Sevgilim ağzımdan kraker vs. yemeyi neden çok seviyor?
Sevgilim ağzıma kraker alıp ona yedirmemi çok seviyor. Hatta çiğnediğim sakızı çiğnemek istiyor. Nedendir?
Bunun benzerini Peygamber Efendimiz de esine, dikkat et sevgilisine (zaten sevgililik diye İslam'da bir sey yok, her neyse) degil eşine yapmis.
Peygamber Efendimiz, Hz. Aise'den bir bardak su rica eder. Hz. Aise validemiz beklemeden kalkip bir bardak suyunu getirir. Peygamber Efendimiz sudan once kendisinin icmesini soyler. Hz. Aise validemiz de bir yudum alir. Sonra Peygamber Efendimize uzatir. Peygamber Efendimiz, Hz. Aisenin dudaklarinin degdigi yeri bulur ve suyunu oradan icer.
Bilin bakalim neden?
@mavish94
Kadin fitrat olarak sevdiginin de olsa tukurukten tiksinir. Geneli de boyledir. Ama erkek fitratindan dolayi kadini sahiplendiginden esinin tukurugu veya hicbir seyinden tiksinmez. Herseyiyle sever. Peygamber Efendimiz boyle yaparak hem Hz. Aise'yi cok sevdigini belli etmis, hem muhabbetlerini gostermis hem de esinin de tiksinmemesine yardimci olacak örnek guzel davranisi sergilemistir.
Yorumlara bakinca kendimi yetmisinde hissettim.
yegenim... insan sevmediginin agzindan birsey yermi? Demekki var birseyler ki yiyor.
Ozaman ben desem: yirmi yillik esim ilk defa icki icti ve kustu. onun yuzunu temizledim yatirdim sonra ortaligi temizledim.
Sanirim sevgilini tuhaf bulanlar banada sizofren der.
Ne demek istedigimi anlamissindir sanirim.
Nice gofretlere yegenim
Sağol abi :) size de mutluluklar. Yenge şanslı.
seninle herşeyi paylaşmak istiyor bence. art niyet ya da başka bişeyden değildir. sadece paylaşma isteği bişeyleri beraber yapma, yediğinizin içtiğinizin bile aynı olmasını istiyor belki de bilemiyorum.. bunu ona sorsan daha sağlıklı bir cevap alırsın.
Cevap
12Cevap
tiksinmiyo işte senden romantiklik olsun diye yapıyı :D
cok igrencmiş sevgln her şeyı agzına isteme alışkanlgı var sanırm
agzında baska bişi hayal ediyor da ondan
birşeylerin zamanı gelmiş :)
bir çeşit fetiş sayılır
Krakter fantazisi vardır D:
Dudaktan kalbe <3
Sevgilin sapık
Kuscam
midesiz bence ondan