+1 yılBu aşkın sonunda o kadar ortak noktanız olur ki sen bile şaşarsın. Bunlardan en önemliside sanırım ikinizi de beceren kişinin ortak olma olasılığı olsa gerek. Düşünsene senden çıkarır ona sokar, ondan çıkarır sana sokar paylaşım bu olsa gerek değil mi? Saçmalamayın ya. İnsanın fıtratına aykırı şeylere buradan yazılan birkaç şey ile ılımlı yaklaşmaya çalışmak seninkisi. Kendinin de inanmadığı bir şeyi başkalarına doğrulatmak seninkisi. Olmaz kızım. OLMAZ. Olursada bir yatakta iki kişi olmaz üç kişi olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
eski sevgilini de olaya sahil edersen. üçünüz güzel bir birliktelik kurabilirsiniz. Eski sevgilin sana, gay çocuğa, gay çocukta eski sevgiline falan. olur yani neden olmasın.
not: şaka bir yana adam gay yani hoşlanacağı hedef kitlede sen yoksun. adam erkeklerden hoşlanıyor.00 Yorumla
+1 yılBende 3 yildir gay birini seviyorum pasif oda senden hoslanmaz ben cok denedim cok sey yasadim arastirdim konustum takip ettim elimden gelen her seyi yaptim deli denilecek kadar seviyorum onu ama gay iste ilgilenmez senin sevkini kirmak istemiyorum sev onu ama karsilik bekleme bende seviyorum ama olmuyor onun ilgi alani erkekler ne kadar aci olsa da oyle o kendi halinden memnun elimizden bir sey gelmez
00 Yorumla
+1 yılRezil bir durumda değilsin, saçmalama. Gay olmak onun seçimi değil bu aklında bulunsun ilk. İlle tavsiye istiyorum, en azından şansımı denicem diyorsan fazla vakit geçirmeye çalış ama hoşlandığını belli edecek tek bir şey dahi yapma. Eğlendir muhabbet et. Gözleriyle temas kur filan.
34 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum gerçekten geyse unutman gerek dünyanın en güzel kızıda olsan senden hoşlanmaz hatta erekte bile olmaz
- +1 yıl
gay olmak onun secimi değil benim secimim mi ben mi sectirdim zorla :D
- +1 yıl
nanos l*n bu nasıl seviyorsun negatif sende sacmalama :D
- +1 yıl
Şey bende gay birine aşığım ve onu bu konuda kız sevemiyormusun sevsen nolcak dedim baya kızdı bide üstüne üstlük onun görebileceği yere tam sevicek birini buldum o da ♀️ sevmiyo dedim anlamışmidir ya çok mu kötü olmuştur ne yapmam gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılGay İse Bişey Olabileceğini Sanmıyorum.
Bu Bir Lanet Gibidir. Geyler Tatlı Yakışıklı Ve Zeki Olurlar.
Bunu Gören Kızlar Aşık Olurlar...
Biseksüel İse Belki Bir Şansın Vardı Ama Gay Olunca İşin Rengi Değişiyor.
En Kötüsüde Budurya Kızlar İçin,
Ama Bence Yani Bana Göre;
Kızların Geylerden Hoşlanmasının Nedeni Geylerin Kızlar İçin Ulaşılmaz Olmasıdır.
Kızlar Aşkta Zorlukları Sever :)12 Yorumla
Soran+1 yılŞey, biseksüel nedir
- +1 yıl
Yarısı Gey Yarısı İse Erkek Olan Tabirdir.
Birnevi Kızlardanda Erkeklerdende Hoşlanan Bireylerdir ;)
çoğu kişi gay olduğu halde birileriyle sevgili oluyo evleniyo
230 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarina söylemiş. Imkanım olsa aldırırım falan, hayatımda hiç 31çekmedim demiş bir kızla birlikte olmak istemem asla demiş. bir de bayan iç çamaşırı giyiyor. Ve bana sürekli ben seni üzerim ilerde derdi
Soran+1 yılAşırı yakışıklı ve tarz
Soran+1 yılHaklısın ya
Soran+1 yılPeki bence anlattigima göre gay mı biseksüel mi?
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılbir dizide görmüştüm adam gaydi kız asık olmuştu ama kız ona erkekliğni hatrlatıyordu faln eşcinsellikten geri dönmuştu evlenmışlerdiğ bile yani demkki olabilyorrmuş
08 Yorumla- +1 yıl
Adı Üstünde Film Dizi ;)
- +1 yıl
bilemıycaaam okadarını :D
Soran+1 yılHiç mi ihtimal yok ya, ma sürekli bakisiyoruz ve konuşurken aşırı heyecanlanıyor benimle
- +1 yıl
bir seksüeldir hem akdın hem erkek begenıyordur bakyorsaa şansın avrdırr
Soran+1 yılInşallah. Teşekkürler
- +1 yıl
reca
Sana bir sey soyleyeyim ben de ayni durumdayim. Seviyorum iste ama ayni zamanda arkadasim. Annem duydugunda cok kizdi bu ne bicim sey dedi hoslanamazsin falan diyor anlamiyor ki. Kendisine sorsan ben asik olmam bana asik olsunlar der. Asik olmadiklari icin bilmiyorlar iste😔
00 Yorumla
+1 yılbence bunu ona söyle eğer birşeyler hissediyorsa birlikte her türlü sorunu aşarsınız ama hissetmiyorsa yapacak birşey yok unutmak zorundasın (bana söylemesi kolay tabi ama verebileceğim tavsiye bu canım) :(
00 YorumlaGay ise imkansız gibi bir şey... Benim gibi biseksüelse birazcık şansın olabilir... Git arkadaşça yanaş, duygularını yokla, duruma göre açıl veya arkadaş ol :)
00 Yorumla
+1 yılGay olduğunu iddia ediyormu?
Bence senden hoşlanma ihtimali var çnkü erkeklerin doğasında kızlardan hoşlanmak yokmu?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Bende bir lezbiyene aşıktım. Vermiyodu ama yinede seviyordum sorun yok yani rahat ol sevmeye engel değil.
10 YorumlaEğer biseksüelse olabilir ama gerçek gaysa mümkün değil ancak arkadaş olursunuz.
20 YorumlaKızım yorumları hep okudum , bence ufak bir yakınlaşmadan sonra buna direk açıl tavrı ne olacak baktın tık yok temelli bağlanmadan uzak dur, inan bana belirsizlik seni dahada üzer
02 Yorumla
Soran+1 yılYakinlas derken? Fiziksel olarak mi yoksa arkadaş olarak mi?
Biseksüelse hoşlanabilir, gayler sadece hemcinslerine ilgi gösterirler.
00 Yorumlaofffffff:D. uzun uğraşlar verdim biri için kız lezim dedi:)""düşündüm tabii,"bende nolmuş yani hayret birşey?"dedim o da "yemezler dedi."e, ye nolacak?"dedim de yemedi:) nabam bea:S... fena oluyor:D
00 Yorumla
+1 yılhahahah hayır hoşlanması imkansız o seçimi yapmış erkekler kızlardan bağını tamamen koparmış oluyor malesef
00 Yorumla
+1 yılBende pasif gayım ^_^
17 Yorumla- +1 yıl
Gay lık östosteronun testesterondan fazla salgılanmasından kaynaklanır.. kızlarda ki gibi salgılanır yani.. Fakat dediğim gibi sonuç olarak testesteron da salgılanır, yani onlan vakit geçirirsen sana aşık olma ihtimali yüksek, yapman gereken tek şey onlan konuş, onunlan vakit geçir ve kendini sevdir.. Vee sonuç, erkek arkadaşın oldu! Ama tabii 1 2 günde olmaz, en az 3 hafta onunlan takılıp onlan eğlen.. kankalık kur..
Soran+1 yılYani birşeyler hisseder sana karşı diyorsun, seni hiç bir kız kiskirtti mi?
- +1 yıl
Evet, peşimde olan çok, benim de hep takıldığım kız arkadaşlarımdan hoşlandığım var, yani gay olmam ondan ya da onlardan hoşlanamayacağım anlamına gelmez.. anlattığın arkadaşın aynen benmiş. ^_^ bir an bende bahsediyosun zannetim, yorumların hepsini okudum ^_^n
Soran+1 yılDediklerini yapicam, umarım ise yarar. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Sonuçları bana mesaj atmayı unutma ha! ;) Mesaj at burdan şimdi, konuşuruz.. Bide xper toplamaya çalışıyorum, en iyi cevap seçer misin lütfenn ^_^
Soran+1 yılEn iyi cevabı seçtim ya k. b teşekkür ederim
- +1 yıl
Şimdi gördüm asıl sen k. b, gel mesajlaşalım ya canm çok sıkıldıı :/ hem belki sana yeni şeyler buluruz? :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa arkideş biz yetmiyormuyuz ya? Biz 20 senedir kız beklyoz millet gidip ters insanlara aşık oluyor anlamadım gitti ya. :/
10 Yorumlagay olmak bence kimsenin seçimi filan değildir, kendine güveniyorsan ölüyü diriltebilirsin bence çalış biraz :))
00 Yorumlahiç mi umut yok :D hiç mi erkeklik hormonu yokki :D?
00 Yorumla
+1 yılNaptın kızzzz:))) valla erkeklerden hoşlana biri asla bayanlara ilgi duymaz herhalde
00 Yorumla
+1 yıl#Nasıl bir dart oynayış şeklidir gide gide gay'a atmışsın
00 YorumlaGay olduğunu belli etmek istemiyorsa sevgili olabilirsiniz de cinsellik olmaz :D
00 YorumlaOda seni gözlüyordur arkadaş olabilirsiniz fakat kız arkadaş :)
00 Yorumlagay mış amm safsın ya hiç mi kafa basmıyo seçimi farklı sen git delikanlı bul
00 Yorumla
+1 yılşimdi şöyle bir düşün o seni beceriyor başka bir erkekde onu beceriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılOff
- +1 yıl
ne ofu sorun sende gaydan başka svecek erkekmi kalmadı
Soran+1 yılElimde olan bişey değil bu. Bende bayilmiyorum
- +1 yıl
bak ne güzel anlaşıyoruz madem bayılmıyorsun sorun yok , içiyle dışıyla erkek olan çok kişi vardır herhalde sana görede vardır degilmi
gay ayağına yatıp bana erkekliğimi hatırlattın deyip seni düzeltmesin :))) ne komik olurdu yaa :D ama iyi numara bak
00 Yorumla
+1 yılPasif aktif diye neden ayrım yapıyorsunuz aktif olsa sana mı bakacak zannediyorsun? Adı üzeinde GAYY. Aktif gay de gaydir pasif gay de gaydir şu ayrımı yapmayın bi ufff.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpasifse hoslanmaz tatlım sende hiçç şansın yokk ama senlede cook iyi arkadaş olurrr
00 Yorumla
+1 yılİmkansız o kendini bir bayan olarak hissediyor erkeklere ilgi duyacaktır en fazla kanka olursunuz.
00 YorumlaSapina kadar erkeler varken gay dan hoslanmak nedir abi?
01 Yorumla- +1 yıl
Onlar daha çekici geliyor demek ki
Valla pasif olmasa şansını dene dicemde adam pasifse sıkıntı. Dünya ahiret bacısı olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnut gitsin adam gibi adam bulacaksın bu gay yarın öbürgün seninle el işi örer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki biseksüeldir, belki dönemlik bişeydir. belki de değildir. söylentilere kulak asma git konuş.
02 Yorumla- +1 yıl
Kardeş Çok Hatalı Yorum Yapıyorsun.
Çocuğu Cinsel Yoldan Zorlayıp Konuşursa, Arkadaşlığını Yitirebilir :)
Cevap sahibi+1 yılcinsel yoldan konuşmayacak normal konuşacak, bir süre sonra anlar zaten. ayrıca arkadaşım dememiş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılonunla ılsıkıye gır cok hosuna gıdecektır canım :P gay + lez = top :)
02 Yorumla
Soran+1 yılLez ne alaka?
Cevap sahibi+1 yılne bıleyım o gay sa sende lez ol evlendırelım sızlerı mutlu mesut yaayın :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlerde seni aldatır aldatmasında sen o ana nasıl dayanırsın onu düşün bence...
10 YorumlaPasif se imkansiz hoşlanmasi zor durum
00 Yorumlao kişide KS den heralde?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Hayal dünyamda heryerde
Bizim okulda
nası başardın bunu :))
00 Yorumla
+1 yılKızlar hep imkansıza aşık olur
00 Yorumlakızlar gay aşkıyla yanıp tutuşur zaten normal
00 Yorumla
+1 yılPasifse hiç şansın yok dayı
00 Yorumlabende gayim bende sert kızlara zafim var
00 YorumlaAşk acısına hoşgeldin :/
00 YorumlaŞansını dene, söyle fark ettir.
00 YorumlaSana bir belden bağlamalı iyi gider
00 Yorumla
+1 yılManyakmısın kardeşim :D
00 YorumlaPasif neki pasif anlamadimki
02 Yorumla
Soran+1 yılYani ilişkide kız konumunda olan kişi
+1 yılAl abi bir snickers ye :p
02 Yorumla- +1 yıl
Çünkü açken olur böyle dün iftardan önce bende bülent ablaya aşıktım iftardan sonra bir baktım geçmiş :D
cınsıyet destırmen lazım kanks
00 Yorumlagay olduğunu nerden biliyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarina söylemiş. Imkanım olsa aldırırım falan, hayatımda hiç 31çekmedim demiş bir kızla birlikte olmak istemem asla demiş. bir de bayan iç çamaşırı giyiyor. Ve bana sürekli ben seni üzerim ilerde derdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılsexsi giyin etkile ona ver bişi hisseder elbet
02 Yorumla
Soran+1 yılBaştan çıkarabilir miyim ki?
Cevap sahibi+1 yıldenemeye değer :D:d
valla sen onu yapmak zorunda kalırsın :DS
00 Yorumlaaşk bu otada konar boka da :D
00 Yorumlaadam kalmadı ellam gay bulduğuna göre
00 YorumlaSıkıntı yok ya evlenir bile :D
00 Yorumla
1 yılKötü olmuş
00 Yorumla
+1 yılBiseks olsa bı şansın olurdu agabee
00 Yorumla
+1 yılYanlış sulardasın benden söylemesi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerak etme cok ıstersen sanada gay ar :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgrupdan gruba koşarsınız artık :D
00 Yorumla
+1 yılbende lezim bacım
11 Yorumla
Soran+1 yılOff
+1 yılbende lezbiyene
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü, umarım çıkar yol bulursun
- +1 yıl
yok be ama seninki bir ise olabilirde insan sevdiğini o halde nasıl hayal edebilir
- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat