AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
251Cevap
Bana zıt olan biriyle asla olamam. hayata benim penceremden bakabilmeli. aynı dili konuşamadığım insanla muhabbet bile etmem
Kendime benzeyen biri çünkü eğlenmeyi gülmeyi seven biriyim yanımda sessiz sakin kapalı kutu gibi biri olunca bende kendim gibi olamıyorum ve sıkılıyorum otomatik olarak.
Sıradan değildi. Sevgisi farklı sahiplenişi çok güzeldi. Biraz benziyorduk. Onu cazip kılan daha önce tanıdığım kimseye benzemiyordu.
her zaman zıt kutuplar ilgisini ceker insanin
aynı kişi asla dikkat çekmeyecegi gibi. uzun sürelide olmaz ilişkiler
Bana zıt biri ilgimi daha çok çeker. Çünkü bana benzeyen insanın ne yapacağını herhangi bir olayda anlayabilirim ve bu hiç eğlenceli olmaz. Bana zıt olan insanın nerde ne yapacağını bilemem. Buda her an beni bir sürpriz bekliyor demektir.
A deim çünki... sııkılırım ben ya one öyle bnim gibi biraz kavga olsunki ilişkinin değeri anlaşılsın :D
kesinlikle B. kafa yapısı düşünce yapısı beğenisi benimkiyle aynı olduğunda tam bir uyum oluyo. zıtlıklar bazen diğerine uymayı gerektriyo, oda inat yaptırıyo sorun çıkıyo :)
Tıpatıp olmak eğlenceli olmaz, arada tartışmak fikirleri çarpıştırmak güzel oluyor. Saygı çerçevesinde tabi ;)
Kendime benzesinki Bir elmanın yarısı tamamlansın
Zıt olursa bir anlık o elma birlşir ve ayrılır bölünür yok olur :)
C şıkkı hepsi 😀Yani bazı konularda zıt bazı konularda benzer. Tam zıt zaten olmaz fakat tamamen benzer de sıkar.
En basitinden benim ağladığım bir olaya gülen kişiyle değil birlikte olmak aynı ortamda dahi bulunmak istemem.
tam 8 yıl kendime zıt biri ile uğraştım elde var sıfır... en başta güzeldi son 3 sene burnumdan getirdi...
Tabiki de kendime benzeyen bitini isterim. Çünkü onu değiştiremeyeceğimi bilirim. Bana değişmeyen biri lazım.
aslında o benden farklıydı. ama o kadar uzun zaman geçti ki, ben ve o yok olduk, bir yuvada eridik, çoğaldık, biz olduk.
Benim gibi olmalı ama 2 kat fazla olmalı. Zıtlıklarda olabilir ama ağırlık olarak bana benzeyip bana hitap etmeyi bilmeli.
Karşı kutupların olması yanı karsı cınslerın olması elbette her ınsanın hatası vardır yanlısı avrdır bu yanlısların ve hataların konusarak en aza ındrırılmesı demektır :)
bazı kırmızı çizgiler vardır ki aynı düşünülmelidir diye düşünüyorum. yoksa huzur kaçar sık sık.
belki de bu yuzden bir gider pir gider o huzur.
bana biraz zıt olmalı ve beni şaşırtmalı ama hayata bakışımız sosyal konulara bakışımız ve bazı ilgi alanlarımız aynı olmalı ki beraber vakit geçirmekten keyif alalım
Kendime benzeyen birinin bile illa ki çokça zıt yönü olacaktır bu nedenle benzeyeni tercih ederim, benzemeyenler heyecan katar fazlasıyla.
Bazen zıt ama çoğunlukla aynı. Ben sinirliysem o sakin ben otoritersem o 2. planda olmalı , benim gibi rahat olmalı
Tamamen aynı olunmamalı ama bana göre benzer bakış açılarına sahip olmak bir ilişkiyi uzun süreli kılar.
benzediğinde de çok yürümüyor ki, tartışıyorsun sen adım atmadıkça adım atmıyor deli ediyor pislik :)
cümlemi tamamlayabilen sözümü kesecek kadar heyecanlı ve söyleyecek cümlesi olan, saatlerce konuştuğumuz halde beş dakka geçmiş gibi hissettiren cümlemi tamamlamadan anlayan en ince esprime daha ince karşılık veren...
Kendime benzeyen ilgimi çeker ortak şeylerden zevk almak sohbet ortamanın yaratılması ya da sıkılmamak demek :)
Çünkü zıt kişiyle konuşacak daha çok şey bulurum ve uzatirim 😜
Bence zıt olmasi ilk başta iyi görünebilir ama daha ilerleyen zamanda yipratiyo r çünkü kişiler farklı şeyler istiyor
Kendi tekrarımı karşımda görmek hoşuma gitmez. Ama zıtlık aşırı da olmamalı. Yani kavga edecek derecede anlaşamamazlıkta istemezdim.
Zıt kutupla anlaşmak zor, aynı kafadan olduğum kişiler ilgimi çekiyor.
bana zıt olmalı ki elektrik çarpmışa döneyim, ama aynı pencereden bakmak zorunda kaldığımızda aynı şeyleri de görebilelim ki kıyamet kopmasın.
İkisinde değil...
Beni anlayıp sevsin, kolay biriyim aslında...
Kesinlikle bana zıt olmalı bana benzeyen insanla sıkılırım
genelde zıt olduğumuz birine aşık oluruz ama yinede kendime benzeyen aynı kafada olduğum insanla daha iyi olur düşüncesindeyim
kendime benzeyen demek istiyorum. bana benziyorsa isnanların çoğundan farklı demektir. bu da onu ilginç kılar benim için.
Hayatım genişler.
Tartışacak konu, tamamlanacak yönler, değişik bakış açıları bol olur.
Zıt olmalı.
Zıt kutuplar birbirini çeker düşüncesi olsa da ilişkide olan insanların genelde benzer insanlar olduğu istatistiklerde açık bir şey. Benzer insanlar birbirlerini daha çok tercih ediyormuş yani. Bence de zıt kutup ama istatistikler öyle demiyor... :)
Aynı kafada olmak şart. Birbirini daha iyi anlar çift. Daha kolay empati kurabilir. Zaten ilişkide en önemli şey de empati bence
Kendime zıt derken ortak noktada bulusabiliyorsak eğer ilgi çekicidir yoksa her konuda aynı olmasıda veya her konuda zıt olmasınıda istemem.
En iyisi sevgili kullanmamak
Kendime benzeyen biri daha çok ilgimi çeker ama belli olmuyor bazen istisna da olsa anlaşamadıklarım çıkıyor bir şekilde. Yine de evlilik konusunda bana benzeyen birisi olmasını isterim eşimin kesinlikle.
Kendime benzeyenler genellikle dikkatimi çekiyor ama ben kesinlikle bana benzemeyen biriyle evlenmeliyim. Duygusal manada bana benzese yeter yoksa benim gibi tembel olacak dağinik olacak o eve misafir gelme...
Çünkü fikirlerin uyuşması ayni kafadan olmak vs demek iyi anlaşmak demek
zıt biri daha çok ilgimi çeker ama insan kendine benzeyenle daha mutlu olur
Daha iyi anlasırız ortak yonlerimiz daha fazla olur
Birkaç ortak hobi ve ilgi alanım olsun ama o kadar.
beraber sevdiğim şeyleri yapabileceğim biri daha çok hoşuma gider
Yapılan bilimsel araştırmalara göre insanlar kendi gibi olan insanları yakınlarında isterler. HL3 confirmed.
Alman filozof schopenhauere göre herkes kendinde eksik olanı sever yani zıt olanı sever
Kendime benzer olanı tabi birazda zıt olsun ki çekicilik çıksın ortaya :) Hem bütünüm hemde eksik yanım olsun.. <3
ikisindende hoşlanmam kendi olan biri candır (insanlar insanlara göre sınırları çizer ve ona göre davranır)
Bana benzeyen biri daha çok ilgimi çeker ama aşk bu orada konuyo boka da. Şu an çıktığım çocukla baya zıttız ama
Saçma bir soru. Ne kendime benzeyen ne de bana zıt kişilerden hoşlanırım. Kendine öz kişiler ilgimi çeker.
Ben benim gibi birini ne yapayım yaa zıt olsun zıt iyidir
Bana benzeyen biri daha cok ilgimi çeker, onunla ortak paylasimlarimiz olur,
Ama zit
kendime zıtlardan hoşlanıyorum çünkü zıt kutuplar biribirni çeker e sert erkeği severim yönetilmek güzeldir ama bir yere akdar :)
Kendime zıt biri ilgimi çeker çünkü minik bile olsa o kavgalar çok fantazili olur
iksinide kaldır çöpe at bana göre bir boka yaramaz...
Bence bir ilişki de karşı cinsle daha uyumlu olmalıyım. Ortak yönlerimiz bize bu ilişkide kolaylık sağlar
Hem kafama uyan özellikleri olmalı hemde tamamlayıcı zıt özellikleri olmalı.
zıt çünkü kendime benzeyen kişilerle sadece cok iyi arkadas olabiliyorum
Mazoşist olduğum için zıt birine saplanıp kalıyorum bazen :(
Herkesin ilgisini zıt olan çeker ama tercihi bize benzeyenlerden yana kullanırız diye düşünüyorum.