Ben nisanlanmak istemiyorum. Surekli zorluyorlar. Sizce bu durumdan nasil kurtulabilirim?

14 aylik bir iliskim var. Erkek arkadasimin ailesi cok baskici kisilerden olusuyor. Bana surekli nisanlayalim sizi diye baski yapiyorlar. Daha okulum var ve ailem izin vermiyor diyorum bu sefer de aileni ikna etmek senin gorevin diyorlar. Bende onlara ailemi karsima almak istemiyorum dedim. Arkadaslar size siradan sacma veya basitmis gibi gelebilir ama cidden cok bunaldim artik. Sinir hastadi ettiler beni. Ustelik bu Nisan olmaz ise ogullarina baska kiz bakacaklarmis ve bu kiz simdiden belliymis. Gelde sinirlenme. Mezuniyetime daha 2 yil var ve sevgilimin henuz isi yok. Evet seviyorum ama ne olursa olsun ailemi karsima almam ben. Cok istiyorsa ayirsin oglunu benden gidip baska kizi istesin. Haksiz miyim ama beni ailem ne zorluklarla okutuyor daha bu yasta yani 20 yasinda neden gidip nisanlanayim ki ne acelem var benim. Birde erkek arkadasim sen hic mucadele etmiyorsun diyor ya bana iyice deli oluyorum
Ben nisanlanmak istemiyorum. Surekli zorluyorlar. Sizce bu durumdan nasil kurtulabilirim?