Güncellemeler sevilmez :) ilk ve son güncellemem olsun
Bir kızı taktım kafama ne olacak benim bu halim?
Güncellemeler sevilmez :) ilk ve son güncellemem olsun
vallahi ben istesem kızları elde ederim fakat son zamanlarda ben de senin gibi oldum arkadaş modu yaptık yani friend zone hesabı kısacası arkadaş zone len mek ve ardından o kızın tepkisi şu olur seni arkadaşım olarak seviyorum ve birde bakmışın en yakın o.ç yakın arkadaşınla cıkar olucak işmi hayır çünkü kızlar kafaları ile seviyor erkekler ise kalbiyle kızlar kendince bir bakar acaba nasıl olur acaba notları nasıl acaba ev araba vs vs erkeler ise bir aa nefes alıyormu hesabı erkekler direk girişkendir asla iyi bir cocuk olma yani kendince halinde az deli dolu ol sakın erkekler pek sevmezler yani ne kadar iyi olursan okadar kötü hesabı kötü olursanda iyi ama şunu unutma benim kızla yaşantım cok farklıydı kızı elde etmek istiyorsan arkadaşca kal bunu bırak zaman göstersin bazen olta yem at onu hayellerin içine koy zaman yavaştan göstericektir neyin ne olacagını Kız senden şu 3 şeyi görünce aşık olur güven ilgi ve dürüstlük vb olaylar ama unutma o kızı istiyorsan Önce bir ağzını yokla arkadaş olalım falan yap ardından kız sana farklı hissedeçektir aradan 1 2 hafta geçşin birden bağlantını kopar sonra kız kendiliginden gelir :D
kafana niye taktik biliyormusun?bugune kadar hic reddedilmedin icin.bunu elde etmedigin icin kafana takilmis.belkide asik olmussun.2 secenek var
Bence aşık oldum
ne guzel iste.asik olmak dunyanin en guzel seyi.mucadele et.ama o sevmiyorsa biraz israr etme.alisirsan canin yanar
sana bi evet de'sin yeter sonra isterse biptir olup gitsin demi bu bi hırs .. bende yaşadım :) geçmesi için elde etmek lazm napıp nedip.
Öyle düşünmüyorum ama yarın olur çıkarız sonra ne düşünürüm bilemem :D
aslında onuu elde edene kadr yapabildiğin tüm şebekliği yap aşık et. sonra bırak gitsin :D o çeksin.
hemcinsine bunu yapmamı istiyorsun yani? :)
ben senin hemcinsine yaptım. :D
Aferim sana.
Cevap
1Cevap
unuttttttt :D zaten senden hoşlanmıyo hoslansa kabul ederdı zorla güzellik olmaz
unutamıyorum valla
uğraşıyoruz
Eyvallah adam da olmuyormuş benden
Fena kapak olmuş sana hahahah:-D
Önerin için saol.
Üzülme olur öyle:-D
Tamam canım üzülmeyi bıraktım şuan
Hahahah:-D
go home .. bence ...
go home bence bari hepsini ingilizce yazsaydın
Neyse çirkin kızların yorumlarını dikkate almadıgım için sorun yok
tuttum seni:)iyi olmuş:)kıza helal olsun