AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
Ne diye evlenmiş o zaman. Bunu onaylayan var bir de.
Yanındakine büyük terbiyesizliktir. Asla böyle bir şeyi kabullenmem.
o değil de kız arkadaşının etraftan geçen kızlara bakmasına ne diyorsunuz?
Adam belliki senin vücudundaki belli şeylerden tatmin olmamış, mesela benim kız arkadaşımın göğüsleri küçük. Ne zaman iri göğüslü bir bayan görsem aklım gidiyo :D
Normal karşılayan sonuna kadar şeref sizdir. Açık ve net. Göz zinası'da bir tür aldatmadır.
kesinlikle normal değil eşinde aradığını bulamamış gibi başkalarına bakması abess
Başka kadınlara bakmasını ibnelik olarak algılarım, hoş karşılamam ağzına bile sıçarım.
O bakarsa bende bakarım. Bunu kaldirabilicekse ben okeyim.
Ilerde swinger takilirsiniz artık
Gözleri itina ile oyulmalı.
senle ayni yorumu yazmisiz :) yapilmasi gereken de bu zaten degil mi
bakma var bakma var sıradan bakarsa sorun yokki herkes bakar birde alıcı gözle bakmak var işte o zararlıdır.
Tabikide bakmamali igrenc ya bide evli erkekler daha igrenc, dun buna sahit oldum ben zaten evli adam colugu cocugu var durmadan bana bakiyordu bide boyle azgin azgin bakiyor, gercekten duzgun insan yok mu ya
ozaman bizde baska erkeklere bakalim hoslarina giderse onlar kizlara biz erkeklere kim kime dum duma :))
ahlaki değeri oturmamaış ve tatminsiz olan evliler maalesef aldatma yoluna gidiyorlar sorunu çözmek yerine
Oğlum yapma ayıptır, kızım bakma günahdır diye diye
içimizde tuttuk sonuc olarak karşımızda= abazalar ve kezbaniyeler
“ ‘Zina etmeyeceksin’ dendiğini duydunuz. 28 Ama ben size diyorum ki, bir kadına şehvetle bakan her adam, yüreğinde o kadınla zina etmiş olur. {Matta:5:27-28}
tüyleri koyu ve çok olan erkekler hormanel olarak surekli bakarlarmis. bisey hissetmek degil hormanel olarak oluşurmuş bu durum ya da onun gibi biseylerdi. Hülya Avşar'ın programin da Aşkım kapışmaktan dinlemistim.
Ya bakmaktan kastı, öyle gözlerini alamamaksa tabikide B ama, sadece gözü kayar, biliyoruz artık kızlar bir tek cinsel olganlarını saklayarak gezer oldu, biz erkeklerde gözümüz kayıyo bakıyoruz bir iki saniye, bu dediğimsede zaten A şıkkı
baktığı kızın yannda sevgilisi yoksa ve seksi bir kızsa hoş karşılanabilir nce
Soru sadece bakmaksa abartmadıkca bunda bir sakınca yok diye düşünüyorum
Normal ve zararsız bir durum değil, hoş karşılanmamalı
Kesinlikle bakmamalı. Çünkü resmen adiliktir. Yanındaki kıza saygısızlıktır, küçük düşürmektir.
Kıskanç biri değilimdir ne yapıyorsa yapsın banane bana karışmasında :D
Ya nekadar salak bir toplumuz yemin ederim bakmakta ne var ne amacla baktigin onemli olan, oldu ozaman herkes kara carsafa geri donsun yil 2015 tartisilan konulara bak...
Bence bakmamalı zaten bakıyorsa ondan ne koca nede baba maymun istahlı olur sadece
Bakması gayet normal. Sonuçta erkek ve adamın çükü var. evlenince kestirilmiyor o meret.
Bakmanınd da şekli var aslinda baktığı kişi hakkinda ne düşündüğü önemli
bence bakmamalı. şahsen öyle bir durumda olsam çatlarım kıskançlıktan
A şıkkını işaretleyen insanlarda ki genişlik Konya Ovasında yok.
ACİLEN KAFASINA sıkılması gereklidir yoksa çevreye büyük ZARARLAR verir..
Asla bakmamalı, adam olana sevdiğinden başkası yasak. Gerçekten bakanlardan nefret ediyorum, iğrençler.
Güzel bır kız gorunce ben bıle bakıyorum, önemli olan nasıl baktıgı. Yanı bakıp kafanı çevirirsin o ayrı. Ama asırısı normal degıl
Cümlenin başında ilişkisi olan erkek diyosak yanlış olurç,. Çünkü eşine sevgilisine sadık olmayan Erkek! erkek değildir.
tabiikide hoş değil o zaman yanındakine iyi baksaymış
Bakmamalı (B) dedim ben de.
Günün sözü: Eskiden nereye baksam sen vardın şimdi Suriyeli.
gözü kaymak başka bakmak başka. bakmak hoş karşılanmamalı.
sevdiğimden başkasını gözüm görür mü? hayır... eğer o bakarsa kafasına iğne yaparımmm..
Erkekler bakar istemese de bakar is kadında bitiyor
Sevdiği kisiyi birak kendisine saygısı yoktur o adımın. Rabbim oyle insanlardan esirgesin bizi
Öyle saçma şey olur mu ya bakmaması lazım tabikide.
vay piçler vay. toplum durumunu kontrol ediyorsunuz ha. sizin yolunuzu mikeyim
ya o hoş karsılanmalı diyenler karakterlerinde sorun mu var...
ilişkide olan kadının başka erkege bakmasıyla aynı olarak görüyorum
kendi karısına başka erkeklerin bakmasını sorun ediyorsa kendi de bakmamalı bence
Kadınların hepsi b seçeneğini işaretlemiş biz erkeklere bak bir de :))
Hoş bir davranış değil. . Tabii ki b şıkkı.
Ama öyle kadınlar varki erkeğin yanındaki kadın bile gözlerini alamıyor.
Normal ve zararsız bir durum değil, hoş karşılanmamalı.
Bir kişiye sadık ve sadakat gösteremeyen kişide kişilik sorunu vardır.
Arkadaşım bu olay evliye bekara dula bakmaz karşılıklı hissetme isteme olayıdır arz talep meseli anladın mı?
neden erkek bakıyor diyorsunuzda kadın bakıtıyor demiyorsunuz karpuz popolu okadar çok ki bakmamak mümkün deyil
Sevgilimle yururken etraftaki erkeklere bakmasi benim ne kdr sinirime gitsede ayni sey onun icinde gecerli.
güzel konustun bak şimdi :)
Dimi canım snn icin gecerli
Hoş karsilanmali diyen 142 kız nasıl bir beyin taşıyor çok merak ettim
Bence normal bir durum olarak karşılayın kızlar.
Çünkü; genel anlamda CİNSEL bir istek olduğu için DEĞİL O an göz kayması olarak ya da dikkat çekici olduğundan bakılıyor.
Ya b şıkkı tamamda. Şimdi oyle kadinlar var ki götunu basini aciyor insan ister istemez tahrik oluyor kadinlarada bu konuda iş dusuyor. Sonra vay efrndim taciz ediyor beni açma gotunu o zaman :)
Bakmak var bakmak var... Hoş ben iki durumda da hoş karşılayamam.
bakan erkeklere ıskence yapılmalı evlısın sen ne dıye bakıyon
Gerçekten sevıyorsa, senden başka kımseyı gormez, baksa bıle...
Ben bunu değerlendirmiyorum bile. Bırakırım onu orda olmayan değeriyle başbaşa kalsın.
Bir mecnunun bir tek leylası olur.. Başka leylaları gözü görmez.
Normal ve zararsız bir durum değil, hoş karşılanmamalı
Senin yanında bakmaz, yanlızken herşeyi yapar. ya da yolda yururken at gözlüğü takmak lazım. En güzelide bu.
Orospluk yapıyorlar resmen yakında yaşlı karılara da giderler :D