Diğer Evliler de evlendikten sonra aşık olur mu? İnanhiçbilmiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru💅🥳🥳 Evliler de evlendikten sonra aşık olur mu? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sugardaddie Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl evet olabilirler, çok doğal bir durum.sugar daddy - sugar baby ilişkileri bunun örneklerinden. 0 8 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Nerenin doğalıymış bu Yorumla sugardaddie 1 yıl hayatın bir gerçeği, olağan akışı içerisinde Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Sizin gibi her haltı normalleatirenler yüzünden cürüdük zatwn Yorumla sugardaddie 1 yıl aynen, hıhı. Yorumla Sempatiik26 1 yıl Sizin nasıl bir mideniz mezhepiniz var bunları normalleştirmek güzel kardeşim... Yorumla sugardaddie 1 yıl herkesin tercihleri farklı, saygı duymak gerekiyor kendimize uymasa bile Yorumla Sempatiik26 1 yıl Hayat senin ama yanlıs yanlisdr Yorumla sugardaddie 1 yıl sana göre yanlış, bana göre değil Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. Sanmam. Millet evlendikten sonra birbirinden soğuyor aşık oldum diyeni hiç duymadım 0 1 Yorumla tortitotilla 1 yıl He ben yanlış anlamışım😂😂 aldatma anlamında demişsin olur olur şrfszlik karaktersizlik parayla değil ya olur tabi Yorumla
Uzunm Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 39% 1 yıl Olur tabii ruh eşi var mutlu çiftler çok bende imrenirdim 0 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Diğer konusunda 500 cevap paylaştı. Etrafına bakarsan örneğin azımsanmayacak kadar çok olduğunu gorursun 0 0 Yorumla
Alp_03 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Tam tersi aşk biter 1 1 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Her ask bi gün biter hatirlar kalir... Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 330 cevap paylaştı. Evliler bir zahmet eşinden başkasına aşık olmasın 1 0 Yorumla
Denaybrs Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Evet olur , doğru veya yanlış olduğu kısmı tartışılır 0 0 Yorumla
Dyrab Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Niye, evlendikten önce olmamış mi 0 11 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Hayirrrr yani şimdi sen evlisin bacıko sonra başka birine aşık olur musun evliyken Yorumla Dyrab 1 yıl Heee anlatamaissin demek sorunu Yorumla Dyrab 1 yıl Olur bal gibide olur Yorumla Dyrab 1 yıl Baciko ne be ikidir diyorsin Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Ben napicam simdi Yorumla Dyrab 1 yıl Sendemi başkasına aşık oldun daha yeni evlisin ama ayıp Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Kocam döver bir de yeni doğum yaptim😭😭 Yorumla Dyrab 1 yıl Aşkını kalbine göm Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Sakaaaaaa Yorumla Dyrab 1 yıl Demesen nasıl anlardim Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Mamxnalxnalsm Yorumla
Mahan34 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Her gün eşine daha da aşık olabilir tabi 0 0 Yorumla
Sarhoşmuolsak080 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 302 cevap paylaştı. Evlendikten sonra evliler aşık okur mu 0 0 Yorumla
Luciannwr Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 976 cevap paylaştı. Karaktersizler olabilir belki 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. olmamalı 1 0 Yorumla
Sempatiik26 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşık mı oldun 0 2 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Evet ve evliyim😭 üstelik yeni doğum yaptım ne yapicam bilmiyorum Yorumla Sempatiik26 1 yıl evlisin cocuğun olmuş gözun aydın ama ne olursa olsun yanlış empati kur kocan olsa hoşuna gidermi Yorumla
Betülulaşcan Takip Et Xper 6 Yaş: 56 , eic 100% 1 yıl Evet olur 1 1 Yorumla Sempatiik26 1 yıl Eyşanlar bı bitmediniz Yorumla
kiraztanesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 544 cevap paylaştı. aşık mı oldun 0 0 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 340 cevap paylaştı. Kime? 0 0 Yorumla
kasjdaskjdjsa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. Bilemedim be 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Olanlar var 0 0 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. Yok ya sanmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neden olmuyomuş 0 2 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Ama evli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur ya Yorumla
JohnCoffeyy Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Başkasına evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
evet olabilirler, çok doğal bir durum.
sugar daddy - sugar baby ilişkileri bunun örneklerinden.
Nerenin doğalıymış bu
hayatın bir gerçeği, olağan akışı içerisinde
Sizin gibi her haltı normalleatirenler yüzünden cürüdük zatwn
aynen, hıhı.
Sizin nasıl bir mideniz mezhepiniz var bunları normalleştirmek güzel kardeşim...
herkesin tercihleri farklı, saygı duymak gerekiyor kendimize uymasa bile
Hayat senin ama yanlıs yanlisdr
sana göre yanlış, bana göre değil
Sanmam. Millet evlendikten sonra birbirinden soğuyor aşık oldum diyeni hiç duymadım
He ben yanlış anlamışım😂😂 aldatma anlamında demişsin olur olur şrfszlik karaktersizlik parayla değil ya olur tabi
Olur tabii ruh eşi var mutlu çiftler çok bende imrenirdim
Etrafına bakarsan örneğin azımsanmayacak kadar çok olduğunu gorursun
Tam tersi aşk biter
Her ask bi gün biter hatirlar kalir...
Evliler bir zahmet eşinden başkasına aşık olmasın
Evet olur , doğru veya yanlış olduğu kısmı tartışılır
Niye, evlendikten önce olmamış mi
Hayirrrr yani şimdi sen evlisin bacıko sonra başka birine aşık olur musun evliyken
Heee anlatamaissin demek sorunu
Olur bal gibide olur
Baciko ne be ikidir diyorsin
Ben napicam simdi
Sendemi başkasına aşık oldun daha yeni evlisin ama ayıp
Kocam döver bir de yeni doğum yaptim😭😭
Aşkını kalbine göm
Sakaaaaaa
Demesen nasıl anlardim
Mamxnalxnalsm
Her gün eşine daha da aşık olabilir tabi
Evlendikten sonra evliler aşık okur mu
Karaktersizler olabilir belki
oluyorlar ki boşanoyorlar
olmamalı
Aşık mı oldun
Evet ve evliyim😭 üstelik yeni doğum yaptım ne yapicam bilmiyorum
evlisin cocuğun olmuş gözun aydın ama ne olursa olsun yanlış empati kur kocan olsa hoşuna gidermi
Evet olur
Eyşanlar bı bitmediniz
Olabilirler
aşık mı oldun
Kime?
Bilemedim be
Olanlar var
olan oluyo
Yok ya sanmam
Olmaz
Neden olmuyomuş
Ama evli