AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
Kesinlikle normal değil. Kendileri elin adamları eşlerine bakmasın diye her şeye karışıyorlar sonra vay efendim önüne geleni süz. Valla gözünü oyarlar kamil 🔪
Kendi karısına/sevgilisine de başkalarının bakmasını normal karşılayacak ise o da baksın. Biraz empati zor şey değil. Ha normal karşılayan varsa da erkeğim lakin adam değilim desin.
Tabiki normal bir durum değil
Bu sorunun kadın versiyonu da sorulmalı
Son zamanlarda bazi kadınlarda aynı olayı normalleştirmeye çalışıyorlar
bence sıkıntı kızlarda, sevgili olunca ya da evlenince kıskançlıları artıyor.. ayrıca bunun kızı erkeği yok :) herkes kızlara bakıyor. şahsen benim eşim benden çok kesiyor kızları ;) abartmayın lütfen
seven insanın gözü sevdiceğinden başkasını görmez ne demek normal ve zararsız bir durum hoş karşılanmalı arkadaşlar mezhebimiz de iyice geniş oldu lütfen kendimize gelelim...
Çok iyu bilirumki, boşuna bakmamıştur, baktıran olmiştur, ha bu göjlerini öpeyrum adamun dibusun dicen sırtuni okşeyecen, yoksa karışma yoktur.
C. Zararu yoksa normal değulsun, zararu varsa normalsun. Olay hanımundur da...
İnsan gözü kapalı gezemez ama ağzının suyu akarak, aklından fesatlık geçirerek de bakmamalı. Birazcık empati.
Çok saçma buldum soruyu. Evlilik demek aile olmak demek, bir ailede erkek ya da kadın tarafının gözünün dışarıda olması bariz ayıp.
ya arkadaş bunu her zaman diyorum bir erkek angelina joulie gibi bir sevgiliside olsa gözü dışarda olur genede bunu bir öğrenin ya önemli olan sen onu sınırların içinde tut yeter
bikac kere bakması hoş karşılanmalı ama sürekli bakıyosa sıkıntı yani o hiç hoş değil sonuçta ben kız arkadaşımın hiç bir erkeğe bakmamasını isterim bakarsa hiç hoşuma gitmez yani
Ben bu konuyu çevremde de cok gordum anlamis degilim evde karin duruken baska kadina neden gidilir ayni seyler evdekindede ha soyle bir durum var karisi memnun etmiyorsa baskasina gider.
Normal değil, bugün normal karşılanırsa eğer, yarın olacaklar konusunda yaşanan herşeye sende suç ortağısın demektir. Hiç bir fark yok.
Evde 7 tane kedim var ama hâlâ dışarda başka kedileri de okşuyorum. Yani demek istediğim şu: Çok normal bir şey, tepki vermeye gerek yok. :)
Erkeklerin açlığı bu başka bir şey değil toplum ve mahalle baskısı bu konuda yadsınmayacak derecede rol taşıyor
Normal ve zararsız dien kızlar bana kalırsa yanlışlıkla eli değdi yoksa sevdiceklerinin gozunu çıkarır durum bu ya :)
igreniyorum öylelerini gördükçe evlilikten soğuyorum madem başkasına bakacaksın neden evleniyorsun ne anlamı var evliliğin
bakmak derken nasıl bir bakmak yani? böyle yiyecekmiş gibi vs bakmasını tabi ki hoş karşılamam ama yoldan geçerken filan bir anlığına normal sıradan bir bakış olursa fazla sorun etmem
B dedim. Ama kadınlar da biraz kendilerine çeki düzen vermeliler. Sen ojelerinin yarısı silinmiş, saçı düzensiz vs halde olunca onun da yanından geçen gayet bakımlı bir kıza bakması normal.
Bunlar kişilerin bu durumları görüp tavır koymamasindan dolayi surekli artiyor; tabiki anormal, dogru olmayan bir durum...
Seviyosam en fazla 2 kere uyarrim. Baktim olmuyor evliysem bosanirim hicbisey talep etmeden yeterki kurtulayim. Sevgiliysemde ayrilirim. Okadar uzun boylu degil.
Burnundan fitil fitil getireceksin. Kızlar erkeklerimizi yetiştirmemiz lazım. Benimki artık gözünün ucuyla bakamiyor
Bence bakmamalı bir insan biriyle evliyse ya da beraberse tam severek beraber olmalı ve insanın gözü sevdiği insandan başkasını görmez ne kadar güzel olursa olsun iğrenebilir bile eğer öyle değilse tam kalbinden sevmemiştir bence
evli ve ilişkisi varsa doyumsuzdur o doyamaz yani
öyle bir devirdeyiz ki kadınlar bile kendinden güzel çekici kadın gördüğü zaman içine düşecek gibi bakıyor !
Önemli olan erkek bulmak değil adam bulabilmek. Adam olan bakmaz. Bakmamalı bence bu çok küçük düşürücü bişey hem kendini hemde eşini
sadece erkeklermi bakiyor? simdiki kizlar erkeklerden daha cok hovarda, kizlar yakisikli ve zengin erkegi görunce sekilden sekile giriyorlar,,
Ben buna şımdı olumlu baksam.. yarın bir gün ALLAH GÖSTERMESIN başıma gelse.. dıye düşünürüm.. olumlu karşılamam..
çok yanlış ve itici bir davranış sadece eşini kaybetmez çevredekilerinde gözünden de düşer aynızmanda. hem bu soruyu bide kadınlar için sorun hadi...
Tabiki bakabilir, sonucta annesi de bir kadın. Hem ablaları vardır belki bakabilir...
ama karılara bakamaz onun gözünü oyar, kafasını koparır pişirir pişirir önüne servis ederim.
Erkek kendine bakacak sporunu yapacak fitligini koruyacak, sen evlendim diye salacaksın göbegi bakımsızlık diz boyu giyim desen sıradanlasmıs özen sıfır. Sonra kocam baska kızlara bakiyor. Bakar tabi.
Doğru abi tatildeyim. Manavgat ta gö... yere yakın şişman biçimsiz tek türkler var. Kadın bakacak kendine erkeğin ayar çekmesini beklemeden. Erkekte başkasına bakmayacak saygısızlık etmeyecek
genelde tam tersi oluyor @görüşsahibi ve biz bu kadar laf yapmiyoruz aldatmak icin kullanmiyoruz bunu.. fark bu galiba.
ya anlamadıgım erkek senin yanında bakıyosa sende bakıcaksın karşılıklı bir daha yapar mı gör
Ya insanlık hali FIAT araban warsa BMW geçerse yandan tabi gozun olur olmaz takılır (benzetme biraz saçma ama neyse)
Yanındaki kişiye saygısızlık olarak değerlendiriyorum.
Sevgisinin ve karakterinin küçüklüğünü gösterir normale oy verenler hangi kafayı yaşıyor merak ediyorum.
bakmadan bakmaya fark var, ki sevgilimin şu kıza bak diyerek bana gösterdiği sonra da baktığım için trip yediğim oldu. anlam verememekteyim hala!
Benim yanımda başka kızlara bakan erkeği napim. Ben olsam ayrılır gözü benden başkasını görmeyeni bulurum :)
Nefistir mutlaka bakar erkek olan. Ama en azindan esinin yaninda bir kere bakti hadi gozu kaydi, ikinciyi yapmamasi lazim.
Neden kadin evliyken baskasina bakti ya da esiniz erkek/kadin bakarsa naparsiniz degilde erkek bakarsa naparsaniz diye soru sordunuz anlam veremedim. durumu normallestirmeye calisiyorsunuz bu adamin serefsizligi vende eksiklik var nedemek?
sen fazla hollywood dizileri seyrettin heralde kuzum shameless mı izliyorsun gossip girl mi
niye o zaman evlendi ki eşinin veya sevgilisinin bütün umutlarını kırar bence hoşlanıyorsa boşanmalı veya ayrılmalı
sürtük pisliğin teki değeri bile kalmaz gözümde direk ayrılırım
sevdiğim dışında başka kimse ye bakmam bakan da adam değildir...
Birisine aitken baskalarına bakmasın bir zahmet. Midesizligin luzumu yok. 😣
Kesişmediği sürece bir sorun yok, göz bu yani, bakar.
ne demişler güzele bakmak sevaptır :) karda yuru ızını bellı etme sıkıntı kalmaz ;)
evliyse onun için bakabilecegi kadın sayısı sınırlıdır karısına kızına ve annesinden başka kadına bakmamalı sagılı davranmalı..
surekli olan bir durum ise sıkıntı buyuktur onun disinda abarttilip iliskiyi zedelemek yersiz
İnsanın gözü, aşık olduğu kişiden başkasını görmemeli.
Kesinlikle hoş karşılamam.
Yanındakinde aklın yoksa, aklın disardaysa dışarda kal o zaman ilişkiye başlama zahmetine girme. :/
Hadi o 154 erkeği anladım da.. 49 KADIN NE DEMEK ! Adam belki özgürlüğünü ilan ediyor da, kadın buna nasıl razı oluyor ya?
Aynı olaya bir de tersten bakalım
Kadın kocasının yanın da başka bir erkeğe baksa bu normal mi? Neresinden bakarsanız bakın iki durum da yanlıştır.
Göz zevki diye bişey var. Bakmaya kimse engel olamaz ne yazık ki. .
Yagsiz kazigin tadina bakmasi gereken erkek modeli. İtina ile tattirilir
Yari olanin gozu yerde olur
Tüm yol boyunca yere mi bakıcaklar 😄
Evet yere bakicak adam gibi adam oyle kapat
@CCerenimoo seninki felfecir baksin yahu.. yazik adama:)))
Helal olsunn
Bakmak var bakmak var ona göre değerlendirmek lazım.
Gerekirse bakacaklar biz kadınlar sevdiğimiz zaman yeri geliyo diğer erkeklerle göz teması bile kurmuyoruz...
Normal bir durum ama zararlı ve hoş karşılanmamalı :)
Hoş birşey değil erkekte olsa kadında olsa affetmeyeceksin kabullenmeyeceksin
nefsine hakım olamıyorsa en azından az buçuk kontrol edıp yalnızken yapmalı. tasvıp edılen bır durum olmadığının farkındayım ama kadınlara cok iş düşüyor
normaldir göz bu kayar yanımdaki bayanında kayabilir bunları dert edinmeye başlarsa çiftler gizli saklı yapma hazzı duymaya başlar çiftler buda ihanetin bir önceki aşamasını hazırlar
gozlede olsa baska seylede olsa aldatma can yakar.. dikkat ederim kendime.. bayanlarla aynı ortamda yalnız kalmamaya ozen gosterırım... aksi durumda sevdiğim kadının yuzune bakamam ben...
Saçmalık. Aklı başka yere kayıyorsa seninle değildir o.