Bu sabah biraz aşk ilişki konularına , insanların neden değiştiğini anlamak için birebir yorumları görmek istedim.
Buyrun neden böyle oluyor cicim aylar neden bitiyor.

Çocukluk Aşkın da olsa Deliler gibi seviyorda olsan evlenince işler hemen değilse bile değişiyor. bir kere karakterler değişiyor. Evlenmeden önce maddiyat dusunmuyorsun herhangi bir sorumluluk yok En önemlisi dır dır yok. Sonra bir dönem sonra Evde yaşanan değişiklik Bebek gibi bir süre daha mutlu etmeyi olmayı karşılıyor. Sonra gelen ağır psikolojik sorunlar hem erkeği hemde kadını ruhsal yönden bunaltıyor. Ilk soru Baba olmaya hazirmiyim. Anne icinde aynısı. Daha sonra yine maddiyat geliyor nedeni acaba ıyi yetiştirilecek mi. Babasin Annesin isteklerine karşılık verebilecekmiyim. Daha sonra yıllar bu sorun olmayan ama içerde biriken olumsuz havadan etkilenen ciftler birbirinden soğumaya daha sonra da Amaaaann demeye başlatıyor. Tabi Adet Örf Büyükler devreye giriyor bu sefer daha büyük olumsuzlar aile içi gerginliklerden Etkilen Eşler bu sefer Senin Annen senin Baban derken hoppp Yaz kızım sebep şiddetli geçimsizlik.
Hiç usenmeden bunları yazdın ya eig bu olmalı :)
Biri sana eig verince teşekkür et sadece teşekkür burası böyle işliyor :)
Bence Problem...
Sahip olmakla alakalı...
İnsanlar evleneceği insana bile sahip olmak istiyor...
onunla bütünleşemiyor..
sahip olunan şeyler bir süre sonra eski değerini kaybeder..
ama beğendiğiniz birşey e ile bütün olunursa o zaman böyle olacağını sanmıyorum.
Zaten sıkıntı burada ilişkinin en başında aşık değiller öyle sanırlar beyin sadece istemeye odaklanmış ve bunu elde edene kadar 40 takla atılır elde ettikten sonra soğumaya monotonlaşmaya başlar.
katılıyorum abi...
Dünya değişiyor. Zaman değişiyor. İnsanlarda buna ayak uyduruyor. Ayrıca sevgi saygı bitiyor. Dilerim ki tanrımdan olum gunum gelene kadar yanımda aşk ile sevgi ile gozlerimimiz birbirine bakacak ellerimiz hiç ayrılmayacak bir eş vermesini 😞
Amin inşallah nasip olur
Amin hepimize...
Vallahi biz sevgiliyken daha nisanlilarin konusmasindan basladik dusunun halimiz kim bilir ilerde nasil olcak :( :D
Saygı biterse herşey biter argo konuşmalar oldu mu uyar bugün böyle bir rahatlık olursa yarın önüne geçemezsin.
Olursa dedim ayrıca bazen dene onu yolda yürürken taşa takıl ne der acaba :)
:) :)
Cevap
0Cevap
Sabır yok ki kimsede artık. Ciddi bir birliktelik yerine, "eğlence" arıyorlar.
:) eğlence bir anlıktır saman alevi gibi yanar söner ama evlilik ilişkileri et tırnak olabilmektir bu yüzden iyi tanımak gerek ve sürede bence denemek gerek acaba gerçekten beni mi düşünüyor yoksa şehvet istekleri ile mi çaba gösteriyor
Sabır işi dua işi ve geriye nasip kalıyor
aslında kısılık meselesi sevyorsna 4o yılda gecse elıne çöp batsa canın yanar var böyle çiftler
Kesinlikle var zaten bu psikolojiyi anlamak için ortak görüşleri almak istedim. Nice yaşlı çiftler var hala tek yumruklar
Aynen yazıdaki gibi oluyo nedenini bende anlamadm
Nedenlerini aşağıdaki yorumlarda açıkladık biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar