Eğitim & Kariyer Ben yururken hep benim hakkimda konusuyorlar buna nasil engel olabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İş yaptigim musteriler genelde orta yasli ve yasli is adamlari ben rusum turkce bilmedigimi saniyorlar ama biliyorum ve cok uzuluyorum Güncellemeler+1 yıl Yani yanimda musterimle kol kola yururken Ben yururken hep benim hakkimda konusuyorlar buna nasil engel olabilirim? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Müşteri ile kol kola yürümek biraz saçma değil mi? 0 0 Yorumla
Celo05 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl Nasıl konuşma mesela 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Natasa diyorlar belliki rus irispisi cok guzel ama diyorlar Yorumla Celo05 +1 yıl Seni beğeniyolar işte istiyo lar belli değil mii Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Türk’e Rus de. Otur izle. Allah sabır versin 🍕 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen nerelisin Yorumla Soran +1 yıl Turksen seni de izleyelim kardes Yorumla KalkYerimeYat +1 yıl Kuzey Kafkasya ama doğma büyüme Türkiye 🍕 Yorumla KalkYerimeYat +1 yıl Şov yapmıyorum izlemene gerek yok 🍕 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Otkuda Vy :) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sen rusca biloyermisin? Ben belgorad danim sen nerelisin Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Ya Turok, Sakaryadayim ben. Rusca konusabiliyorum tanisma cumleleri ve Rusyanin tarihine vs cok hakimim Yorumla Soran +1 yıl Bravo ne guzel Ben lise mezunuyum turkiyeye yeni geldim is ariyorum simdiki isimden memnun degilim ne is yapabilirim? Rusca turkce ve ingilizceyle Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Ozele gelir misin dusunelim bakalim Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Youtubede mesela Rusca ogretim videolari cekebilirsin Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Veya Rusyadan buraya gelenlere rehberlik yapabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Müşteri ile kol kola yürümek biraz saçma değil mi?
Nasıl konuşma mesela
Natasa diyorlar belliki rus irispisi cok guzel ama diyorlar
Seni beğeniyolar işte istiyo lar belli değil mii
Türk’e Rus de. Otur izle. Allah sabır versin 🍕
Sen nerelisin
Turksen seni de izleyelim kardes
Kuzey Kafkasya ama doğma büyüme Türkiye 🍕
Şov yapmıyorum izlemene gerek yok 🍕
Otkuda Vy :)
Sen rusca biloyermisin? Ben belgorad danim sen nerelisin
Ya Turok, Sakaryadayim ben. Rusca konusabiliyorum tanisma cumleleri ve Rusyanin tarihine vs cok hakimim
Bravo ne guzel Ben lise mezunuyum turkiyeye yeni geldim is ariyorum simdiki isimden memnun degilim ne is yapabilirim? Rusca turkce ve ingilizceyle
Ozele gelir misin dusunelim bakalim
Youtubede mesela Rusca ogretim videolari cekebilirsin
Veya Rusyadan buraya gelenlere rehberlik yapabilirsin
Yaşlılar maldır