Karım benden önce hiçkimseyle beraber olmadığını söylüyor?

Merhabalar Ben 38 yaşında mutlu bir evliliği olan bir adamım. Benden 1 yaş küçük bir eşim var ve çok seviyorum. Benim derdim şöyle : Karımla tanışalı iki buçuk yıl oldu. Hem onun hemde benim ikinci evliliğimiz. O ilk eşinden ayrıldıktan 4 yıl sonra biz tanıştık ve 2 yıla yakın flört ettik. Şimdi sorun şu. Onunla tanışmadan ve o ilk eşinden ayrıldıktan sonraki 4 yıl içinde hiçkimse ile cinsel ilişkiye girmediğini söylemişti. Çok kez bu konuyu konuştuk ama ısrarla böyle olduğunu söyledi durdu. Aslında benim için daha önce bir başkasıyla birlikte olması (yada daha fazla ) önemli değildi. Sonuç itibariyle bu benden önceki hayatı idi. Ben sadece dürüst olmasını ve benden birşey saklamasını istemiyordum. Ben de ona aynı şekilde dürürst davrandım. Fakat ilişkimizin 1 . yılında daha önce bir başkası ile birlikte olduğunu bir şekilde öğrendim. Ve bu konuyu konuştuk. Ve bu ilk ve tekti 3 ay sürdü ve senden 3 sene önceydi bundan başka hiç olmadı dedi. İnandım. Daha doğrusu inanmak istedim. Fakat daha sonraları yine beninle tanışmadan önce ki 4 yıl içinde , birkaç kişiyle daha beraber olduğunu öğrendim. Ve her seferinde ben keşfederek buluyordum. O ise , konuştuğumuzda evet buda vardı ama başka ilişkim olmadı diyip duruyordu. Sonuç itibari ile bu tavırları ona karşı olan güvenimi sarsmaya başladı. Tek istediğim dürüst olması idi. toplam 4 kişiyle benden önce beraber olmuş. Ve her biten ilişkisinin ardından diğeri ile tanışması en fazla 1 kaç ay sürmüş. Benden önce en son beraber olduğu kişi ile bittikten sonra 1 buçuk yıl kimseyle çıkmamış ve benimle tanışmış. Yani öyle söylüyor. Ve nedense buna inanamıyorum. 1 buçuk yıl uzun bir süre... Sizce anlattığım profile bakarak ; Eşim başkaları ile de beraber olmıuşmudur. Ve bunu nasıl öğrenebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum
Karım benden önce hiçkimseyle beraber olmadığını söylüyor?