Bir ilişkiden bunaldığınızı nasıl belli edersiniz? Nasıl davranırsınız?
Hem beyler hem bayanlar olarak cevaplayalım.
Hem beyler hem bayanlar olarak cevaplayalım.
bunaldıysam onu artık istemiyorsam bunu hemen kırmadan farklı bir yolla söyler ilişkiyi noktalarım. ilgilenmeyip, umursamayarak, kötü davranarak onu daha fazla üzmem. çünkü neticesi ayrılık olacak, dolayısıyla kimse daha fazla yıpranmadan olması en mantıklısı. sonuçta geçmişim olan bir insan, sevmişim, birçok şey yaşamışım, kıyamam dolaylı yollarla daha fazla üzmeye..
herşeyden sıkılıp bunalırsın, heyacanın kalmaz o kişiye, aynı ortamda birlikte bişeyler yapmak mutlu etmez, başka şeyler ararsın
söylerim bunaldım diye, biraz vallaha birbirimizden azcık uzak duralım derim. ya da daha seyrek görüşelim bünye dengesini bulana kadar derim. çok iyice sıkıldıysam da başka kadınlarla dengemi yerine getiririm
ilişkiden bunalınca kendimi boşlukta hissederim tatsız tuzsuz olurum durgunlaşırım:)
Cevap
3Cevap
niyetim ayrılmaksa yapmamam gereken şey uzak durup karşı tarafın daha fazla vaktini çalmak. konuşurum biter..
yok sadece üstüme çok geldiği için bunalırsam bir süre az iletişmek iyidir.
"Aşkııııım bunaldım senden!" derim. Bir kaç saat yalnız kalırım. Bunaltım geçince de "Aşkıııım bunaltım geçti." derim.
Hiç bi şeyden zevk almam,açığını ararımki onu terk etmek için.Bunaldığımda 5 dk aynı ortamı dahi paylaşmakta zorlanırım...
Artık onunla ilgilenmem..zaman ayırmam. söylerim sonra daha fazla katlanamam bunaldıysam.
beraber zaman geçirdiğimizde onunla ilgilenmem, havadan sudan bahsederim, bunaldıgımı da söylerim içimde tutsam kendime hayret ederim yoksa :)
Buluşmak bişeyler yapmak istemem. Telefonlarına arada sırada cevap veririm. Kendimi dinlerim. Bitirmeli miyim acaba sorularıyla uğraşıp dururum :)
Hayattaki öncelikler sıralamamda bir alt sıraya düşürürüm.
hiiç bir şeyini gözüm görmez.ne yaparsa yapsın umursamam.aramam.
Davranış ve tavırlarımla belli ederim. Uzak dururum, uzak tutarım.
mesajlara geç cevap verir buluşmak istemez herşeyi geçiştirir merak etmez.
iltifat etmem ilgi göstermem umursamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar