Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle bu durumu çok fazla aile üyeleri ile paylaşma derim. Kayınvalidene fikir sormuşsun çok güzel ama fazla detay anlatma şimdilik. Eşinle konuşmayı denemelisin. Kuzendiyse seninle niye evleniyor madem? İnsan birşeyler yaşayacağı birsi ile evlenir. Senle birşeyler konuşmak istiyorum de ve ona bı durumu sor, seni çekici bulup bulmadığını ve ya neden ilişki konusunda senden uzak durduğunu sor. Sormadan, ağlamadan zırlamadan bir çözüm bulunamaz. Onun kendi kendine değişmesini beklersen daha çok sürer. Daha sonra eşinin cevabına göre haraket edersin. Önce dersi neymiş onu anla
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. seks yapmak için sevmek gerekmez bu birrr..
Sevse de sevmese de senin ihtiyaçlarını gidermek zorunda bu ikiii
Gidermiyorsa da bunun için dış kaynak aramak bir haktır bu da üç.
Kocan coktan kendisini boynuza hazırlamış. Sadece birisi gelsin boynuzu taksın rahatlığı içinde bir tavır sergiliyor. Kocanı boynuzu takmak için çok ta bekletmezsen sana kim ne diyebilir ki?05 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamayin ya niye aldatayim kocamı
- +1 yıl
Arkadaş haklı aldatsan ilgisini ceker belki
Soran+1 yıl@UfukAlabay sacmalamayin
- +1 yıl
Haklı olmuyor zorlama seninde ilgiye sevgiye ihtiyacın var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizim belliki zorla evlenmis aile baskisi sizde anlamamissiniz. Muhtemelen sevdigi bi kiz vardi ailesi onu almadi seni istediler oda karsi cikamadi simdide senin bosanmani istiyor bu yuzden dokunmakta istemiyor olay bu. Yani bunu anlamayacak ne var. Evet hata yapmis evlenmis yapmasa daha iyiydi ama emin ol onda suc oldugu kadar ailedede suc var. Baskiyla evlilik olmaz. Ne yazikki hala anlamayan geri kafalilar var bunu. Sende sapkano onune koy dusun. En azndan sana dokunmamis demek yine durustmus bosanma isini konus. Tamam derse imzala hemen. Omur geciyor herkes yoluna gitsin
44 Yorumla
Soran+1 yılNasıl zorla olsun
Cevap sahibi+1 yılAile baskisi diye bise var. Anlaman zor mu bu kdr
Soran+1 yılÇocuk mu bu ya
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin hepsi cocuk
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiz gorucu usulu zorla evlendirilmissiniz ve esiniz aile baskisiyla sizle evlenmis sizde mutlu yuvam kocam olacak diye hemen kabul etmissiniz al sana mutlu yuva al sana evde olan ama senin olmuyan. kocan olmutan. bir erkek
33 Yorumla
Soran+1 yılE ne yapcam
- +1 yıl
Bu evlilik evlilik sevmeden. sevilmeden. evlenilurmi severek evlenenler bile bir sure sonra anlasamiyor ne yapacan bir omur boyu ayni evde yasayip iki yabanci gibi devam edeceksiniz aile badkisiylada oldugu icin bosanamiyacaksiniz kagit uzerinde esin olan sahisda bol bol seni aldatacak sende bunu bile bile yasarsin isde
Soran+1 yılBen onu seviyorum ama ben ona bisey demedim onlar geldi istemeye benim haberim bile yoktu ben hoslandigim icin kabul ettim direkt hersey cok ani oldu ama madem sevmiyordu niye benimle evlenmek istedi kendime nasıl baglicam onu
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Soruya bak. Rağbet görsün diye artık her şey yapılıyor.
Kuzeniz saçma sapan işler yapma diyor ama evlenmiş. Sanırsın evcilik oyunu61 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte madem öyle neden evlendin benimle
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kaç yaşındasın 18 24 yaş yazıyor eğer öyleyse bu yaşta evlenerek hata yapmışsın eğer kuzenseniz kuzeninle niye evlendin kocan pek istekli değil anladığım kadarıyla cinsel yönden bir sağlık sorunu yaşıyor olabilir bir erkek olur da nasıl cinsellik yaşamak istemez
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sen nasıl bir malsin onu da çözemedim
Soran+1 yılNiye hakaret ediyorsun ya ben 18 yaşındayım kocam 22 yaşında
Cevap sahibi+1 yılHakkaten malsin
Cevap sahibi+1 yıl18 yaşında evlenmişsin o da 22 yaşına daha çocuksunuz çocuk farkında mısın evlilik yaşı değil ben iyiliğiniz için söylüyorum
Soran+1 yılNiye olmasın ikimiz de yetiskin resit insanlarız
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYuh, kuzeninle evlendin ve onu seviyor musun cidden? Yaptığınızın yanlış bir şey olduğunu kimse söylemedi mi lan size? Yazık. Eşin yani kuzenin sana dokunmamakta haklı, zorla evlendirilmiş.
17 Yorumla
Soran+1 yılKoca adam nasıl zorla evlendirilsin
- +1 yıl
"biz kuzeniz saçma sapan işler yapma diye bağırdı." diyen sen değil misin? Bu bile yeterli bir cevap.
- +1 yıl
Ayrıca kadının zorla evlendirilmesi oluyor da erkeklerin olmuyor mu sanıyorsun?
Soran+1 yılBilmem oluyor mu
- +1 yıl
O yüzden sana dokunmuyor ya Einstein.
Soran+1 yılEe nolacak peki
- +1 yıl
Boşanmanız en hayırlısı olur. Bence kocanla bu durumu konuş.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKuzen mi evlisiniz? Bence istediğini açıkça söyle ben olsam bende dokunamamak çünkü utangacım. Esinde öyledir belki diye düşünüyordum ama kuzenim dediyse bu garip gerçekten o yüzden açıkça söyle. Eğer utangaçlıktan ise bende öyleyim gidipte eşime yaklaşamam bir şey isteyemem hatta evde ne yapacağımı bilemem. Hep eşimin bana gelmesi gerekir bir şey olması için hatta eşim. bana gelmediği sürece bir şey olmaz gibi de.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılYine troll sorular bu site ne zaman vazgeçecek troll soruları vitrine koymaktan?
50 Yorumla Gönülsüz evlenmiş, bakireliğini de bozmak istemiyor belli ki. Üzerinde baskı var bence, yoksa boşanırdı. Senin de başkasıyla mutlu olmanı istediği için cinsellik istemiyordur. İstediğin kadar seksi giyinsen de ikna edebileceğini düşünmüyorum. Bence al karşına neden böyle yaptığını sor. E madem kuzenimsin vs diyecekti, neden evlendi? Saçmalık.
10 Yorumla
+1 yılo haa garip bir durum? kocanın senin ihtiyacın olmuyor mu? karşına al her şeyi çekinmeden konuş sende.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe diyecegim
+1 yılBelli ki zorla evlenmiş seninle. Üzgünüm. Bence evlenmeden önce de buna benzer bir tavır koymuştur sana ama sen anlayamamışsındır.
14 Yorumla
Soran+1 yılYa nasıl zorla olsun cocuk mu bu
- +1 yıl
Çocuk olmasına gerek yok ailesi baskı yapmıştır evlen evlen diye o da evlenmiştir. Biz kuzeniz lafından da belli, yoksa yeni evli bir adam karısına böyle davranmaz.
Soran+1 yılE napcam
- +1 yıl
Konuş onunla, sor benimle kendi isteğinle mi evlendin diye
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kafasında ki kuzenle yapılmaz algısını atmadığı sürece sanavdokunmaz ya ondan kurtulmasını sağla ya da yok yakınken ayrılın acı ama gerçek
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye evlendi o zaman
Soran+1 yılE napcam peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuzeninizlemi evlendiniz? ve omu evlenme teklif etti ve nasıl gelişti olaylar ve hiç evlenmeden konuşmadinizmi kaç çocuk düşünüyorsun belli bi hayalin var mı diye? sonuçta dinen bile erkek eşini mutlu etmeli. yatak odası dahil
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet kuzeniz. Ya flört sevgililik falan olmadı ki yani her sey ani oldu ben de anlamadım tam 3 ay içinde söz nişan düğün oldu bitti hemen.
Cevap sahibi+1 yıltamamda hiç baş başa muhabbet etmedinjzmi? yani gelecekteki hayallerini sormadınmi veya kaç çocuk istediğini veya neden seni istediğini?
Soran+1 yılYani pek değil
Cevap sahibi+1 yılayıptır sorması siz baş başa ne konuştunuz Nişanlilik dönemi ve sakıncası yoksa yaşlar kaç ona göre öneride bulunurum belki?
Soran+1 yılYa zaten nişanlılık cok kısa sürdü pek bisey de konusmadik ki hep düğünden ondan bundan yani. Ama o zaman jile şimdiki gibi değildi yani daha yakındı. Yaşlarımız ben 18 yaşındayım kocam 22 yaşında.
Cevap sahibi+1 yılhm baya küçükmüşsünüz belki eşinin başka hayalleri vardır sen bence evdeyse şimdi sor neden bana uzaksin uzak olcaksan niye evlendin diye. ben senden hoşlanıyorum ondan evlendim bana yazık değilmi de. ben 26 yaşıma girdim daha evlenemedim kocan ne güzel evlenmiş beğeniyor bile. iyi veya kötü netice alırsan bana haber et merak ettim
Cevap sahibi+1 yılyani hiçmi bende ne buluyorsun gibisinden soru sormsdiniz veya kaç çocuk gibisinden ☹️
Soran+1 yılHayır öyle bir muhabbet gecmedi zaten telasliydik
Cevap sahibi+1 yılne yaptın konuştunmu? ulaştinizmi?
Al karşına konuş. Net sorular sor, onun sorun haline getirdiği kuzen olmanız mı yoksa başka bir neden mi var onu öğren ondan sonra ona göre yol izle, zor bir durum Allah yardımcınız olsun.
00 YorumlaOha sevmiyor galiba hayatında başka birisi olabilir mesafe tavırları böyle sergiliyor kusura bakmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılEşinle bu konuyu konuşmak zorundasın.
Kuzeniz diyorsa neden evlendi anlamış değilim11 Yorumla
Soran+1 yılBen de amlamis değilim
+1 yılO işi yaptınız mı? Kuşu kalkıyor mu? Küçük ve inçe ise kuşu isteği az olabilir, senin kuşun güzel değilse etkilemeyebilir.
00 Yorumla
+1 yılAile bağı varsa dokunmaz diğer sebep ise bağlanmaktan korkuyordur çünkü her evlilikte bir ihanet oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunla konuş böyle davranmasına hakkı yok. canım mı bu adam sen masumca yaklaşıyorsun. Korkmadan söyle sorun neyse sana söylesin. Bir olacağı yoksa kalan ömrünü heba etme. Siz severek evlenmediniz mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kocami seviyorum
Cevap sahibi+1 yılKocanı seviyorsan konuşacaksın
+1 yılevlenmiş ama hala kuzeniz demesi nasıl bir mantık mfkvkvmkfdk
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de anlamadım
+1 yılAnlaşılan kayınvalide zorla evlendirmiş elemanı, travma lan resmen Allh korusun
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl zorla olsun ki zorla evlenen erkek mi olur
biz kuzeniz dedi öyle mi :D evli olduğunuzdan haberi var mı diye sorsana, fake soruysa daha mantıklı bişey sorsaydın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kocan seni sevmiyor mu yoksa kocanın erkekliğimi yok bilmiyorum. Kocanı karşına al konuş bi sorun mu varmış neymiş ne değilmiş bir öğren
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aklıma kestane balının diyarı zonguldaktan selam ileten dayı geldi öyle vurdumduymazlık öyle umursamazlık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılSevip sevmediği değil problem. Seni gördüğü pozisyon farklı. Ha niye evlenmiş garip
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl farklı
- +1 yıl
Kuzeniz demiş. Aslında kardeşiz gibi ifade etmiş.
+1 yılSorun vardır belki bi çözemediği problem hastalık falan sevgiyle ilgisi yok
11 Yorumla- +1 yıl
Kuşu kalkmıyordur.
- Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılzorla evlenmiş seninle açık açık sevmiyor ilgisi de yok sana
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamda bir sorun olabilir belkide ilgisi farklı olabilir konuşmayı dene çekingen de olabilir
10 Yorumla
+1 yılBiz kuzeniz diyor ama evleniyor.😀
Kuzendeki kafaya bak.10 YorumlaBiz kuzeniz ne la evlisiniz a q siz hala farkında değil sanırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Sen çok yanlış kişi ile evlenmişsin yakmışsın kendini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen kimsin acaba ya, her troll sorun süper soru seçiliyor 😀
00 Yorumla Enteresan bir durum aile danışmanından yardım al veya evlilik terapisine git
00 YorumlaAl karşına açık açık konuş gerekirse soyun karşısında
00 Yorumlacanım mı bu
Madem bacım ayağı olacak niye evlenmiş00 Yorumla
+1 yılZorla evlendiği açıkça belli, git konuş meseleyi ömür geçmez böyle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar etkileşim almak için troll sorular :D Valla ruh hastasısınız siz
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor acı gerçek , daha güzel anlatırdım ama burada yazmamam
00 Yorumla
+1 yılneden akrabanızla evlenmemelisiniz adlı sorunun muhtemel cevaplarından biri. üzüldüm sana.
00 Yorumla
+1 yılben bulsam neler yaparım adamlar dokunmuyo ne ilginc
00 Yorumla
+1 yılzorlamı evlendi senle. Kuzeniz dediğine göre o senin kocan olmamış. Aile isteğiyle evlenmiş
00 Yorumla
+1 yılne halta evlendin o zaman işte görücü usulü sonuçları burada..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen cinsel obje olarak görmek ters geliyor olabilir.. sana özel bir varlık olarak bakıyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan değil kuzenin. Saçmasapan bir evlilik. Dünyada kuzenin dışında erkek mi kalmadı?
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam kuzeniz ama evlendik sonuçta yani kocam ne var bunda sensin sacma
Cevap sahibi+1 yılBu tür evlilikler sonucu doğan o minicik hasta yavruları bir görsen ne demek istediğimi anlardın. Ayrıca eşin seni eş değil bir kardeş olarak kabul edip isteksiz evlenmiş sanırım.
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Seni sevmiyor. Hemen boşanma davası aç. Ailenin yanına dön.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç cinsellik yaşamadınız mı yaniii bence kocanda sıkıntı var
17 Yorumla
Soran+1 yılHayır maalesef hatta birak cinselligi beni opmedi bile
Cevap sahibi+1 yılSevgili olup evlenmediniz mi siz görücü usulü ile mi yoksa
Soran+1 yılHayır sevgili değildik
Cevap sahibi+1 yılSana dediğin şeyleri yap o zmn bu akşam
Cevap sahibi+1 yılAlıcaksın kırmızı renk bi jartiyer yapıcaksın makyajını saçını seksi olucaksın kocan koltukta otururken yanına git otur. Git mit derse naptım de açık saçık konuş al elini bi yerlerine götür buna da istemezse artık...
Soran+1 yılYa kayinvalidem de bunlara benzer seyler söyledi ben de guzelce hazirlandim ama kocam kızdı bana işte
Cevap sahibi+1 yılKızsın kayınvaliden bu kadar açık konuştu mu ki bence konuşmamıştır. Git giyin al karşısında otur elini şeyine at
Gizli Üye(18-24)+1 yılKoca değildir o kanka falandır... koca olsa duramazdı.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlendik ama...
- +1 yıl
Utangaç ise? Gayette durabilir açıkçası her erkeği cinsellik şeyi yapmayın
instagramda arama kısmına iliskidr yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyor izlemen gereken yolu gösterir napman gerktiğini anlatır.
--22 Yorumla- +1 yıl
Reklam da güzelmiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsra ezmeci iz bıraktığın kadar varsın kitabını oku orada erkeği cinselliğe çekmenin yolları var mutlaka göz at
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu adamları anlamıyorum gerçekten, daha ne istiyorsunuz ya
ne güzel evlenmişsin işte, hem mutlu ol hem de mutlu ol00 Yorumla
+1 yılKuzensiniz eşin ile o seni karısı olarak göremiyor bence hala kuzen gihi görüyor seni o yüzden olmuyor eşin büyük ihtimalle baskı ile evlendi seninle hadi diyelim hamile kaldın doğacak çocuklar engelli doğar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. 😂😂 o nasıl koca la 2 ay olmuş ben olsam 2 ayda öttürürdüm walla 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni severek evlenmedi mi? Nasıl evlendiniz anlatır mısın? Başkasını falan mı seviyordu noldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmese evlenmedi 2 ayda sevgi bitmez sorunları var gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok soğumuş senden bunca zaman olmuş ısınırdı demek ki istemiyor
00 YorumlaTabiki bu normal bir sey degil bence ve cok sacma ,
Sende sana dokunacak baska birini bul bence04 Yorumla
Soran+1 yılYa yürüyün gidin sapik misiniz ya
Soran+1 yılBaşka birini bul ne demek ya kolay mi o kadar o... muyum ben kac tane aynisini yazan oldu ben kocami seviyorum onu kendime baglamak istiyorum sizin yazdiginiza bakın ayıp
Zorla mi evlendiniz
Kafasinda seni kuzen olarak yazdigindan
Iliskiye girmek zorluyordur
Veya baska cinsel problemi olabilir01 Yorumla
+1 yılYa arkadaş daha önce sevgililik dönemi hiç mi yaşamadınız ne bu
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
eğer dokunmadıysa ayrıl
- +1 yıl
daha iyi hem
Bazı insanlar sevdiğine dokunamaz senden bekliyodur anlayışlı biri demek
00 Yorumla
+1 yılBence mantık evliliği yapmış yani bir sevgisi yok mantıksal olarak bakmış sana canım
00 Yorumla- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat