Yaptığım hatanın bedelini ağır ödüyorum telafisi varsa lütfen bana akıl verin bir yol bulmaya çalışıyorum

kızlar ben 22 yaşındayım 2009 yılında evli bir adamla görüştüm adamla aramızda özel birşey olmadı gezdik dolaştık sadece ve aradan bir sene geçtikten sonra yeğenine kör kütük aşık oldum. o da bana aşık oldu daha sonra sevdiğim çocuk bunu öğrendi ve ben inkar ettim. şu an ayrılalı 6 ay falan olacak bu arada ailesi beni öğrenince onu kuzeniyle nişanladılar 1 hafta önce aradı çok mutsuz olduğunu beni hala sevdiğini ama elimden birşey gelmediğini söyledi. çok kötüydü dayanamdim herşeyi itiraf ettim. o da bana zaten emindim dedi biliyordum ben seni çoktan affettim ama bir daha biz diye birşey olmaz dedi. o gece hiç uyumadık sabaha kadar telefonda konuştuk sabah olur olmaz yanıma geldi saatlerce sarıldım ona ağladım o da ağladı beni sevdiğine eminim herşeye rağmen beni hayatineden çıkarmak istemiyor arkadaşı olarak kalmamı istiyor çünkü biz sadece sevgili değildik aynı zamanda ben onun dostuydum okulunda evinde işinde ne sorunu varsa hepsini saklamadan bana anlatırdı 10 şenlik dostlarına anlatmazdı bana anlatırdıı sürekli kavga ediyorduk ama çok güzel bir ilişkimiz vardı şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum mantıklı olan birdaha görüşmemiz ve onun benden nefret etmesi herkes böyle düşünecek biliyorum ama ben o yokken o saçmalıkları yaptım ve o olaydan tam bir yıl sonra onunla birlikte oldum çok sewdim bir dediğini iki etmedim onunlayken sözünden çıkmadım bir hataydı oldu gitti telafisi var mı bilmiyorum lütfen bana yardım edin ben onu o beni çok seviyor ama ailse istemiyor beni biliyorum ne yapmam gerekiyor yorumlarınızı bekliyorum

Yaptığım hatanın bedelini ağır ödüyorum telafisi varsa lütfen bana akıl verin bir yol bulmaya çalışıyorum