Diyelim ki Sevgilinize birgün doğruluk hapı içirdiniz farzedelim. Ona sormak istediğiniz en can alıcı soru ne olurdu. tek soru tek cevap...
Evett...kızlar buna ne cevap vereceksiniz
Evett...kızlar buna ne cevap vereceksiniz
Yaklaşık 2 .5 saat önce gördüğüm bir insana hayatım boyunca soru sormak istiyorum. 10 dakikadır cevap vermesi için bekliyorum ancak sanki birkaç ışık yılı geçmiş gibi geliyor. Hiç benimle bu denli uyumlu düşünen biriyle ksrşılaşmamıştım. Sanki onun gülüşünde çiçekler açarken kalbine bahar doğan heyecanlı bir filiz gibiyim.
insan sevdiğine güvenmeli eğer birlikteysen öncesini sonrasını arkasını önünü sorgulamayacaksın lakin seninle geçirdiği zamanın haricinde ;)
bilmiyorum bende netten araştırdım ben bilmiyorum ama bilen arkadaşlarım var :)
seni başka bir evde sosyal medyadan tanıştıgın bi kızla evde yakalamışlar doğru mudur ?
diye sorarak bilmediği bi evi olup olmadıgını ,ınternette takılıp takılmadıgını ve ve bı kızla münakaşasını öğrenebilirdim :D :D
teşekkür :)
Benimleyken pişman olduğun şeyler nelerdi diye sorardım :)
Cevap
5Cevap
Başkaları oldu mu? derdim. Bu hapı kıra kıra versek :(
sorular insanların kafasındaki acabalardan doğar. acabaları olan bir birlikteliği ya kafanızdan silin ya da acabalardan vazgeçin. çünkü her soracağınız soru bir başka sorunun tetikçisi olacaktır.
beni hiç aldattın mı.? tek bu sorudan emin değilim yıllardır içimde kaldı..
Ne sorulcak bir sorum, Nede birisinden alınacak cevabım var...
yok benimkine etki etmez hiçbir sihirli mihirli hap..
hapı içmesine gerek yok herşeyini biliyorum merak ettiğim herşeyi
sewgilim yalan sölemez ki o kadar çok güveniyorumm :) bu hapı içsede hiçbişey değişmez:):
Beni kaç kere aldattın derdim farkındaysanız beni aldattın mı değil de bni kaç kere aldattın derdim :D
Bir doğruluk hapı bir doğru cevapsa şişenin hepsini içirirdim .
ben sana hiç yalan söylemedim ki :D neyi merak ediyosun :D
benim yaptığım hataları sen bana yaptın mı?
benden önceki bütün hayatını ne yaptığını sorarım :D
beni aldattınmı olurdu? oda evet derdı sanırım:P
sende saol acımasız gercekler:P
pekı senın ne cevabın olurdu kız arkadass ılac ıcseydı ne sorardın
:)) dusun
:))
benden başkasını seviyonmu ?
Hap içirdiğinize göre bir soruluk hak diye bir saçmalık olamaz. Bu nedenle istediğini sorabilrler.
Karar veremedim şimdi..
Bi soru yetmezdi bana ya :)
En çok kimi sevdin?:)
Beni nekadar seviyorsun
unutamadıgın bırı varmı dıye sorardım sanırım:)
benimle evlenmek istiyo musun? (niyetini anlarm)
tu min fem dıki?
:D
başkası var mı aklında ?
beni hiç aldattın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar