Kadınlar neden genellikle serseri ve psikopat ruhlu adamlara tutulur? 🤪

Kadınlar neden genellikle serseri ve psikopat ruhlu adamlara tutulur? 🤪

Acı çekmekten zevk aldıkları ve akılsız oldukları için. bazı kadınlar serseri erkekleri çekici bulabilirler, Bunun yanı sıra, bazı kadınlar da serseri erkeklerin bir kurtarıcı veya kahraman imajı yarattığına inanabilirler.. Serseri erkekler genellikle duygusal ve sorumluluk sahibi olma konusunda sorunlu olabilirler, bu nedenle bir ilişki sürdürmek zor olabilir. Ayrıca, serseri erkeklerin riskli davranışları da olabilir ve bu, kadınların fiziksel ve duygusal olarak zarar görmelerine neden olabilir. Bu nedenle, kadınların serseri erkek sevdası konusunda dikkatli olmaları ve bir ilişki kurmadan önce iyi düşünmeleri önemlidir.
Bunu bana bı erkek arkadaşım daha sormuştu 🤣 Güçlü ve erkeksi geliyorlar. Kızlar yanında güçsüz erkek istemez. E serseri tipli, psikopatlar nasıldır sen söyle🤣 tabi bu ergen kızların yaptığı bir şey. Küçükken bende öyleydim, şimdi buyuduk tabi farklı düşünüyoruz. Tabi çekici gelmiyor değiller.
Motorcu kız serseri sevmesin de kimi sevsin başka. Birde adama hakaret etmişsin serserileri adam yerine koyarak zeka seviyen belli zaten motorcu kız
@Yamahamotocross kardeşim benim, ben serserileri yüceltmedim. Aksine, asla tercihim olamazlar. Görünüş olarak vs kızların ilgisini daha çok çekiyorlar, bunu sizde kabul ediyorsunuz. Zorunuza niye gidiyor onu anlamiyorum, az kendinize güvenin lan. Ayrıca motorcu olmamla ne ilgisi var knk gece gece güldürdün.
Kızların ilgisini efendi düzgün adamlar niye çekmiyor peki?
@Yamahamotocross çekiyor knk ben çekmiyor demedim ki. Tercihde ilk sıra onlarin hatta. Şey gibi düşün, siz görünüş olarak seksi çok açık giyinen kızları beğenirsiniz ilk siraya koyarsınız, ama evlenmeye gelince üsturuplu kız istersiniz. Aynı mesele.
Sevgili iken serseri erkeklerle seviş seks yap evlenirken efendi iste ne anladım ben o işten
@Yamahamotocross her kız öyle değil. Her erkeğin öyle olmadığı gibi.
Bakarsan bak be beynin yoksa fazla yaşamazsın zaten
@Yamahamotocross kardeşim seninle daha fazla münakaşaya girmeyeceğim. Aklının dikine git
Sen git aklın yok zaten
Cevap
6Cevap
Çünkü efendi erkekler sıkıcı, serserilerse eğlenceli gibi bir algı var. Belalı tipleri seversen hayatında aksiyon olur diye düşünüyor çoğu ‽
Sen de mi öyle düşünüyorsun?
Hayır, düşünce yapım diğerlerinden daha farklı
İyiymiş daha farklı düşünen aptallara da anlat zeki bir kız olarak belki kafaları çalışır sonradan
Laftan anlamayan kelam israftır..
Doğru sjsjjs ama belki sonradan kafaları çalışır
Dayak yiyince cingar çıkarmayı sevdiklerinden dolayı geliyo
Paushshakdhajsha
Kendine göre olanı şeçmek ister. Düzgün kızlarda düzgün erkekleri ister.
Herkes kendinde eksik olanın tamamlanmasını ister. Aşk bele kahrolası bir şey adamım 🤪
Herkes aynı değil ama tercih edende oluyodur. Ederse etsin sonuçta kendi hayatı.
Bana tercihten ziyade içgüdüsel bir mesele gibi geliyor :)
Kadınlar erkeği iyi ya da kötü diye aramaz
Daha cürretkar erkek seviyorlar bu kadar
Yakışıklı ve serseri olanlara, tipsiz olanlar keko
serserilerin kendi uydurması bu
Videoyu izle uydurma mı gerçek mi gör
@Yamahamotocross ben bildiğimi bilirim
Bende kadınların ne dediğine bakarım kendiniz kabul ediyorsunuz
@Yamahamotocross genelleme yapamazsın
Neden yapamam?
@Yamahamotocross genelleme yapabilmen için bir istatistik çalışması yapmış ya da okumuş olman gerekir
Çok daha tahrik edici çünkü
Mazozistler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?