uzak duracaksınız.. Bunu onunla paylaşsanız bile size vereceği tepki muhtemelen değişmeyecektir.. Kendi yöneliminizi sorgulasanız iyi olur bu arada biseksüel olabilirsiniz.. Keyifli geceler..
#smellsmoke00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sizin adınıza üzüldüm..
Daha fazla yoğunlaşmadan duyguların uzaklaş. Bu onun tercihi seni senin istediğin gibi görmeyecek bu durumu kabul edip olmayacağına inanmak.00 Yorumla
+1 yılDurumunuz biraz üzücü olsa da onun cinsel tercihleri yüzünden asla size yaklaşmayacağı gerçeğiyle yüzleşip en kısa sürede bu durumu kendiniz adına daha fazla mahcup olma ya da rezil olmadan unutmanızı tavsiye ediyorum
Eminim o sizi arkadaşı görüyordur ve bu durumu bir defaya mahsus hoş görecektir ama devamı halinde duygularınızı inciteceğinizin farkında olmalı ve onunla görüşmeyi belirli çerçeve oturtmanız sanırım sizin için daha iyi olacaktır..
Ve bir gün hayatınıza gerçekten karşılıklı etkileşim içine gireceğiniz bir beyefendi girecektir00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yapmanız gereken şey tabii ki zamanla unutmaya çalışmak. Çünkü cinsel yönelimi eşcinsel olan bir erkek asla dönüp size bakmaz yani bir şekilde bir birliktelik kursanız bile sonrasında çocuk doğurmadan tutun da aktif cinsel yaşama kadar hep kardeş gibi olursunuz yani hiçbir zaman pek çok durumda karı-koca gibi olduğunuzu hissedemezsiniz. O yüzden yol yakınken vazgeçmeye, unutmaya çalışın bu kişiyi. Zamanla başka birinden de hoşlanabilirsiniz. Yani bu fırsatı kendinize verin ve saplantı haline getirmeyin bu kişiyi yeterki. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
+1 yılCanım Yanlış Anlama Kırılma Ama Vazgeç Derim Ondan Biliyorum Gerçekten Seviyor Aşık Olduysan Vazgeçmek Kolay Değil ama Ondan halt olmaz çünkü eşcinsel Diyorsun Yani herif tövbe estağfurullah Erkekten hoşlanıyor Ya Eşcinseller Tam canımsın neden mi Yüce Allah Karşı Cins Kadınlar çok Güzel varlıklar yaratmış Onları tercih edecek yerde insan kendi cinsiyle olur mu hiç
00 YorumlaUnutmalısın ne yapacaksın başka. Olmayacak duaya amin demeyin boş yere.
10 YorumlaAşkını sevdiğinle yaşaman imkansızsa eğer, yokluğuyla yaşamaya çalışmalısın. Neticede bağrına taş basmakta aşka dahildir..
10 Yorumlaoncelıkle escınsel kısıyle dıyalogunu kesmelısın butun hastalıklar onlarda var cunkı.. saglıklı olan ılıskı kadınla erkek olarak olan ılıskıdır.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzden lütfen toplum içine çıkma hastalık bir insansın
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. evlen onunla rahat edersin... seni hiç rahatsız etmez... biraz zorlayınca ev işi yemek filanda yaptırıraın olur biter...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne var ki bu bunda. Bende biseksüel biriyim. Gayet normal bu
00 Yorumla
+1 yılEşcinsel de olsa bir kadını red ettiyse size hiç o gözle bakmamış onu boşverip yoluna bakmalısın
00 YorumlaBakmaz sana maalesef.
Sorumu da cevaplar mısın? Hiçbir kız tarafından ilgi görmedim? ↗00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnerede antin kuntin adam var onları buluyorsunuz siz de
10 Yorumla
+1 yılEğer hormonsal değilse kadınlığını kullan normale döndür bence. d
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,2b cevap paylaştı. Onu bırak, bana gel..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. istesende olmaz o yönelime eğikse
10 Yorumla
+1 yılUnutacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılArtık normal bir şey bu utanma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur hiç konuşma onunla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kız kıza takılırsınız
10 Yorumla
+1 yılUzaklaşmalısın
12 Yorumla- +1 yıl
Onu o daha iyi bilir bir şey diyemem 😂
+1 yılAseksüele aşık olmadığına dua et
10 Yorumla
+1 yılniye utanıyon doverim seni he
00 Yorumla
+1 yılHıc bısey yapma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTakılın
00 Yorumla Cinsiyet değiştirmelisin
00 YorumlaEyvah ko
00 Yorumla
+1 yılDevam et.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ee karşılık verdimi
00 Yorumla
+1 yılSendemi geysin yoksa
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş..
00 Yorumla
+1 yılUnutup önündeki maçlara bakicaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen de lezbiyen olmayı TERCİH et.
00 YorumlaVazgecmelisin
10 Yorumla
+1 yılKötü bir durum
10 YorumlaSen onu becer
00 YorumlaLezbiyen ol sende
00 YorumlaBence yanlis
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi