Bayanlardaki at hırsızı tipli erkek sevdası nereden gelmekte?

Genelleme yapmak doğru değil belki ama yaşadığım bir olayı anlatacağım.

Günlerden cumartesi hava hafif nemli insanlar işlerinden evlerine dönmekte az ileride, köşede iki kedinin bir kediye... neyse bu başka bir konuydu işin özü g... donmuştu bir kafeye girelim de ısınalım deyiverdik ne olduysa o zaman oldu dostlar elim kırılaydı da açmayaydım o kafenin kapısını... Neyse karşı masa da gördüğüm acaba insan mı yoksa gelişmiş bir ırk mı diye düşünceler arasında kalmakla birlikte, at hırsızının saniyeler içerisinde yanına gelip oturmasıyla, bir anlık şaşkınlığa kapıldım ama durumu kavramam uzun sürmedi. ikisini yan yana getirmek te o kadar zorlanıyordum ki ters giden bir şeyler vardı. Birde verilen french kiss vardı ki ömrümden ömür gitti

en büyük acılardan biridir bu o an herşey söner ...

İnsanın yaşama sevincini alır, yarınlara umutla bakamaz olursunuz a dostlar. G...dın teki çıkar alır gider hatunu sizde ardınsıra bakarsınız ne gozel bir kız la aysel gürel şerefsizim deyi...
Güncellemeler
+1 yıl
eyyy forumun gulleri ve dikenleri size iki çift lafım var

tamam bunları yazarken dedim burada at hırsızı da vardır bu tanıma uyan sevgilisi olanlarda...

ama bu kadarını da tahmin etmiyordum. Yeni moda buysa bizde uyarız, o zaman öncelik olarak kirli sakal ve döşü bağrı açmakla işe başlıyorum...
Bayanlardaki at hırsızı tipli erkek sevdası nereden gelmekte?